İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Yeni forum düzeni çok hoş ve usefull olmuş, ben çok beğendim. İşte bunun şerefine Gabe'e haber verelim de yeni yapı içim basıversin şu kırmızı butona da tam olsun :smdance:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Ali_KRKY

Üye
Yeni forum düzeni çok hoş ve usefull olmuş, ben çok beğendim. İşte bunun şerefine Gabe'e haber verelim de yeni yapı içim basıversin şu kırmızı butona da tam olsun :smdance:
gabe basmış bile butona :)

serinaga

serinaga

Üye

Ahanda yeni yapı gelmiş bile :biggrin:

cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar bu videoyu gören, videodaki anlatımı deneyen oldu mu?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87
afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar bu videoyu gören, videodaki anlatımı deneyen oldu mu?
Böyle bişey olamaz :) 8.1 dosya yöneticisinde xap yüklemek istediğimizde şirket uygulaması sorunu vermesi lazım bunda tıklar tıklamaya uygulama açılıyor :) sahte bana göre

cemil baba

cemil baba

Üye
Böyle bişey olamaz :) 8.1 dosya yöneticisinde xap yüklemek istediğimizde şirket uygulaması sorunu vermesi lazım bunda tıklar tıklamaya uygulama açılıyor :) sahte bana göre
Daha önce SD karttan uygulama yüklemediğim için bilmiyorum.

Evet denedim olmadı. Android için verdiği uygulama UC browser çıktı.

afwerker

afwerker

Üye
Daha önce SD karttan uygulama yüklemediğim için bilmiyorum.

Evet denedim olmadı. Android için verdiği uygulama UC browser çıktı.
:) dediğim gibi inandırıcı değil windows 10 ile yükleme geldi onlada daha microsoft şirketinin uygulamalarını yükleyebiliyoruz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, ceza87, erhanercan ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Apple'ın İpad tabletrinde en popüler oyunlardan biri olan Out There 28 Nisan'da Windows ve Windows Phone için yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sadece fat32 yi mi görüyor telefonlarımız sd cardları çünkü telden formalayınca fat32 olarak formatlıyor ntfs şeklinde görür mu görürse performansa etki eder mi acaba bilen deneyen var mıdır
Bilmenin en kestirme yolu, cep telefonundan çıkarıp bilgisayardaki kart yuvasına takarak denemek : ) )

alaca61

Üye
binede ekle listeye lumia1520

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı

Skrillexx

Üye
Arkadaşlar şuan lg telefon kullanıyorum ama alarmı kötü lumiadaki gibi alçaktan yükseğe gitmiyor direk yüksek başlıyor.O yüzden bana o alarmın adını atabilecek var mı?Çok ihtiyacım var :) Alışkanlık oldu hani yıllardır.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hangi alarmı kast ediyorsunuz?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Senin ŞuAn Aradığın Şey Samanlıkta İğne Aramak :D İstediğin Cihazn Modeline Göre Arat İşte İnternette Zİl Sesleri Sunulmuştur Toplu Olarak

kralberk13

kralberk13

Üye
ilgisi yok ama bu nasıl :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Benim dolaylı yolculuğumu biliyorsunuzdur, bilmeyenler için; şurada ve burada dile getirmiştim . .
Bundan 1-1.5 ay kadar öncesi, verdikleri değişim cihazı olan sıfır/kutulu L830'u LG G2 32GB ile birebir takas etmiştim.

Kısacası; yarın inşaAllah! aşağıdaki hayranı olduğum cihazı alıp sizlere tekrar katılmış olacağım :eller:
(cihaz değişim cihazı olup daha 2 ay bile olmamış)

@oktayceylan26 @afwerker @sfgnrl @Aybin.Kilic @Esendağlı @brk-rtrk @KırmızıBeyaz60 @dakamon @erhanercan @basfob @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, erhanercan, KırmızıBeyaz60 ve 5 diğerleri

Üst Alt