İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Vay be nokia yaptı gene yapacağını

dakamon

dakamon

Üye
Valla Nokia ciddi bir dönüş yaptı diyebilirim. Şimdi 2 sene tablette devam eder sonra anlaşma bitince bi akıllı telefon çıkartır androidli. Bence sağlam oyuncular arasına girecektir nokia

dakamon

dakamon

Üye
İçinde ufakta olsa kıskançlık olan varmı :D:D:D:P

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Nokia sattın bizi :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nokia eninde sonunda mutlaka yeniden WindowsPhone telefon çıkaracaktır diyorum. Belki 2 yılı geçer belki 3 yılı geçer, bilemiyorum ama bence güzel telefon olur. :)
Ne Nokia'dan tamamen vaz geçebiliyorum, ne de Windows Phone'dan. İleride ikisini yeniden birlikte görmek isteyenler el kaldırsın? :P

Emre

Üye
Nokia eninde sonunda mutlaka yeniden WindowsPhone telefon çıkaracaktır diyorum. Belki 2 yılı geçer belki 3 yılı geçer, bilemiyorum ama bence güzel telefon olur. :)
Ne Nokia'dan tamamen vaz geçebiliyorum, ne de Windows Phone'dan. İleride ikisini yeniden birlikte görmek isteyenler el kaldırsın? :P
Nokia N1 Tamamen Nokia Tarafından Üretildi,
Windows Telefonları Zorla Çıkarıyordu Zaten,
byebye Microsoft...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia N1 Tamamen Nokia Tarafından Üretildi,
Windows Telefonları Zorla Çıkarıyordu Zaten,
byebye Microsoft...

Kim diyor tamamen Nokia tarafından üretildi diye?

!!!!!
It's interesting to note that despite this tablet carrying the Nokia branding it is not exactly built by them. The company has sold off most of its device building capabilities to Microsoft.

Instead Nokia has partnered with a Chinese ODM that manufactures the devices using the company's branding.

Emre

Üye
Kim diyor tamamen Nokia tarafından üretildi diye?

!!!!!
It's interesting to note that despite this tablet carrying the Nokia branding it is not exactly built by them. The company has sold off most of its device building capabilities to Microsoft.

Instead Nokia has partnered with a Chinese ODM that manufactures the devices using the company's branding.
Microsoft İzin Verirmiydi Gerçek Bir Android Cihaz Çıkarmasına,
Yapacak Bişey Yok 2016 Nokia Androidle Telefon Pazarına Geri Dönecek,
Ayrıca Nokia N1 Android 5.0 Sahip...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aslında düşünüyorum da, Microsoft ileride bırakın metro arayüz birleşmesini, masaüstü sürümünü dahi mobil ile tamamen birleştirebilir. Yani zaten telefondan dev ekranlara yansıtma diye bir teknoloji hızla gelişiyor. Yanına birde projektör benzeri birşey düşünün, zaten kablosuz bağlantı teknolojisi de aldı başını gidiyor. Koyun telefonun kanarlarından birine bir lazer yansımalı klavye (bu teknoloji zaten var) ve göz hareketlerini tanıyabilen ve bir mouse görevi görebilen bir techizat. Yada şu ellerimizle kumanda edilebilen 3D algısına sahip Leop Motion teknolojisi de var zaten. Al işte. Telefondan duvara yada ekrana yansıtacağın görüntüyü bir göz hareketiyle kumanda edeeksin, sesinle yada lazer klavyeyle yazılarını yazacaksın. Rahatça masaüstü uygulamalarını kullanabileceksin. Bence mümkün. Hemde çok uzak olmayacak kadar mümkün. Uzak olacaksa eğer bence bu uzaklık Microsoft'un tembel yazılımcılarının suçu olur. :D

Son düzenleme:
Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşlar belki yeri değil ama boşa konu kirliliği yapmak istemedim. Lumia Cyan güncellemesi var cihazımda ve şarj 1 günü çıkarmıyor. Cyan güncellemesi ile bir alakası olabilir mi? eğer öyleyse normaline nasıl döneceğim ya da geri wp8 e dönebilir miyim? çünkü şarj gerçekten çok önemli benim için. cihaz L925 bu arada.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Aslında düşünüyorum da, Microsoft ileride bırakın metro arayüz birleşmesini, masaüstü sürümünü dahi mobil ile tamamen birleştirebilir. Yani zaten telefondan dev ekranlara yansıtma diye bir teknoloji hızla gelişiyor. Yanına birde projektör benzeri birşey düşünün, zaten kablosuz bağlantı teknolojisi de aldı başını gidiyor. Koyun telefonun kanarlarından birine bir lazer yansımalı klavye (bu teknoloji zaten var) ve göz hareketlerini tanıyabilen ve bir mouse görevi görebilen bir techizat. Yada şu ellerimizle kumanda edilebilen 3D algısına sahip Leop Motion teknolojisi de var zaten. Al işte. Telefondan duvara yada ekrana yansıtacağın görüntüyü bir göz hareketiyle kumanda edeeksin, sesinle yada lazer klavyeyle yazılarını yazacaksın. Rahatça masaüstü uygulamalarını kullanabileceksin. Bence mümkün. Hemde çok uzak olmayacak kadar mümkün. Uzak olacaksa eğer bence bu uzaklık Microsoft'un tembel yazılımcılarının suçu olur. :D
en son hangi Bilimkurgu filmini izledin?? :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
Foxcon ile birlikte yaptıkları söyleniyor

narnia16

narnia16

Üye
Keşke Jolla ekibiyle bi anlaşma yapıp MeeGo ile devam etseler. İşte o zaman baya ses getirebilir piyasada.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
en son hangi Bilimkurgu filmini izledin?? :)

Tamam çok az biraz abartmış olabilir ama olmayacak bir şey değil bunlar. Mesela Ubuntu telefonları var telefonda oldum mu telefon ara yüzünü gösteriyor ve bir ekrana bağladım mı desktop ara yüzüne geçiyor. Böyle bir şeyi Microsoft Windows 10 ile rahatlıkla yapabilir isterse.
O lazerli klavyelerde olan bir şey yani sadece cihazlara entegre etmeleri lazım. Ve bakarsanız lenovo bazı tabletlerine projektor yerleştirmiş ve internetteki videolarda sorunsuz çalıştığı gözüküyor. Hatta Samsung bir ara öyle bir telefonu vardı ismi de galaxy beam di sanırsam.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Tamam çok az biraz abartmış olabilir ama olmayacak bir şey değil bunlar. Mesela Ubuntu telefonları var telefonda oldum mu telefon ara yüzünü gösteriyor ve bir ekrana bağladım mı desktop ara yüzüne geçiyor. Böyle bir şeyi Microsoft Windows 10 ile rahatlıkla yapabilir isterse.
O lazerli klavyelerde olan bir şey yani sadece cihazlara entegre etmeleri lazım. Ve bakarsanız lenovo bazı tabletlerine projektor yerleştirmiş ve internetteki videolarda sorunsuz çalıştığı gözüküyor. Hatta Samsung bir ara öyle bir telefonu vardı ismi de galaxy beam di sanırsam.
ben de biliyorum imkansız olmadığını, zaten bilimkurgu filmlerindeki kurgular aslında üzerinde çalışılan projeler :) ama hadi tüm bu özellikleri toplayalım piyasaya sürelim?? hangi dönemde böyle bişi oldu? adamlar satış politikasını en iyi şekilde işliyorlar, önce tek bir özellik, sonra diğerlerini kıs, hiç bir zaman hepsini bir araya koyma, elindeki teknolojiyi şimdiki teknoji tamamen eskiyene kadar piyasaya sürme vs vs vs. ondan dedim bu özellikte bir cihaz yakın zamanda çıkmaaazzz

cemil baba

cemil baba

Üye
Kitap okuma programı arıyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?
ben fictionbookreader ı kullanıyorum. ücretsiz olduğu zaman indirmiştim. çok kaliteli ve geliştirici isteklere cevap veriyor, şimdi 5 tl.

bunu kullanmasam bookviser reader ı kullanırdım. idare eder derecede.

freda yı beğenenler var ama ben kullanmadım, bilmiyorum nasıl.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
NOKIA tablet çıkardı ama adeta telefon çıkarmış kadar sevindim yemin ediyom yaa :smdance::gul:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şu gelen güncellemeyi yükleyen var mı?

Ekli dosyalar

Üst Alt