İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Mağaza güncellemeleri konusunu dağıtmamak için burda soruyorum; ikisi arasındaki fark nedir? ne zamandır bu klasik var? :)
Nokia Camera Beta aslında onu Classic yapmışlar, ayrıca sadece "Lumia 830, 930, 1520 veya Icon'unuz varsa" şeklinde başlamış açıklamaya diğer modellere yüklenemeyecek sanırım. Lumia Camera özelliklerinin Classic'de olduğu da belirtilmiş.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Nokia Camera Beta aslında onu Classic yapmışlar, ayrıca sadece "Lumia 830, 930, 1520 veya Icon'unuz varsa" şeklinde başlamış açıklamaya diğer modellere yüklenemeyecek sanırım. Lumia Camera özelliklerinin Classic'de olduğu da belirtilmiş.
acaba artık Denim güncellemesi ile Lumia Cameraya gelecek güncellemelerdeki özellikleri (belki de hali hazırda geldi aktif değildir) artık Betaya vermeyip onun adını değiştirip Classic yapıp eksik özelliklerle Denim öncesi sürümler için özel mi yaptılar?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia kameraya güncelleme geldi. İndiriyor ama telefona kurmuyor, hata kodu veriyor. Buda hata kodu: "80004004"
nokia camerayı kaldırıp ayarlardan telefonumu bul özelliğini açıp pc üzeriden wp magazadan hesabınızı girip kurun sorunsuz kurulur

MixRadio

MixRadio

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Az önce telefon kilitlendi. Ekrana görüntü gelmiyor. Ama biri arayınca telefon çalıyor. Bataryayı çıkarıp taktım düzeldi. Neden böyle yaptı ki.

İşletim sistemini prw kullanıyormusun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, suyunsesi ve emz
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu gün son gün akşam 12 de ankaraya askerlik yolcuğu başlıyor 6 ay yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun, bakalım gelince wp ne kadar değişmiş olacak :)
hayırlı teskereler dilerim kardeşim, vatan size emanet
yahu ben buna aşık olmaya başladım sanki :utan
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve 4MaGuS
dakamon

dakamon

Üye

Hayırlı testekereler dostum. Sen gelene kadar win10 olur artık :D

dakamon

dakamon

Üye
Hayır hocam cyan yuklu.

Bende de oluyor o tarz sıkıntılar. Valla ya bir sonraki güncellemeyi yükleyeceksin yada çok sıkıntı yaratmıyorsa yani zırt pırt bunu yapmıyorsa kullancan. Ama diyorsa ki sürekli oluyor. Nsrt ile format at.

• Beğen
Tepkiler: MixRadio
dakamon

dakamon

Üye
Mesela bende de bazen uygulamalar da yükleniyor yazısı çıkıyor bekliyorum bekliyorum açılmıyor atıyor uygulamadan sonra aynı uygulamaya dokunuyorum açılmıyor bekliyorsun açılıyor yine yükleniyor yazısı yine atma. Bende en çok bu sıkıntı var

YkPkY

YkPkY

Üye
HAYIRLI TESKERELER.
benim gibi 18 ay yapsaydın çok şey değişirdide,6 ayda pek bişey değişmez :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
4MaGuS

4MaGuS

Üye
HAYIRLI TESKERELER.
benim gibi 18 ay yapsaydın çok şey değişirdide,6 ayda pek bişey değişmez :)
yok aman almıyayım ben kısa iyidir 18 ay ne ya mafolurum orada ben, bu win10 beta falan çıkıcak neredeyse win10da çıkmaya yaklaşacak yani baya gelişme olucak gibi arada denimdir gdr2 dir herşey akıp geçicek kaçak olarak götürsemmi diye düşünüyorum aslında L920 yi ama süpriz olur artık

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yok aman almıyayım ben kısa iyidir 18 ay ne ya mafolurum orada ben, bu win10 beta falan çıkıcak neredeyse win10da çıkmaya yaklaşacak yani baya gelişme olucak gibi arada denimdir gdr2 dir herşey akıp geçicek kaçak olarak götürsemmi diye düşünüyorum aslında L920 yi ama süpriz olur artık

Boş ver abı wpyi bizimkisi tek taraflı aşk bak dalgana askerlık hoş olur Allah yardımcın olsun

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dakamon

dakamon

Üye
18 ay mı kaldı :) 1 yıla indi galiba

emz

emz

Üye

Artık bir wp 10 kullanırsın. Hayırlı tezkereler olsun inşallah. Kendine iyi bak. :)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye

Nizamiyede kaptırırsın teli götürme

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nizamiyede kaptırırsın teli götürme
kesin kaparlar bırakırlarmı bana böyle teli tertipler bir şey yapmasada zaten çoğuyla tanıştık üstler sıkıntı çıkartır

YkPkY

YkPkY

Üye
Pil tasarrufu-kullanım dünkü güncellemelerden sonra bozulmuş.herkes bi baksın.direk atıyor

Üst Alt