Microsoft sonunda WP8 üzerindeki örtüyü kaldırıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft sonunda WP8 üzerindeki örtüyü kaldırıyor!

Windows Phone 8 hakkında bugüne kadar pek çok şey duyduk, ama hâlâ yeterince bilgiye sahip değiliz. Örtünün altındaki bazı özellikler Haziran ayındaki geliştirici zirvesinde açıklanmıştı. Bunu Nokia'nın yeni Lumia serisi, HTC'nin 8X'i ve Samsung'un ATIV-S'i gibi pek çok cihaz duyurusu izledi. Söz konusu telefonlar hakkında pek çok şey öğrenmemize rağmen, Microsoft'un yeni işletim sisteminin bazı özelliklerine dair hâlâ fazla bir şey bilmiyoruz.

Bütün bunlar 29 Ekim Pazartesi günü saat 10:00 (Türkiye Saati İle 19:00)'da değişiyor. Microsoft sonunda Windows Phone 8'e dair düzenleyeceği büyük bir basın toplantısıyla şapkasındaki tavşanı çıkarıyor. Acaba Passbook ve Google Wallet ile rekabet edebilecek bir dijital cüzdan olacak mı? Siri ile karşılaştırılabilecek ses özellikleri yer alacak mı? Acaba Microsoft sonunda Instagram, Taxi Magic ve Pandora gibi uygulamalar talep eden tüketicilerin isteklerini karşılayabilecek mi? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını öğrenirken Pazartesi günü bize katılın.

Pazartesi saat 19:00'da WP8 Etkinliğinin canlı seyri ve anlatımıyla burada buluşalım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ANIL

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
seni neden bu kadar seviyorum özgür:hmmm

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
heyecanla bekliyoruz :anlas:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Canlı yayın için ekipmanları hazırlayalım.
18 Saat 40 Dakika kaldı. :eller:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
beni de sevin somuru:
:konus:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Örtü kalkmasına kalksında dağ fare doğurmaz inşallah,gelmesini,daha doğrusu vp8 de olmasını istediğiniz özellik(ler)nedir acaba.yada şöyle sorayım ne(ler)olursa sizi abooow dedirtir acaba?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Örtü kalkmasına kalksında dağ fare doğurmaz inşallah,gelmesini,daha doğrusu vp8 de olmasını istediğiniz özellik(ler)nedir acaba.yada şöyle sorayım ne(ler)olursa sizi abooow dedirtir acaba?

Sanırım 3. parti uygulamalara olan ihtiyacı azaltan özellik ne kadar çok olursa, o kadar çok abooow deriz. :kıskıs:

ANIL

ANIL

Admin
Güzel konu bekliyorum :oke:

komando04

komando04

Üye

Windows Phone 8 hakkında bugüne kadar pek çok şey duyduk, ama hâlâ yeterince bilgiye sahip değiliz. Örtünün altındaki bazı özellikler Haziran ayındaki geliştirici zirvesinde açıklanmıştı. Bunu Nokia'nın yeni Lumia serisi, HTC'nin 8X'i ve Samsung'un ATIV-S'i gibi pek çok cihaz duyurusu izledi. Söz konusu telefonlar hakkında pek çok şey öğrenmemize rağmen, Microsoft'un yeni işletim sisteminin bazı özelliklerine dair hâlâ fazla bir şey bilmiyoruz.

Bütün bunlar 29 Ekim Pazartesi günü saat 10:00 (Türkiye Saati İle 19:00)'da değişiyor. Microsoft sonunda Windows Phone 8'e dair düzenleyeceği büyük bir basın toplantısıyla şapkasındaki tavşanı çıkarıyor. Acaba Passbook ve Google Wallet ile rekabet edebilecek bir dijital cüzdan olacak mı? Siri ile karşılaştırılabilecek ses özellikleri yer alacak mı? Acaba Microsoft sonunda Instagram, Taxi Magic ve Pandora gibi uygulamalar talep eden tüketicilerin isteklerini karşılayabilecek mi? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını öğrenirken Pazartesi günü bize katılın.

Pazartesi saat 19:00'da WP8 Etkinliğinin canlı seyri ve anlatımıyla burada buluşalım. :oke:

hayırlısı ile güzel heberler bekliyoruz abicim

endera

Üye
bugun ıtıbarı ıle wp7.5 olan telefonlarımızı wp8 yapabılecekmıyız... lumıa 800 lerimizi

hsngul44

hsngul44

Üye
aşkimiza kavuşuyoruz sonunda

aleranol

aleranol

Üye
konuya etkinliğin linkini bulup koyarsan çok hırs geçer. hepheraber izleriz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
beni de seven var dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt