Nokia N1 Tamamen Nokia Tarafından Üretildi,Nokia eninde sonunda mutlaka yeniden WindowsPhone telefon çıkaracaktır diyorum. Belki 2 yılı geçer belki 3 yılı geçer, bilemiyorum ama bence güzel telefon olur.
Ne Nokia'dan tamamen vaz geçebiliyorum, ne de Windows Phone'dan. İleride ikisini yeniden birlikte görmek isteyenler el kaldırsın? :P
Nokia N1 Tamamen Nokia Tarafından Üretildi,
Windows Telefonları Zorla Çıkarıyordu Zaten,
byebye Microsoft...
Microsoft İzin Verirmiydi Gerçek Bir Android Cihaz Çıkarmasına,Kim diyor tamamen Nokia tarafından üretildi diye?
!!!!!
It's interesting to note that despite this tablet carrying the Nokia branding it is not exactly built by them. The company has sold off most of its device building capabilities to Microsoft.
Instead Nokia has partnered with a Chinese ODM that manufactures the devices using the company's branding.

en son hangi Bilimkurgu filmini izledin??Aslında düşünüyorum da, Microsoft ileride bırakın metro arayüz birleşmesini, masaüstü sürümünü dahi mobil ile tamamen birleştirebilir. Yani zaten telefondan dev ekranlara yansıtma diye bir teknoloji hızla gelişiyor. Yanına birde projektör benzeri birşey düşünün, zaten kablosuz bağlantı teknolojisi de aldı başını gidiyor. Koyun telefonun kanarlarından birine bir lazer yansımalı klavye (bu teknoloji zaten var) ve göz hareketlerini tanıyabilen ve bir mouse görevi görebilen bir techizat. Yada şu ellerimizle kumanda edilebilen 3D algısına sahip Leop Motion teknolojisi de var zaten. Al işte. Telefondan duvara yada ekrana yansıtacağın görüntüyü bir göz hareketiyle kumanda edeeksin, sesinle yada lazer klavyeyle yazılarını yazacaksın. Rahatça masaüstü uygulamalarını kullanabileceksin. Bence mümkün. Hemde çok uzak olmayacak kadar mümkün. Uzak olacaksa eğer bence bu uzaklık Microsoft'un tembel yazılımcılarının suçu olur.![]()

en son hangi Bilimkurgu filmini izledin??![]()
ben de biliyorum imkansız olmadığını, zaten bilimkurgu filmlerindeki kurgular aslında üzerinde çalışılan projelerTamam çok az biraz abartmış olabilir ama olmayacak bir şey değil bunlar. Mesela Ubuntu telefonları var telefonda oldum mu telefon ara yüzünü gösteriyor ve bir ekrana bağladım mı desktop ara yüzüne geçiyor. Böyle bir şeyi Microsoft Windows 10 ile rahatlıkla yapabilir isterse.
O lazerli klavyelerde olan bir şey yani sadece cihazlara entegre etmeleri lazım. Ve bakarsanız lenovo bazı tabletlerine projektor yerleştirmiş ve internetteki videolarda sorunsuz çalıştığı gözüküyor. Hatta Samsung bir ara öyle bir telefonu vardı ismi de galaxy beam di sanırsam.
ama hadi tüm bu özellikleri toplayalım piyasaya sürelim?? hangi dönemde böyle bişi oldu? adamlar satış politikasını en iyi şekilde işliyorlar, önce tek bir özellik, sonra diğerlerini kıs, hiç bir zaman hepsini bir araya koyma, elindeki teknolojiyi şimdiki teknoji tamamen eskiyene kadar piyasaya sürme vs vs vs. ondan dedim bu özellikte bir cihaz yakın zamanda çıkmaaazzzben fictionbookreader ı kullanıyorum. ücretsiz olduğu zaman indirmiştim. çok kaliteli ve geliştirici isteklere cevap veriyor, şimdi 5 tl.Kitap okuma programı arıyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?
EvetŞu gelen güncellemeyi yükleyen var mı?
Üzerinden vakit dahi geçti.Şu gelen güncellemeyi yükleyen var mı?