İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu windows phone'u konuştuğumuz forum bile windows phone'u tanımıyor. bir uygulama yapma gereği bile duymamışlar. Duyuruda sadece Android ve iOS platformu var :)
İos ve Android uygulamaları paket olarak yaptırıldı. Windows için de uygulama hazırlıkları devam ediyor. Fakat Windows uygulaması Evrensel Uygulama Platformu sisteminde olacağı için biraz daha zamana ihtiyacımız var.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0, OnurYurdakul, sfgnrl ve 4 diğerleri
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Nasıl hallettiniz, yazarsanız :) bende de uydunet var da ...

Uygulamayı güncellemede sorun yaşadım kuruluma geçiyor fakat ilerlemiyor
Hotspot Shield uygulamasından dolayı hata veriyormuş bu uygulamayı kaldırdım sorunsuz bir şekilde güncelleme tamamlandı

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
İos ve Android uygulamaları paket olarak yaptırıldı. Windows için de uygulama hazırlıkları devam ediyor. Fakat Windows uygulaması Evrensel Uygulama Platformu sisteminde olacağı için biraz daha zamana ihtiyacımız var.
Abicim bir de şu app store ve play market olayı saçma olmamış mı? App store, Play store olabilir ya da tamamen Türkçe olabilir ama böyle çok tuhaf duruyor yanlış anlamayın. Şu "iconlara" kelimesini de "simgelere" , "ikonlara" vs gibi değiştirebilirseniz daha hoş olur. :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, suyunsesi, Esendağlı ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
şu windows phone'u konuştuğumuz forum bile windows phone'u tanımıyor. bir uygulama yapma gereği bile duymamışlar. Duyuruda sadece Android ve iOS platformu var :)
Hey delikanlı heyecanlanma sakin ol ve elindeki cihazı yavaşça yere bırak.
Biz kaç senedir kullanıyoruz. Bizde reklama gerek yok .

Bu link şöyle kenarda dursun :)

MaxiCep
Gelecek olan evrensel (mobil,pc,tablet vs) içinde acelemiz yok

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve erhanercan
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Resmi Sürümde Ve insider Sürümlerinde Uygulamadan Atma Problemi Yaşayan Arkadaşlar Uygulama Depolama Birimi Olarak Telefon Hafızasını Seçtiklerinden Emin Olsunlar. Sd Ne Kadar Hızlı Olursa Olsun Sd Karta Kurulu Uygulamalar w10 Da Sıkıntı Yapabiliyormuş. Yeni fark ettim...
normalde class10 sd de win 8.1 de sıkıntı yapmıyor. ancak w10 da aşırı atmalar oluyor...

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
dakamon

dakamon

Üye
Sitenin yeni tasarımı bu mu kalacak @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sitenin yeni tasarımı bu mu kalacak @papakudioflu
Anasayfadan bahsediyorsan evet, forum tasarımından bahsediyorsan hayır. Forum için yeni tasarım nerdeyse bitti. Ufak tefek düzenlemeler yapılıyor.

Sent from Surface Phone

dakamon

dakamon

Üye
Anasayfadan bahsediyorsan evet, forum tasarımından bahsediyorsan hayır. Forum için yeni tasarım nerdeyse bitti. Ufak tefek düzenlemeler yapılıyor.

Sent from Surface Phone
Şu an bende bembeyaz capcanlı bir arayüz oldu da bi sorayım dedim :) bu şekilde de kalabilir. Forum için konuşuyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haha evet yayına girmiş farkında değilim. Yeni tasarımının bu olacak. Belki ufak tefek renk düzenleri yapılabilir.

Sent from Surface Phone

dakamon

dakamon

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bide şu bizim windows phone uygulaması gelse....
Windows uygulaması için ben acele etmedim. Çünkü mevcut İos ve Android yapılarında bir uygulama çok da özellikli olmayacaktı. Onun yerine şu anda zaten mTalk ve mevcut maxicep uygulaması iş görüyor.

Bizim Windows konusunda asıl amacımız ise Masaüstü, tablet ve telefonda aynı özellikler ve ara yüzle çalışacak Evrensel Uygulama. Çünkü bu işi bir kere yaptıracağız ve ileride de her türlü gelişmeyi entegre edeceğiz. O yüzden onun için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Sent from Surface Phone

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
harbiden yeni tasarım çok iyi olmuş bende sevdim baya, bu arada bir sorum olacak bu üye 4g yazısı tam olarak ne oluyor önceden askeri derecelendirme vardı kalktı galiba

sahanemir

sahanemir

Üye
konu dışı olabilirlakin ben burada bulunduğum şehirde 640$,a 950XL bulabiliyorum sizce alınır mı! Bende ise l930 var halihazırda kullandığım..

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
konu dışı olabilirlakin ben burada bulunduğum şehirde 640$,a 950XL bulabiliyorum sizce alınır mı! Bende ise l930 var halihazırda kullandığım..
1800tl gibi bisey oluyor. Bence mantikli fiyat. Ama sizin şehirde ürünler hep o fiyat ise sık sık da telefon degistiremiyorsaniz 930 , hp nin telefonu gelene kadar da idare eder bence :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Hp,nin telefonu mu varmış veya çıkaracağı bilmiyorum. :( geri kalmışım ..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yenilik her zaman iyidir ilgilenenlerin eline sağlık

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
harbiden yeni tasarım çok iyi olmuş bende sevdim baya, bu arada bir sorum olacak bu üye 4g yazısı tam olarak ne oluyor önceden askeri derecelendirme vardı kalktı galiba
Mesaj sayısına göre E, 3G ve 4G olarak değişiyor. Ayrıca çekim gücü de buna bağlı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

skynet

Üye
Profil 4G Telefon 3G

mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Bugün yapı gelir mi ?

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt