Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sürücülerin öyle olabileceğini bende biliyorum, biliyimde bi zahmet dimi.. antivirüs ve deepfreeze kullanmadan nasıl güvenli olacaksan öyle yap madem sen.
sürücülerin öyle olabileceğini bende biliyorum, biliyimde bi zahmet dimi.. antivirüs ve deepfreeze kullanmadan nasıl güvenli olacaksan öyle yap madem sen.
40 gb windows 7 + 40 gb win 8 e ayırdım 230 gb dosyalarıma kaldı ama windows 7 kafayı yedi tekrar kurucam
oyun favorim win 7
ufak oyunlar favorim win 8 (metro oyunları)
internet favorim win 8 (hızlı açılıyor şarjı çok gidiyor internette hızlı ve sunum yaparkende havalı oluyor )
40 gb windows 7 + 40 gb win 8 e ayırdım 230 gb dosyalarıma kaldı ama windows 7 kafayı yedi tekrar kurucam
oyun favorim win 7
ufak oyunlar favorim win 8 (metro oyunları)
internet favorim win 8 (hızlı açılıyor şarjı çok gidiyor internette hızlı ve sunum yaparkende havalı oluyor )
gerçekten havalı oluyor böyle kapatırken windows tuşuna basıyosun sonra efektle başlat menusune geliyor sonra sınıftan çığlıklar çıkıyor aaa yanda oyunlar var falan (bu olaydan sonra sunum için okula götrmeden önce oyunları başlattan kaldırmaya başladım ) sonra mausu yana kaydırıyorum altta güç kısmından kapata basıyorum havalı havalı kapanıyor sonra laptopu kapatıp kitap gibi kolumun altına alıp sınıftan çıkıyorum