Haber Microsoft #Windows10Devices Etkinliği - Canlı Paylaşım Konusu [CANLI YAYIN BİTTİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu dediğiniz barometre ne işe yarıyordu acaba.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
950'de Gorilla Cam 3 varken 940 XL de Gorilla Cam 4 var. Şimdi fark ettim 950'de FM radyo yokmuş. İkisinde de 4 mikrofon var.

stockton

Üye
Arkadaşlar bu tablet ve notebook ABD standartlarına göre bile pahalı kaçmamış mı?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar bu tablet ve notebook ABD standartlarına göre bile pahalı kaçmamış mı?
O tablet normal bir tablet gibi davranmadigi için normal. Benim vaktinde aldığım oyun laptop bilgisayarimdan daha iyi

• Beğen
Tepkiler: stockton
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Surface book'un yapısı çok hoşuma gitti. Fiyatı da tabi. :ehe
S810'un yandığı da ortada. 950xl de gayet hoş duruyor ama bakalım ms n'apmış s810 ile.
Snapdragon 810 ısınma sorunu olsn bir chipsetti. Fakat Snapdragon V2.1 adı ile sıvı soğutmalı modelinde aynı sorun oluşmuyor.

Şu yazıya istinaden dedim. "The device supports SDXC 3.01 standard compliant cards. 200GB cards currently available."
SDXC 3.01 standardı 2TB'a kadar MicroSD kart imkanı tanıyor. Bu nedenle halihazırda satışta olan 200GB Micro SDXC kartlar şu anda üst limit. Fakat ileride çıkması muhtemel 2TB'a kadar MicroSD kartlar da destekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özellikler ve karşılaştırma:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tom Warren burada sigortaları yakmış :kop2: @bulutsuzgece

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece ve zaakaan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
950'de Gorilla Cam 3 varken 940 XL de Gorilla Cam 4 var. Şimdi fark ettim 950'de FM radyo yokmuş. İkisinde de 4 mikrofon var.

Evet ben de sonradan farkettim.
Ekran boyutu ve işlemcinin yanı sıra, ekran camı ve fm radyo farkı da var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@bulutsuzgece hemen Lumia 950 XL için arka kapak siparişlerini verelim:eller:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve bulutsuzgece

ArMaGeDdOn_87

Üye
sanki göz taramasından bahsedilmedi,ancak kaçırmışda olabilirim,varmı arkadaşlar ?

skynet

Üye
Yeni yapı bu hafta gelir mi

...decode...

...decode...

Üye
Bi şey merak ettim, etkinlikte gözden kaçırmış da olabilirim ama 950 ve 950 XL'de LED bildirim ışığı var mı? Çünkü sistem hali hazırda final sürümünde bunu sağlayacak gibi duruyor. İkisinde de Glance var ama bunu merak ettim ben.

Üst Alt