Haber Microsoft #Windows10Devices Etkinliği - Canlı Paylaşım Konusu [CANLI YAYIN BİTTİ]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelsede baksak nasıl cihazlar canlı canlı bakmak gibisi yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
gelsede baksak nasıl cihazlar canlı canlı bakmak gibisi yok
Ben 950 XL yi resimlerde gördüğümde alttaki boşluğu çok itici bulmuştum,yalnız videolarda seyrederken hiçte öyle olmadığını fark ettim.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Apple'a fiyat konusunda laf atanlar bakalım şimdi ne diyecekler

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Apple'a ya yine laf atılır,
Çünkü, Yeni sundukları ceplerde, 3500 ve 4500 'e varan fiyatlardan söz ediliyor...
MS'ninkileri için en fazla 2500 deniliyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 950 ve 950 xl için üretilen deri kapakların fiyatları 48 euro olarak belirlenmiş

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
930 ölene kadar benim ölünce 950xl alırım fiyatıda o zamana kadar 1000 tl olur :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
zaakaan

zaakaan

Üye
1520 içinde köşeleri metal olan, ve kablosuz şarjı etkilemeyecek deri kapak yapsalar ya. :D Bayağı hoşuma gitti ama ancak 2017'nin Mart ayından sonra telefon değişirim. Talep olsa yaparlar mı acaba öyle bir kapak, gerçi 1520'nin köşeleri eğimli ama, bir umut. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım nasıl olacak eğer daha tarz bir telefon gelmez ise alabilirim yada kamerası çok güçlü bir cihaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Microsoft'un sunduğu donanımı sunan (hatta bazı özellikleri eksik ya da farklı olarak sunan) Android cihazlar 2000-3000 TL aralığında.
MS'nin dün tanıttığı cihazları 2000-2500 aralığında getirmesi gayet güzel ve mantıklı bir yaklaşım olur.
Mevcut kur düzeyi de göz önünde bulundurulduğunda fiyatlarda bir abartı göremedim ben?
Ha açık açık deyin ki, "ben üzerindeki işletim sistemini beğenmiyorum o yüzden bu cihazları almam". Buna bir şey diyemeyiz.

Ancak diğer üreticiler emsallerini 2000-3000 TL'den satarken tutup da bu donanımı MS 1000-1500 TL'den satmalı derseniz o zaman telefon piyasasını hiç takip etmeyin bence.

Sap ile samanı birbirinden ayırmasını bilelim.
Fiyat üzerinde hangisinin etkin faktör olduğu malum.
İşletim sisteminin tartışılacağı nokta çok ayrı bir yer.

Bana soracak olursanız (emsal donanıma sahip diğer marka cihazları da göz önüne alınınca) 950XL'nin taşıdığı donanımla ederi şu an en az 2300 TL civarı.
Ama işletim sistemi yeterli düzeye gelmediği için beklemede kalabilirim.
Benim işletim sistemini yeterli görmemem yada beğenmemem; cihazın külüstür telefon seviyesinden satılması gerektiği veya 1000TL edeceği sonucunu doğurmaz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mesutcinik, OnurYurdakul, suyunsesi ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
550'ye de kapak geliyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
lumia 950 ve 950 xl için üretilen deri kapakların fiyatları 48 euro olarak belirlenmiş
35'ten 45 dolara kadar olacakmış.
Thank you for your interest! The price for this leather back cover will start from 35$ to 45$. The final price will depend on your location and local VAT.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sırf bu kapak için bile alınır..
Nedense, telefonda Bu renkleri seviyorum.
Şunun güzelliğine bakın:
Tüm kapak ve kılıflar:

Üst Alt