O tablet normal bir tablet gibi davranmadigi için normal. Benim vaktinde aldığım oyun laptop bilgisayarimdan daha iyiArkadaşlar bu tablet ve notebook ABD standartlarına göre bile pahalı kaçmamış mı?
Snapdragon 810 ısınma sorunu olsn bir chipsetti. Fakat Snapdragon V2.1 adı ile sıvı soğutmalı modelinde aynı sorun oluşmuyor.Surface book'un yapısı çok hoşuma gitti. Fiyatı da tabi.
S810'un yandığı da ortada. 950xl de gayet hoş duruyor ama bakalım ms n'apmış s810 ile.
SDXC 3.01 standardı 2TB'a kadar MicroSD kart imkanı tanıyor. Bu nedenle halihazırda satışta olan 200GB Micro SDXC kartlar şu anda üst limit. Fakat ileride çıkması muhtemel 2TB'a kadar MicroSD kartlar da destekleniyor.Şu yazıya istinaden dedim. "The device supports SDXC 3.01 standard compliant cards. 200GB cards currently available."
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece 950'de Gorilla Cam 3 varken 940 XL de Gorilla Cam 4 var. Şimdi fark ettim 950'de FM radyo yokmuş. İkisinde de 4 mikrofon var.

Çok şıklar,şimdiden hayırlı olsun desek mi@bulutsuzgece hemen Lumia 950 XL için arka kapak siparişlerini verelim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gösterildi.sanki göz taramasından bahsedilmedi,ancak kaçırmışda olabilirim,varmı arkadaşlar ?

kaçırdım o zamanGösterildi.![]()
Baştaki G4 tarzı deri kapak mi?@bulutsuzgece hemen Lumia 950 XL için arka kapak siparişlerini verelim
Bu hafta perşembe veya cuma gelebilir diye düşünüyorum.Yeni yapı bu hafta gelir mi
Abow çok iyi@bulutsuzgece hemen Lumia 950 XL için arka kapak siparişlerini verelim

Bkz. Windows Hellosanki göz taramasından bahsedilmedi,ancak kaçırmışda olabilirim,varmı arkadaşlar ?
O değil de resimlerde cihaz metal çerçeveli gibi görünüyor. Ben mi yanılıyorum.Baştaki G4 tarzı deri kapak mi?