Microsoft® Windows® Operating System

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

O zaman Windows 7 benim için Sondur. :) Bu konuda inatçıyım.

Yıllardır Windowsu klasik başlat arayüzü ile tanıdım.bu saatten sonra değişiklik kaldıramam :ehe

Windows 9 da böyle olursa 7 ve Ubuntu ile devam..

ona bakılırsa herkes dos'u seviyordu, dos tan 95'e geçmek gibi bişi olmasaydı sen şuan win7 kullanamıyordun, böyle bir ayrımla tekrar karşılaştık hepsi bu.. sadece biraz daha indirgenmişi :)

- - - Eklendi - - -

Ben Windows 8'i Windows olarak saymıyorum :tebessüm:

neye benziyo peki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aradaki benzerlik inkar edilemez. AOL'ün 1996'da çocuklar için hazırladığı bir sayfanın değiştirilmiş hali.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Jomolocco

Jomolocco

Üye
sacma sapan gereksiz bir arayuz

doctorrr

doctorrr

Üye
metro ui gayet kullanışlı benim hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve Kayahan14
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
modern arayüze başlatın yeni hali diyebiliriz yani bu durumda gereksiz demek saçma olur :ehe alışınca gerçekten çok daha kullanışlı geliyor. bence alışmaya bakın hem diğer sürümlerde de zorluk çekmezsiniz. yenilik iyidir:pro:

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
En sevdiğim sürüm Vista :)

aynen :)

- - - Eklendi - - -

ayyyynen öyle :) ne zaman orjinal haline döndürürlerse o zaman devam.

çok beklersin

- - - Eklendi - - -

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aradaki benzerlik inkar edilemez. AOL'ün 1996'da çocuklar için hazırladığı bir sayfanın değiştirilmiş hali.

eski bir site ile kullanım kolaylığınımı kıyasladık şimdi? hem tablet hemde pc için ortak bir biçimde en iyi şekilde kullanılabilecek bir arayüz başka bir şekilde nasıl tasarlanabilirdiki zaten?

TheMadness

TheMadness

Üye
aynen :)

- - - Eklendi - - -

çok beklersin

- - - Eklendi - - -

eski bir site ile kullanım kolaylığınımı kıyasladık şimdi? hem tablet hemde pc için ortak bir biçimde en iyi şekilde kullanılabilecek bir arayüz başka bir şekilde nasıl tasarlanabilirdiki zaten?

Kullanım kolay mı peki? Bence gayet zor.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
sacma sapan gereksiz bir arayuz

Metro arayüzünü kullanmayacaksanız siz bilirsiniz. Win xp'den win7'ye geçmemiş kullanıcılara nasıl yeniliklere kapalı insanlar gibi bakıyorsanız sizde öylesiniz. Bilgisayarı yeni öğrenmiş, daha kullanmasını bilmeyen birileri olsanız anlarım ama yeniliklere bu kadar kapatırmı insan kendini? uzanamıyorsanızda bari "pis" demeyin.

- - - Eklendi - - -

Kullanım kolay mı peki? Bence gayet zor.

kullanmamışsın anlaşılan. yada nasıl kullanılacağını bilmiyorsun.

TheMadness

TheMadness

Üye
Metro arayüzünü kullanmayacaksanız siz bilirsiniz. Win xp'den win7'ye geçmemiş kullanıcılara nasıl yeniliklere kapalı insanlar gibi bakıyorsanız sizde öylesiniz. Bilgisayarı yeni öğrenmiş, daha kullanmasını bilmeyen birileri olsanız anlarım ama yeniliklere bu kadar kapatırmı insan kendini? uzanamıyorsanızda bari "pis" demeyin.

- - - Eklendi - - -

kullanmamışsın anlaşılan. yada nasıl kullanılacağını bilmiyorsun.

Mouse'u çok fazla hareket ettirmeyi sevmem :)

• Beğen
Tepkiler: asfwefdsvcsascf
Türe

Türe

Üye
Veysel win7 de elim surekli saga ve acik uygulamalar yani sol uste gidiyor ha :D

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Veysel win7 de elim surekli saga ve acik uygulamalar yani sol uste gidiyor ha :D

bende bir ara olmuştu :D hatta, pcye win8 kurmuştum, baya bi kullandıktan sonra bi daha hiç açmadım sonra 90 günlük dneme sürümü bitmesine 2 gün kaldı bende aktifleştireyim diye baya bi lo@der çalıştırdım hiçbiri bi h*lt edemedi sonra yanlışlıkla win 7 lo@der çalıştırmışım, sistem çöktü :D bende silmek zorunda kaldım :D o gün bugündür haladaha win8 kullanmadım :D

- - - Eklendi - - -

En hızlıda kullanıyorum zaten :D

benim yapabileceğim bişi yok :D

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt