Microsoft ® Office Mobile Artık Belle'li Cihazlarda... (10.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de yeni gördüm ve yaptım gayette güzel

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dostum nokia suitte görünmüyo eski güncelleme olan microsoft app 2.0 görünüyo ben microsoft office mobile ı soruyorum o daha gelmedi mi

aynen arkadaş yazmış oncekı surum 1.0 (4809)du bu sürüm microsof mobile@office 2.0 facede gôrdügünün aynısı

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ben hafıza sorunu çeken arkadaşları anlamış değilim bende gösteriyor telefon hafızanı hatta 0 mb boş 473 mb dolu diyor. yuklemeden öncede aynıydı suitten yükledim ama hatırlamıyorum telefon hafızasının kaç mb olduğunu fakat sanki öbür taraftan hafıza alıyor gibime geliyor haritalarda da buna benzer bi şey olmuştu..
edit resim.
orda öyle gözükür o....senin tel hafızası dolu değil..herkesin ki bilgisaya bağlanınca öyle gözükür..

ANIL

ANIL

Admin
Bunları görmek güzel devam Nokia..

maximum42

Üye
arkadaşlar telefondan güncelleme yaparken uzun sürdü baya iptal ettim sonra başlatırım diye şimdi tekrar deniyorum "güncelleme tamamlanamadı " diyor çıkıyor. Yardım edin...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teli yenıden başlatıp dene bırde

SilentOne

SilentOne

Üye
bazen ole oluyorda indirmem 3 dk kurması 15 dk :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende de bi 15 dakka sürdü ama sabırlıyımdır güncelleme yeni ya serverlar yoğun oluyor..

serinaga

serinaga

Üye
Ya Arkadaşlar Şu güncellemeyi yükleyenler , yükledikten sonra ne gibi sorunlar oluyor olmuyor vs. Bir güzelce açıklama yapabilir mi? 100 mesaj okudum 80 i gereksiz.

Arkadaşım işin özeti şöyle;
Proğram 2 aşamadan oluşuyor aslında, öncelikle Pixienablers adında bir pro yükleniyor ve ardından Microsoft Apps. 2.0 yükleniyor. Yükleme esnasında hata alanlar, yada daha önce çıkan Microsoft Apps. 1.0'ı yükleyenler, yüklü uygulamalar içerisindeki Pixienablers ve diğer Microsoft bileşenlerini kaldırmadıkları sürece hata alırlar. Öncelikle bunları kaldırıp, teli kapatıp açıp öyle deneyin mutlaka yükleyecektir. Güncelleme halen yapamıyorsanız, Simbian^3 Office bölümüne gidip oradaki Microsoft Apps. 2.0 başlıklı konudan yükleyebilirsiniz, kolay gelsin ...

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşım işin özeti şöyle;
Proğram 2 aşamadan oluşuyor aslında, öncelikle Pixienablers adında bir pro yükleniyor ve ardından Microsoft Apps. 2.0 yükleniyor. Yükleme esnasında hata alanlar, yada daha önce çıkan Microsoft Apps. 1.0'ı yükleyenler, yüklü uygulamalar içerisindeki Pixienablers ve diğer Microsoft bileşenlerini kaldırmadıkları sürece hata alırlar. Öncelikle bunları kaldırıp, teli kapatıp açıp öyle deneyin mutlaka yükleyecektir. Güncelleme halen yapamıyorsanız, Simbian^3 Office bölümüne gidip oradaki Microsoft Apps. 2.0 başlıklı konudan yükleyebilirsiniz, kolay gelsin ...

Eyvallah saolasın kardeşim. Bende yükledim o lycn'ın başlangıçta durduk yere açılma gibi bir problem yok. Ayrıca Office mobile uygulaması bence oldukça güzel. İçinde PowerPoint uygulaması filan açtım bence güzel. Microsoft App vs bunların ne işe yaradığını bilmesemde şimdilik telefonda duruyor. Sanırım kullanmayızda ve bir sorum olacak. Bu güncellemelerden sadece işime yarayan office mobile.Bir sorum olacak. Diğer uygulamaları kaldırırsam bir sıkıntı olur mu ? Yani Microsoft Apps uygulamalarını. Bence hiç birimiz bunları kullanmayız :)

emrelives2

Üye
boş iş bu ya. Quikofis ile devam derim edelim derim ben. Bir sürü gereksiz uygulama geliyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
bencede kurmayın boşuna . dün kurayım dedim o saçma sapan lycn uygulaması her açılışta karşıma çıkıyor neyse demin dayanamadım sildim . Zaten k*ç kadar ekranda daha mesaj yazamıyorum birde exel,powerpoint vırt zırt la hiç uğraşılmaz bırakın da laptoplar işlerini yapsın : ) ama öğrenci milletinin işine yarayabilir kopya falan çekmek için bizim zamanımızda duvarlar telefon görevi görürdü :smartass:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bencede kurmayın boşuna . dün kurayım dedim o saçma sapan lycn uygulaması her açılışta karşıma çıkıyor neyse demin dayanamadım sildim . Zaten k*ç kadar ekranda daha mesaj yazamıyorum birde exel,powerpoint vırt zırt la hiç uğraşılmaz bırakın da laptoplar işlerini yapsın : ) ama öğrenci milletinin işine yarayabilir kopya falan çekmek için bizim zamanımızda duvarlar telefon görevi görürdü :smartass:

lync i silseydin sadece hocam :)

luckysleven

luckysleven

Üye

lync i silseydin sadece hocam :)

aslında öyle yaptım da telefon çöplüğe döndü iyicene : ) telefon şarj olsun soft format atayım diyorum sıfırdan kurayım herşeyi temiz temiz neyin ne olduğunu gördüm toplasan 2-3 uygulama işime yarıyormuş : )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aslında öyle yaptım da telefon çöplüğe döndü iyicene : ) telefon şarj olsun soft format atayım diyorum sıfırdan kurayım herşeyi temiz temiz neyin ne olduğunu gördüm toplasan 2-3 uygulama işime yarıyormuş : )

aynen bu oyun uygulama bolluğu zaten abartılan bişey çoğu gereksiz

Üst Alt