Ben sahsen antivirus kullanmiyorum.
Ben sahsen antivirus kullanmiyorum.
eğer lisanlı değilse, bir manası yok zaten.
Cunku ne zaman kullansam bir sorun cikti virus girdi bisey oldu. Ne zaman ki biraktim pc tertemiz oldu tek bir tane bile girmedi.
li de kullandim ama en iyisi olmamasi oldu

çünkü bir antivirüs lisanssız olunca hem pcyi boş yere kasıyor hem korumuyor üstüne bide bazıları trojan bile indiriyor.
- - - Eklendi - - -
deep freeze kullan![]()
Aynen.

)
Norton 360 lisanslı kullanıyorum ben. Bence en iyisi![]()

Yok ya kullandim bir ara da amelelik.
Lisansiz olmasiyla kirilmasinin farki var mi
Deep freeze'le kim uğraşır ya![]()
bide önemli bir dosyanı yanlışlıkla masaüstünde bırakıp pc yi kapatırsan yandınTamam kapatmak belki. Ama çok aradığın bişeyi bulduğunda yükleyebilmek için kapatmak zorundasın.Resmen amelelik.

bide önemli bir dosyanı yanlışlıkla masaüstünde bırakıp pc yi kapatırsan yandın![]()

Tamam kapatmak belki. Ama çok aradığın bişeyi bulduğunda yükleyebilmek için kapatmak zorundasın.Resmen amelelik.
bide önemli bir dosyanı yanlışlıkla masaüstünde bırakıp pc yi kapatırsan yandın![]()

D sürücüsü pc ye göre değişir.Kimi Pc'lerde Windows D'de kurulurken kimilerinde E,C,Z vsvs dir.bu genelleme doğru olmaz.dikkatli bir kullanıcı böyle sıkıntılar pek çekmez.. hem d sürücüsünü frezeelemezsen bişi olmazki![]()
dikkatli bir kullanıcı böyle sıkıntılar pek çekmez.. hem d sürücüsünü frezeelemezsen bişi olmazki![]()