Microsoft Haziran Ayında WP8'le İlgili Duyuru Yapacak!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Haziran Ayında WP8'le İlgili Duyuru Yapacak!

Bugün internete Microsoft'un Haziran ayında Windows Phone 8'le ilgili duyuru yapacağına dair söylentiler düştü. Söylentinin yayıldığı resmi olmayan @windowsphone8 adlı twitter hesabında şöyle denildi:
Şimdiye kadar ki Windows Phone'u sevdiniz mi? Daha da iyisi olacak. Haziran'da daha fazla şey paylaşacağız..

Bize soracak olursanız yukarıdaki ifadeler doğruysa bile muhtemelen öncelikle geliştiricileri kapsıyor. Bildiğimiz kadarıyla Microsoft önümüzdeki ay Windows Phone 8.1'in özellikleriyle ilgili tüketicilere yönelik bir şey duyurmayı planlamıyor. Ancak, Haziran sonlarında tüm dünyadan geliştiricilerin katılımıyla düzenlenecek olan BUILD konferansında Windows Phone 8.1'in geliştiricilerle ilgili yönlerine ilişkin bilgiler vermesi bekleniyor. Bilindiği gibi Microsoft Windows 8.1'le geliştiricilere pek çok yeni api sağlayacak. Bu elbette WP8.1'e de yansıyacak.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, OttomaN TigeR ve PureFood

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yeni api demek yeni ve extra özelliklerin kullanımına ve erişimine izin verilmesi demek. Windows Phone8.1'in nasıl olacagı 26 haziran'da belli olacak büyük ihtimalle.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgi paylaşımınız için teşekkürler efenim. :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: ozaman hep birlikte :eller: :eller: görelim :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Sadece geliştiricilere yönelik olsa bile tonla bilgi sızar zaten bizlere :D Bekleyelim bakalım neler göreceğiz Haziran ayında:oke:

csH

csH

Üye
:tşk:

alical33

alical33

Üye
Az daha erken yapsalar nolurdu:) teşekkürler haber için

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Şaşırt bizi artık wp şaşırt .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Kesin kaynak değil. Bu da sahte çıkar

Aslında Microsoft'un BUILD konferasında WP ile ilgili bilgiler vermesi beklenen bir durumdu.
Yani hesap resmi olmasa da bilgi kesin diyebiliriz.

denizci535

denizci535

Üye
evet wp sağlam gel kodumu uzat bu sefer...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
İçimden bi ses yine hüsran yine hüsran yine umutlar ve sonbaharda '' bi daha dönmemek üzere '' elveda dicem gibi geliyo ... marketi biraz gelişiyodu , hergün bişeyler çıkıyodu güncelleniyodu ama oda kesildi son 2 3 haftadır . bi sessizlik var.. hiç iyi değil..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İçimden bi ses yine hüsran yine hüsran yine umutlar ve sonbaharda '' bi daha dönmemek üzere '' elveda dicem gibi geliyo ... marketi biraz gelişiyodu , hergün bişeyler çıkıyodu güncelleniyodu ama oda kesildi son 2 3 haftadır . bi sessizlik var.. hiç iyi değil..

Tüm beklentilerin ve eksikliklerin birden giderilmesini beklemek doğru olmaz.
Ancak yıl sonuna kadar şans verin en azından sisteme.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ben yıl sonunu bekleyeceğim. Baktım olmuyor, Iphone..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hadi hayırlısı bekleyelim görelim

PureFood

PureFood

Üye
Hayırlısı be gülüm. Microsoft biliyordur mutlaka son şansı olduğunu, o yüzden iyi değerlendirecektir diye düşünüyorum. Ha beklenenler gerçek olmazsa o zaman rotamızı değiştiririz arkadaşlar. Microsoft da böyle güzel bir sistemin içine ettiğiyle kalır. Pazar da Google'a kalır.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Harbidende söylenecek en uygun söz :

HAYIRLISI BE GÜLÜM :D

pederr

pederr

Üye
Vala şahsi görüş olarak konusuyum dier sistemleri sevmiyorum tamam android Google play olsun çok program var herkes ovuyo falan da yarısından çoğu boş beleş uygulamalar wp8 çok stabil bana yetiyor artıyo bile lumia 920 var daha hiç sorun yaşamadım şukur şu haliyle bile yetiyor bence sonuçta telefondan öte bişey daha ne olsun üstüne binipde aya çıkacak halimiz yok ya ayrıca daha bismillah wp8 i kotuleyeceginize acın da Bi android 2.2 ye bakın Bi ne biçim wp8 çıkar çıkmaz bu şekli aldıysa ilerleyen zamanda ne olacağını kımse kestiremez bence ağır adımlarla gitmek en iyisidir die dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt