Arkadaşım sen C: nin içine video veya benzeri birşey kopyalamışsın herhalde yoksa oyun falan yüklemesen ne dolduracak C: yi o kadar :S X-plorer ile bi girip klasör klasör kontrol et boyutlarını C: deki tüm klasörlerin.
Ana klasörlerden 50mb ı geçenlerin içine bi bak biryere kazara video atmışsındır telefon hafızanı şişiriyordur.
can kartal hocam sanmıyorum video falan ekledigimi ama şöylede bişey oluyor benim E deposuda bir bakıyorum 2 gb sa bir bakıyorum 200 300 mbyt düşüyor bu hafıza kartındada oluyor nedenini anlamadım pek sizce nedne olabiliyorduki
hocam hafıza kartını cıkarınca düzeliyor pek donma falan olmuyor bebim hafıza kartı 16 gbyt ve sadece 200 mbyt boşvar E dede 1.6gb boş yer var ve kendi kendi kendine düşüyor hcoam anlamadım her defasında farkına vardımda.
Arkadaşlar bu SÜPER oldu yaa ! Başlangıç yazılımı olduğu için basit gelebilir ama güncellemelerle daha da iyiye gidecektir. İşte microsoft anlaşmasının en güzel tarafı, artık office dosyalarını istediğimiz gibi açıp kullanacaaz Notebook ve Netbook'ları rafa kaldırma zamanı ... Hemen indirip kullanmaya başlıyorum
can kartal hocam sanmıyorum video falan ekledigimi ama şöylede bişey oluyor benim E deposuda bir bakıyorum 2 gb sa bir bakıyorum 200 300 mbyt düşüyor bu hafıza kartındada oluyor nedenini anlamadım pek sizce nedne olabiliyorduki
hocam hafıza kartını cıkarınca düzeliyor pek donma falan olmuyor bebim hafıza kartı 16 gbyt ve sadece 200 mbyt boşvar E dede 1.6gb boş yer var ve kendi kendi kendine düşüyor hcoam anlamadım her defasında farkına vardımda.
evet hocam o yüzden frmat atamk istemiyorum kaz kez attım tek tek programaları yüklemek kac günümü alıyor oda sevmiyorum insanı yoruyor hcoam bu toplu uygulama yükleme programı diye bişey varmı eger varsa onu kullanırsam format atmayı düşünüyorum telefon biraz toparlanır bende tek tek yüklemekten programları kurtulurum..
evet hocam o yüzden frmat atamk istemiyorum kaz kez attım tek tek programaları yüklemek kac günümü alıyor oda sevmiyorum insanı yoruyor hcoam bu toplu uygulama yükleme programı diye bişey varmı eger varsa onu kullanırsam format atmayı düşünüyorum telefon biraz toparlanır bende tek tek yüklemekten programları kurtulurum..
ben bunu yükleyeli 1 hafta oldu bunun yeni versiyon olduğunu bilmiyordum bilsem söylerdim size yüklemesi 45dk falan sürmüştü bu sürüm yeni çıkmadı yani aslında 1 hafta önce çıktı