İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu Akıllı Depolamanın hızlı versiyonu yok mu? arkadaş giriyorum yarım saat boyutları hesaplamak için güncelleniyor yazıyor bekle babam bekle de boyutları yazacak da içeriğine girecem de işimi halledecem... :dry:

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, Murat Alper ve skynet

skynet

Üye
şu Akıllı Depolamanın hızlı versiyonu yok mu? arkadaş giriyorum yarım saat boyutları hesaplamak için güncelleniyor yazıyor bekle babam bekle de boyutları yazacak da içeriğine girecem de işimi halledecem... :dry:
Aynen birde ana menüye döndüğümde tile'lar resmen kendinden keçiyorlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
insanı gıcık ediyor bu resmen akıllı depolama ya :(

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
akıllı olması hızlı olmadığı sürece işkenceden başka bişi değil resmen
var arkadaş, her şeyi bu Microsoft'un her cihazına geç veriyorlar nedir bu garezleri :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, L1520'ye Here City Lens yükleyemiyorum, uygulama mağazada yok diyor. L820'yi sıfırlamıştım uygulamaları tekrar kurarken Here City Lens yüklendi. Sevinmiştim uygulama tekrar mağazaya gelmiş diye, L1520'ye yüklemek için tekrar mağazaya baktım uygulama yok diyor, bu nasıl bir iştir :allalla:
Here City Lens telefon mu seçiyor ?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, L1520'ye Here City Lens yükleyemiyorum, uygulama mağazada yok diyor. L820'yi sıfırlamıştım uygulamaları tekrar kurarken Here City Lens yüklendi. Sevinmiştim uygulama tekrar mağazaya gelmiş diye, L1520'ye yüklemek için tekrar mağazaya baktım uygulama yok diyor, bu nasıl bir iştir :allalla:
Daha önce braayn yazmıştı yüklenmiyor diye sanırım, Here Maps'in içerisinde de var o kullanılabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bakalım Nokia ne açıklayacak?
Artık telefon çıkarmayacağına göre sizce ne olabilir?

Akıllı Saat? Gelişmiş Bir Kulaklık? Navigasyon Cihazı? Ne olabilir ki acep :hmmm

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
Saat cikar cikarsa. Kac zamandir kivranip duruyorlar saat saat diye cikarsinlarda herkes rahatlasin ne ise yarayacaksa artik ?

dakamon

dakamon

Üye
Ev için tv kutusu olabilir yada mini bilgisayayar. Choromebook gibi

dakamon

dakamon

Üye
Bu arada lumia 525 teknosada 300 tl miş. Yuh diyorum

• Beğen
Tepkiler: emz
eRdaL.

eRdaL.

Üye
525 400 tl gözüküyor

beats

beats

Üye

Akıllı Saat? Gelişmiş Bir Kulaklık? Navigasyon Cihazı? Ne olabilir ki acep :hmmm
Smart IP TV ya da mini PC. (muhtemelen Android)

ArMaGeDdOn_87

Üye

oradan anca çöp çıkar başka bişey çıkmaz :)

serinaga

serinaga

Üye
Daha önce braayn yazmıştı yüklenmiyor diye sanırım, Here Maps'in içerisinde de var o kullanılabilir.

Onu biliyorum, zaten öyle kullanıyorum da, anlamadığım modele göre mağazanın farklılık vermesi, arayüz olarak iyiydi Here City Lens :(

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Kitap okuma programı arıyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?

Yönetici tarafından düzenlendi:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Android Lollipoplu tablet çıktı

Üst Alt