İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye

YkPkY

YkPkY

Üye
920 de çalışmıyor

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bizim telefonlra çift tıkmala ile kapanma da gelecekti noldu o iş adminleer :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
GTA V'teki first person modundan bi kaç resim paylaşılmış, GTA Vte Windows Phone kullanılıyormuş da haberimiz yokmuş :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
dakamon

dakamon

Üye
3.54 gb sistem dosyası var arkadaşlar. Bi zamanlar 2 gb den daha azdı ne oldu ne yaptılar da boyle aman aman arttı. Yani 8 gb boş alan var onu direk sömürüyor.

emz

emz

Üye
Tiklanacak yer yokki : )

Ben buldum @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H

Ortadaki Windows tuşu yada home tuşu ne derseniz ona 2sn basılı tutmak. :) Gayet basit bir çözüm;) Aynı cortana yada sesli asistanı aktif etme gibi ;) Çok zor değil. Ki ben durduk yere buldum bunu. Düşünürsen çok yer bulursun:)

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve suyunsesi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben buldum @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H

Ortadaki Windows tuşu yada home tuşu ne derseniz ona 2sn basılı tutmak. :) Gayet basit bir çözüm;) Aynı cortana yada sesli asistanı aktif etme gibi ;) Çok zor değil. Ki ben durduk yere buldum bunu. Düşünürsen çok yer bulursun:)

Parmak izi okur gibi çok güzel olur aslında

Edit: Valla çok hoşuma gitti :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
emz

emz

Üye
Parmak izi okur gibi çok güzel olur aslında

Edit: Valla çok hoşuma gitti :D

Sadece iki dakika düşündüm ve en kullanışlı ne olur diye baktım. Sonra aklıma geldi ki o tuş boşta. Bence aşırı kullanışlı olur. Al sana dokunarak uyut. 2 saniye ayarlanırsa dokunmayla kapama arasındaki farkı da anlar. Sadece yapılmak istensin yeter. Ama bunu bir şekilde ms tarafına birisi iletirse @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation hani bir işe yarar belki yaparlar :) denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Zaten benim L920 tasarımında en sevdiğim yerlerden biri ortadaki Windows tuşudur. Onun parladığını düşünün. Bildirim geldiğinde yanıp söndüğünü vs. En özel tuşlardan biri o. Logosunun olması da ayrı bir hava katıyor oraya.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, ceza87 ve emz
beats

beats

Üye

Denemek için şimdi yükledim.Diğeri ile farkı ne acaba?
Cinemagraph beta artık OneDrive'a upload yapacak, önceden memories.nokia.com'a upload ediyordu.

• Beğen
Tepkiler: caner1010
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ofulanof

ofulanof

Üye
lumia 930 hücresel bağlantı sorunu yaşayan var mı
bende ara da internet ve telefon aramalarım kesiliyor neden olabilir bilen var mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 930 hücresel bağlantı sorunu yaşayan var mı
bende ara da internet ve telefon aramalarım kesiliyor neden olabilir bilen var mı
Orjinal olmayan kesme Nano sim kartlardan kaynaklanabilir.

ofulanof

ofulanof

Üye
orjinal sim sim aldım
tekrar yeniden mi alsam acaba

Üst Alt