İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ne eziyettir ha onu da kullanmak :D

caner1010

Üye
Güzel program ama para yok
ben ücretsiz olduğunda yüklemiştim.birde bunu deneyin isterseniz
Windows Phone için "Müzik Indirin" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: serkan5466
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Onunla yazıyorum:)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ERsin YAvuz, serkan5466, emz ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Çok iyi tespit. Bir bakın derim. Ayarlar kısmının diğer sistemlerle karşılaştırması yapışmış.

emz

emz

Üye
Çok iyi tespit. Bir bakın derim. Ayarlar kısmının diğer sistemlerle karşılaştırması yapışmış.

Adamlar üşenmeden oturup dağılımı bulmuşlar. Bizim ms hala otursun. Ne kadar saçma bir ayarlar olduğu ortada. Bulana kadar kıvrandığımı oluyor bazen. Hemen bakıp basacağım ayarı iki defa tarayıp buluyorum. Bazen kısa isimli ise giriyorum kaynıyor hızlı bakarken. Daha mantıklı dizilmeli

hookword

hookword

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam black update ile gelen kilit ekranı fotoğraflarının arasında ateşin üzerinde su ısıtılan veya çay yapılan bir fotoğraf vardı. Bulunduran varsa atabilir mi ?

dakamon

dakamon

Üye
Şu ayarları bi adam etmeleri lazım içinde kayboluyorum valla

• Beğen
Tepkiler: serkan5466, emz ve Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Bu wp nin whatsapından bi bok olmaz arkadaş. Bi bildirim sorunu bi yavaşlık. Şimdi de bildirim geliyor açmaya çalışıyorum yukleniyor yazısı çıkıyor bekle bekle açılmıyor programdan atıyor sonra açmaya çalışıyorum bu seferde açılmıyor. Kafayı yememek elde değil. Ne zaman sorunsuz bir sistem olacak arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gençler Wmpoweruser sitesi çekilişle Lumia 735 hediye ediyor.

Tek yapmanız gereken şey şunu twitlemek:

Kazanan 23 Kasım'da açıklanacakmış sanırım. :tebessüm:

@papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Sensation
emreeozden

emreeozden

Üye
cüzdana maestro banka kartı eklemeye çalıştığımda Kredi kartı numarası ve kredi kartı türü uyuşmuyor. şeklinde bir hata alıyorum acaba desteklemiyor mu?

beats

beats

Üye
Nokia Software Recovery Tools, Lumia Software Recovery Tools 5.0 oldu ve NSU ile birleştirildi yani tek program haline getirildi.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Nokia Software Recovery Tools, Lumia Software Recovery Tools 5.0 oldu ve NSU ile birleştirildi yani tek program haline getirildi.
Geliştirilmişmi acaba bi bakim.
NSRT olmuş LSRT :D

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bugün saat tam 11'de "Türkçe Cortana'nın Türkiye'deki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?" ve peşinden "Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?" cümlelerini (tırnaklar hariç) Microsoft Türkiye ve bilimum yerlere Twitter'dan, Facebook'tan şutluyoruz. Ne kadar katılım o kadar ilgi anlamına gelir. Lütfen destek çıkın arkadaşlar. Yani en azından ben yazacağım. Sizleri de beklerim.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
resmi Facebook ve Twitter sayfalarının da verelim de resmi site hangisi acaba diye aramayalım sonra yanlış yerlere gitmesin yazılar :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft Türkiye'nin Face ve Twitter sayfaları:

Bu sayfaları yazdım ancak, sadece sayfalara atmak çok işimize yarar mı bilmiyorum. Mobil cihazlar bölümü veya geliştirilmeleri konusu ile kim yada kimler ilgileniyor ise onlara da yazmalıyız. Bu konuyu en iyi @papakudioflu biliyordur. Bize bir iki kilit isim verirse onlara da yazarız.
Mesela Microsoft Türkiye Genel Müdürü @tamerozmen onu biliyorum. Ama ona yazmak ne kadar doğru olur ki?

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve ceza87
dakamon

dakamon

Üye
Bizim sistemin kapladığı alan 8.0 a göre neredeyse iki kat arttı. Bunun nedeni cortana olabilirmi? Eğer öyleyse bize destek vermedikleri halde neden bu dosyları veriyorlar. Anlam veremiyorum neden bu kadar arttı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
iki kanala da yazdım demin :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sizlerden ricam abartmadan gerçekten Cortana için çalışıp çalışmadıklarını sorgulamak, ve öncelikle Cortanayı ne kadar çok beklediğimizi, istediğimizi belirtelim. WindowsPhone'u aslında çok sevdiğimizi belirtelim. Saat tam 11 den itibaren hep birlikte yazalım.

Benim kullanacağım cümleleri tekrar yazıyorum:
1- Türkçe Cortana'nın Türkiye'deki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
2- Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?
3- Aslında beklentimiz sadece Cortana değil.Bizlere WindowsPhone sistemini sandığımızdan daha çok önemsediğinizi yaptıklarınızla göstermeniz.

Yazacağım adresler:
Microsoft Türkiye Facebook sayfası:
Micsoroft Türkiye Twitter sayfası:
Microsoft Türkiye Windows Phone teknolojileri başkanı Twitter sayfası:
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Micsoroft Türkiye Genel Müdürü Twitter sayfası:
@turgay_bozkurt
Bende yazacaklarımı yazıp gönderdim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
dakamon

dakamon

Üye
Mstr nin ceosu bile bıraktı gitti ben hiçbir çalışma beklemiyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba

Üst Alt