serinaga
Üye
Hotspot tan dolayı hata veriyormuş hallettim tşkler
Nasıl hallettiniz, yazarsanız
bende de uydunet var da ...Hotspot tan dolayı hata veriyormuş hallettim tşkler
bende de uydunet var da ...İos ve Android uygulamaları paket olarak yaptırıldı. Windows için de uygulama hazırlıkları devam ediyor. Fakat Windows uygulaması Evrensel Uygulama Platformu sisteminde olacağı için biraz daha zamana ihtiyacımız var.şu windows phone'u konuştuğumuz forum bile windows phone'u tanımıyor. bir uygulama yapma gereği bile duymamışlar. Duyuruda sadece Android ve iOS platformu var![]()
Nasıl hallettiniz, yazarsanızbende de uydunet var da ...
Abicim bir de şu app store ve play market olayı saçma olmamış mı? App store, Play store olabilir ya da tamamen Türkçe olabilir ama böyle çok tuhaf duruyor yanlış anlamayın. Şu "iconlara" kelimesini de "simgelere" , "ikonlara" vs gibi değiştirebilirseniz daha hoş olur.İos ve Android uygulamaları paket olarak yaptırıldı. Windows için de uygulama hazırlıkları devam ediyor. Fakat Windows uygulaması Evrensel Uygulama Platformu sisteminde olacağı için biraz daha zamana ihtiyacımız var.

Hey delikanlı heyecanlanma sakin ol ve elindeki cihazı yavaşça yere bırak.şu windows phone'u konuştuğumuz forum bile windows phone'u tanımıyor. bir uygulama yapma gereği bile duymamışlar. Duyuruda sadece Android ve iOS platformu var![]()
Anasayfadan bahsediyorsan evet, forum tasarımından bahsediyorsan hayır. Forum için yeni tasarım nerdeyse bitti. Ufak tefek düzenlemeler yapılıyor.Sitenin yeni tasarımı bu mu kalacak @papakudioflu
Şu an bende bembeyaz capcanlı bir arayüz oldu da bi sorayım dedimAnasayfadan bahsediyorsan evet, forum tasarımından bahsediyorsan hayır. Forum için yeni tasarım nerdeyse bitti. Ufak tefek düzenlemeler yapılıyor.
Sent from Surface Phone
bu şekilde de kalabilir. Forum için konuşuyorum 
Bide şu bizim windows phone uygulaması gelse....Haha evet yayına girmiş farkında değilim. Yeni tasarımının bu olacak. Belki ufak tefek renk düzenleri yapılabilir.
Sent from Surface Phone
Windows uygulaması için ben acele etmedim. Çünkü mevcut İos ve Android yapılarında bir uygulama çok da özellikli olmayacaktı. Onun yerine şu anda zaten mTalk ve mevcut maxicep uygulaması iş görüyor.Bide şu bizim windows phone uygulaması gelse....
1800tl gibi bisey oluyor. Bence mantikli fiyat. Ama sizin şehirde ürünler hep o fiyat ise sık sık da telefon degistiremiyorsaniz 930 , hp nin telefonu gelene kadar da idare eder bencekonu dışı olabilirlakin ben burada bulunduğum şehirde 640$,a 950XL bulabiliyorum sizce alınır mı! Bende ise l930 var halihazırda kullandığım..

Mesaj sayısına göre E, 3G ve 4G olarak değişiyor. Ayrıca çekim gücü de buna bağlı.harbiden yeni tasarım çok iyi olmuş bende sevdim baya, bu arada bir sorum olacak bu üye 4g yazısı tam olarak ne oluyor önceden askeri derecelendirme vardı kalktı galiba