kamil5028347
Üye
Pil tasarrufu-kullanım dünkü güncellemelerden sonra bozulmuş.herkes bi baksın.direk atıyor
Sıkıntı yok daha bu sabah bazı programları kapattım lumia 925
Pil tasarrufu-kullanım dünkü güncellemelerden sonra bozulmuş.herkes bi baksın.direk atıyor
Sıkıntı yok daha bu sabah bazı programları kapattım lumia 925
Benim L920 Global. Bende de sıkıntı çıkarmadı.Pil tasarrufu-kullanım dünkü güncellemelerden sonra bozulmuş.herkes bi baksın.direk atıyor

bizim telefonlra çift tıkmala ile kapanma da gelecekti noldu o iş adminleer![]()
Benim L920 Global. Bende de sıkıntı çıkarmadı.![]()
Tiklanacak yer yokki : )
Gayet basit bir çözüm
Ben buldum @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H
Ortadaki Windows tuşu yada home tuşu ne derseniz ona 2sn basılı tutmak.Gayet basit bir çözüm
Aynı cortana yada sesli asistanı aktif etme gibi
Çok zor değil. Ki ben durduk yere buldum bunu. Düşünürsen çok yer bulursun
![]()

Parmak izi okur gibi çok güzel olur aslında
Edit: Valla çok hoşuma gitti![]()
denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. 
Cinemagraph beta artık OneDrive'a upload yapacak, önceden memories.nokia.com'a upload ediyordu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denemek için şimdi yükledim.Diğeri ile farkı ne acaba?
Cinemagraph beta artık OneDrive'a upload yapacak, önceden memories.nokia.com'a upload ediyordu.
Artı olarak artık direk paylaşım özelliği de gelmiş.Cinemagraph beta artık OneDrive'a upload yapacak, önceden memories.nokia.com'a upload ediyordu.
Orjinal olmayan kesme Nano sim kartlardan kaynaklanabilir.lumia 930 hücresel bağlantı sorunu yaşayan var mı
bende ara da internet ve telefon aramalarım kesiliyor neden olabilir bilen var mı