Aynen birde ana menüye döndüğümde tile'lar resmen kendinden keçiyorlarşu Akıllı Depolamanın hızlı versiyonu yok mu? arkadaş giriyorum yarım saat boyutları hesaplamak için güncelleniyor yazıyor bekle babam bekle de boyutları yazacak da içeriğine girecem de işimi halledecem...![]()

Daha önce braayn yazmıştı yüklenmiyor diye sanırım, Here Maps'in içerisinde de var o kullanılabilir.Arkadaşlar bir şey soracağım, L1520'ye Here City Lens yükleyemiyorum, uygulama mağazada yok diyor. L820'yi sıfırlamıştım uygulamaları tekrar kurarken Here City Lens yüklendi. Sevinmiştim uygulama tekrar mağazaya gelmiş diye, L1520'ye yüklemek için tekrar mağazaya baktım uygulama yok diyor, bu nasıl bir iştir![]()

Bu arada lumia 525 teknosada 300 tl miş. Yuh diyorum
Smart IP TV ya da mini PC. (muhtemelen Android)Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bakalım Nokia ne açıklayacak?
Artık telefon çıkarmayacağına göre sizce ne olabilir?
Akıllı Saat? Gelişmiş Bir Kulaklık? Navigasyon Cihazı? Ne olabilir ki acep![]()
oradan anca çöp çıkar başka bişey çıkmazEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Daha önce braayn yazmıştı yüklenmiyor diye sanırım, Here Maps'in içerisinde de var o kullanılabilir.

Bu arada lumia 525 teknosada 300 tl miş. Yuh diyorum
Kitap okuma programı arıyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?
Android Lollipoplu tablet çıktıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız