Microsoft® Windows® Operating System

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
La Xp'nin nesi güzel, 256 Mb RAM'imi görmüyor .bne:aha: (sp3 :kıskıs:)

Şahsen Xp kullanıyorum Win7 daha rahat çalışıyor
Xp düşük sistemlerde daha hızlı çalışıyor.Yüksek sistemlerde Windows 7-8 Xp nin hızını katlıyor.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

D sürücüsü pc ye göre değişir.Kimi Pc'lerde Windows D'de kurulurken kimilerinde E,C,Z vsvs dir.bu genelleme doğru olmaz.

ayrıca ben masaüstüne dosya bırakmaktan bahsediyorum.diğer disk birimlerini tabiki freezelenmesi saçma olur.

sürücülerin öyle olabileceğini bende biliyorum, biliyimde bi zahmet dimi.. antivirüs ve deepfreeze kullanmadan nasıl güvenli olacaksan öyle yap madem sen.

- - - Eklendi - - -

Xp düşük sistemlerde daha hızlı çalışıyor.Yüksek sistemlerde Windows 7-8 Xp nin hızını katlıyor.

:oke:

PriZm

PriZm

Üye
sürücülerin öyle olabileceğini bende biliyorum, biliyimde bi zahmet dimi.. antivirüs ve deepfreeze kullanmadan nasıl güvenli olacaksan öyle yap madem sen.
Nasıl güvenli olacağım belli aslında.

tanıdık olmayan sitelerden uzak dur.
reklam olarak otomatik inen programları asla kurma

bu kadar basit :)

Zaten Windows Vista/7/8 Xp ye göre çok daha iyi korumalı.

herneyse şuanda W8 Kurdum şimdilik alıştım gibi.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl güvenli olacağım belli aslında.

tanıdık olmayan sitelerden uzak dur.
reklam olarak otomatik inan programları asla kurma

bu kadar basit :)

Zaten Windows Vista/7/8 Xp ye göre çok daha iyi korumalı.

herneyse şuanda W8 Kurdum şimdilik alıştım gibi.

aynen öyle :oke: fakat virüs geliyorum demez :hmmm

ugur1000

ugur1000

Üye
40 gb windows 7 + 40 gb win 8 e ayırdım 230 gb dosyalarıma kaldı ama windows 7 kafayı yedi tekrar kurucam :D
oyun favorim win 7
ufak oyunlar favorim win 8 (metro oyunları)
internet favorim win 8 (hızlı açılıyor şarjı çok gidiyor internette hızlı ve sunum yaparkende havalı oluyor :D)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
40 gb windows 7 + 40 gb win 8 e ayırdım 230 gb dosyalarıma kaldı ama windows 7 kafayı yedi tekrar kurucam :D
oyun favorim win 7
ufak oyunlar favorim win 8 (metro oyunları)
internet favorim win 8 (hızlı açılıyor şarjı çok gidiyor internette hızlı ve sunum yaparkende havalı oluyor :D)

son madde benim içinde önemli :D

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
ugur1000

ugur1000

Üye
son madde benim içinde önemli :d
:) :)

- - - Eklendi - - -

gerçekten havalı oluyor böyle kapatırken windows tuşuna basıyosun sonra efektle başlat menusune geliyor sonra sınıftan çığlıklar çıkıyor aaa yanda oyunlar var falan (bu olaydan sonra sunum için okula götrmeden önce oyunları başlattan kaldırmaya başladım :D ) sonra mausu yana kaydırıyorum altta güç kısmından kapata basıyorum havalı havalı kapanıyor sonra laptopu kapatıp kitap gibi kolumun altına alıp sınıftan çıkıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt