gabe basmış bile butonaYeni forum düzeni çok hoş ve usefull olmuş, ben çok beğendim. İşte bunun şerefine Gabe'e haber verelim de yeni yapı içim basıversin şu kırmızı butona da tam olsun![]()

Yeni forum düzeni çok hoş ve usefull olmuş, ben çok beğendim. İşte bunun şerefine Gabe'e haber verelim de yeni yapı içim basıversin şu kırmızı butona da tam olsun![]()

denemek lazımArkadaşlar bu videoyu gören, videodaki anlatımı deneyen oldu mu?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bişey olamazArkadaşlar bu videoyu gören, videodaki anlatımı deneyen oldu mu?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 dosya yöneticisinde xap yüklemek istediğimizde şirket uygulaması sorunu vermesi lazım bunda tıklar tıklamaya uygulama açılıyor
sahte bana göreDaha önce SD karttan uygulama yüklemediğim için bilmiyorum.Böyle bişey olamaz8.1 dosya yöneticisinde xap yüklemek istediğimizde şirket uygulaması sorunu vermesi lazım bunda tıklar tıklamaya uygulama açılıyor
sahte bana göre
Daha önce SD karttan uygulama yüklemediğim için bilmiyorum.
Evet denedim olmadı. Android için verdiği uygulama UC browser çıktı.
dediğim gibi inandırıcı değil windows 10 ile yükleme geldi onlada daha microsoft şirketinin uygulamalarını yükleyebiliyoruzteknoloji çok fena yol alıyor cidden...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilmenin en kestirme yolu, cep telefonundan çıkarıp bilgisayardaki kart yuvasına takarak denemek : ) )Sadece fat32 yi mi görüyor telefonlarımız sd cardları çünkü telden formalayınca fat32 olarak formatlıyor ntfs şeklinde görür mu görürse performansa etki eder mi acaba bilen deneyen var mıdır

Bilmenin en kestirme yolu, cep telefonundan çıkarıp bilgisayardaki kart yuvasına takarak denemek : ) )
Aparatları yok mu?Yuvasi olsa deneyecem![]()