İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bende öyle bir sıkıntı yok açtım girdim (1520) :tebessüm:

YkPkY

YkPkY

Üye
Clint Eastwood'a çok selamlar abi. :) Gerçi o da çok yaşlandı ama neyse. Problemi bulmuşsun çok sağol abi, daha denemedim ama eminim bende de problemi çözecektir.

Garanti
By Develope YkPkY
:D

• Beğen
Tepkiler: emz ve beats
YkPkY

YkPkY

Üye
Clint Eastwood'a çok selamlar abi. :) Gerçi o da çok yaşlandı ama neyse. Problemi bulmuşsun çok sağol abi, daha denemedim ama eminim bende de problemi çözecektir.

Aleykümselâm :D

YkPkY

YkPkY

Üye
benim için gerek yok aslında ben bu halinide seviyorum tasarufa alıp ekranı kısmaması güzel ama tabiki eski halininde olması lazım zaten normalde bu şekilde de kullanılabiliyordu, benim aklıma aslında ilk o gelmişti ayarlardan ekran kısmında pil tasaruf modunda parlaklığı kıs seçeneği var sorun ms ise bence çözüm bulunur ya

Kullanabiliniyor ama zaten yetmeyen şarz,%20 nin altına gelince daha çabuk bitiyortasarruf amacıda bu zaten.
Kimse sorunun kaynağını bilmezse kimse çözüm için uğraşmaz yada bulmaları aylar alır,yada alt modeller tie alınmaz.
Bu ticarette böyle.
Hep Baskı yapacaksın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşalar, Symbian kullandığımda wifi ağına bağlandığında ağın yüzde kaç çektiğini gösteriyordu lumiada bu yok. Ayrıca bir program gösteriyor mu bunu? Gösteriyorsa nedir?

emz

emz

Üye
Kullanabiliniyor ama zaten yetmeyen şarz,%20 nin altına gelince daha çabuk bitiyortasarruf amacıda bu zaten.
Kimse sorunun kaynağını bilmezse kimse çözüm için uğraşmaz yada bulmaları aylar alır,yada alt modeller tie alınmaz.
Bu ticarette böyle.
Hep Baskı yapacaksın

Abi bak senin için bir.resim atıcam birazdan. Telefonu 3-4 gündür pil tasarrufu ve dikkatli kullandım. Mesela internete girmediğimde mobil veriyi kapadım. Ama 3 g yi açtım. Taa ki %10 şarj olana kadar. Ondan sonra 2g ye geçtim. Atayımda süreyi gör:ehe

emz

emz

Üye

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
Evet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
İnanmayan varsa o uygulamayı bikere çalıştırması yeterli.
AAçıklıyorumm
3
2
1

Sorun : Cihaz Merkezi

dediğiniz gibi sorun cihaz merkezinde daha önce sönmeyen ışıklar şimdi sönmekte cihazı sıfırlayıp baştan yükledim uyguları canımı sıkan tek sorundu bu sayenizde çözülmüş oldu ... ve ayrıca şarj 1 Gün gitmekte Cyan'dan itibaren düzelme oldu L820 cihaz ...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Forum 1 haftadır cansız,niyeki?
O zaman bi soru sorayım.
Dvr kamera seyredebileceğimiz bi uygulama varmı doğru düzgün mağazada.ben bulamadım da :/
Evimi arada bir kontrol etmek istiyorum da :)

• Beğen
Tepkiler: emz
UpOneTR

UpOneTR

Üye

Beyler şunu alacam da daha ucuzu var mı acaba :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşalar, Symbian kullandığımda wifi ağına bağlandığında ağın yüzde kaç çektiğini gösteriyordu lumiada bu yok. Ayrıca bir program gösteriyor mu bunu? Gösteriyorsa nedir?

++

YkPkY

YkPkY

Üye
Bizim cihazlarla halen bişey yapılamıyor,ama millet neler yapıyor off

Daha bi kameraları bile izleyemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Nextman
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bizim cihazlarla halen bişey yapılamıyor,ama millet neler yapıyor off

Daha bi kameraları bile izleyemiyorum

bu özelliği bizde de kullanılabiliyor bazı cihazlar direk destek veriyor bazılar destek vermiyor, hatta desteği olmayan cihazlar içinde destek sağladığı için ezcast tarzı cihazlar kullanılabiliyor , desteği olanlar için mircast li cihazlar gerekli

YkPkY

YkPkY

Üye
bu özelliği bizde de kullanılabiliyor bazı cihazlar direk destek veriyor bazılar destek vermiyor, hatta desteği olmayan cihazlar içinde destek sağladığı için ezcast tarzı cihazlar kullanılabiliyor , desteği olanlar için mircast li cihazlar gerekli

Bi cihaz merkezi yaptılar,oda cort çıktı,teli duman etti.

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
benim telefonum
:D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve ceza87
dakamon

dakamon

Üye
Önümüzdeki build etkinliği 29 nisandaymış. 29 Nisandan sonra dec prev alırız win 10 un herhalde :) @papakudioflu @bulutsuzgece

Üst Alt