İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Hocam ben çokta uzak olmayan yeni güncellemeyi bekliyorum Denim'li GDR1 Resmi sürüm yada GDR2 ön izleme. Düzelir bence :)
cihazda hiç uygulama yok.tarihi ileri alıp ekranıda sildim.soft reset attım,hala çalışmıyor :(

skynet

Üye
cihazda hiç uygulama yok.tarihi ileri alıp ekranıda sildim.soft reset attım,hala çalışmıyor :(
Hocam bir de sıfırladıktan sonra bir süre hiç bir uygulama yüklemeden kullanın bakalım yine kendi kendine bozulacak mı :allalla:

YkPkY

YkPkY

Üye
Hocam bir de sıfırladıktan sonra bir süre hiç bir uygulama yüklemeden kullanın bakalım yine kendi kendine bozulacak mı :allalla:
sorunu çözdüm,sorun yaratanı buldum. ama nasıl çözdüm sormayın :no::zong::vur
iki gündür aralıksız işyerinde (bu arada bir işe girdim:thumbup: ),otobüste, yolda, evde bilgisayarda hem sıfırladım hemde nsu yla yeniden yükledim.tek tek yükledim tek tek soft reset attım,taki şu saate kadar.çünkü inatlaştım gıcık olduğuma herzaman inatlamışımdır:box
şüphelendiğim uygulama üzerinde tekrar tekrar denedim. bir sistem uygulamasını güncellediğimde pil tasarrufu yine bozuldu.ama güncellemeden sonra o uygulamayı bir kere açmak yeterli.direkt bozuyor hem glance ekranında, hemde ekran ışığını kısmada.
şuan son sıfırlamamı yapıp bu sefer yedeğimi yükleyeceğim ama onu yüklemeyeceğim,tarihi 2100lere alıp onu sistemden kaldıracağım.bklım bozulacakmı yine.çünkü güncelledikden sonra sistemden kaldırıp soft reset atmanında bir faydası olmuyor.
adını şimdi söylemiyorum,sıfırlama bitti şimdi ama uykumda geldi.
son denemeden sonra giderim :bye:
ele başı ms.
yarın söylerim,iyice kesinleşeyim çünkü
allah rahatlık versin herkese

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87, emz ve 5 diğerleri
Mert Mısırlı

Mert Mısırlı

Üye
925 kullanıyorum dostum :) Eklersen sevinirim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Evet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
İnanmayan varsa o uygulamayı bikere çalıştırması yeterli.
AAçıklıyorumm
3
2
1

Sorun : Cihaz Merkezi

• Beğen
Tepkiler: ceza87, beats, ogzhnoTr ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Evet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
AAçıklıyorumm
3
2
1

Vay be gerçekten de o sebep oluyormuş şimdi bende açtım o uygulamayı benimki de bozuldu :)
@YkPkY
Hocam düzelmesi için illa sıfırlamamı gerek ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
AAçıklıyorumm
3
2
1

Gereksizdi zaten :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1320 bi alamadim gitti wp denemek için sabırsızlaniyorum :(

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

kartal-78

Üye
Arkadaşlar merhaba l920 aşırı donma nedeniyle nsu ve nrst ile güncelleme yapmaya çalıştım ama hata veriyor bu programlar drişiminiz engellendi diye çozum nedir yardım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar merhaba l920 aşırı donma nedeniyle nsu ve nrst ile güncelleme yapmaya çalıştım ama hata veriyor bu programlar drişiminiz engellendi diye çozum nedir yardım

Aşırı donma ha vay be

4MaGuS

4MaGuS

Üye
AAçıklıyorumm
3
2
1

cihaz merkezi derken ayarlardaki cihaz merkezimi yoksa nokianın sonradan kurulan programmı eğer ayarladaki ise telefon sıfırlamadan sonra kurulu olarak gelmiyormu güncelleme gibi sonradan kuruluyor galiba yukardaki yazınızdan öyle anlaşılıyor iptal edince onu pil tasarruf modu normalemi döndü peki

skynet

Üye
cihaz merkezi derken ayarlardaki cihaz merkezimi yoksa nokianın sonradan kurulan programmı eğer ayarladaki ise telefon sıfırlamadan sonra kurulu olarak gelmiyormu güncelleme gibi sonradan kuruluyor galiba yukardaki yazınızdan öyle anlaşılıyor iptal edince onu pil tasarruf modu normalemi döndü peki
Uygulamaya bir kere girdinmi artık pil tasarrufu ayvayı yiyor :D O yüzden uygulamaya girmeyeceksin hatta tarihi ileri alıp tamamen ondan kurtulacaksın :)

• Beğen

kartal-78

Üye
Cihaz merkezi ayarlarda mevcut wp 8.1 ile geldi pil taaaruf modu kapalı anlamadım şu erişim ne engelliyor nokia nın kendi sitesin den de yukardaki programları indirdim aynı hatayı verdi çozum ne olabilir bu sorun nokia sunucularındanmı kaynaklanıyor acaba

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Uygulamaya bir kere girdinmi artık pil tasarrufu ayvayı yiyor :D O yüzden uygulamaya girmeyeceksin hatta tarihi ileri alıp tamamen ondan kurtulacaksın :)
benim için gerek yok aslında ben bu halinide seviyorum tasarufa alıp ekranı kısmaması güzel ama tabiki eski halininde olması lazım zaten normalde bu şekilde de kullanılabiliyordu, benim aklıma aslında ilk o gelmişti ayarlardan ekran kısmında pil tasaruf modunda parlaklığı kıs seçeneği var sorun ms ise bence çözüm bulunur ya

kartal-78

Üye
Ben nsu daki sorunu sormuştum bunun pil tasarufuyla ne alakası var anlamadım

...decode...

...decode...

Üye
AAçıklıyorumm
3
2
1

CSI: NY dizisine bile taş çıkartacak araştırma, helal olsun abi :) Bilgiler için de teşekkür ederim. Büyük ihtimalle glance ekranındaki pil tasarrufu simgesinin gözükmemesi de bundan dolayı.

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye

Çalıştırdıkdan sonra silmenin bi anlamı kalmıyor.pil tasarrufu yine bozuk kalıyor.sıfırladıkdan sanra tüm yedekleri kur ama onu çalıştırma.tarihi ileri al ve kaldır onu.yanlışlıkla dokunursan tasarruf iptal.arkadaşın dediği gibi zaten bi b.ka yaramıyor.intel işlemci tvde denedim bırak görüntüyü ses bile aktaramadım.
İngilizcesi ii olan bi arkadaşımız bu durumu iletirse faydalı olur herkese ;)

• Beğen
Tepkiler: emz
YkPkY

YkPkY

Üye
CSI: NY dizisine bile taş çıkartacak araştırma, helal olsun abi :) Bilgiler için de teşekkür ederim. Büyük ihtimalle glance ekranındaki pil tasarrufu simgesinin gözükmemesi de bundan dolayı.

Artık glancede görûnüyor.hiç bir sıkıntı yok abim.
Ben teksasa gidiyorum,Ankara sıktı beni :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ...decode..., skynet ve 1 kişi daha
beats

beats

Üye
Artık glancede görûnüyor.hiç bir sıkıntı yok abim.
Ben teksasa gidiyorum,Ankara sıktı beni :D
Clint Eastwood'a çok selamlar abi. :) Gerçi o da çok yaşlandı ama neyse. Problemi bulmuşsun çok sağol abi, daha denemedim ama eminim bende de problemi çözecektir.

• Beğen
Tepkiler: emz ve YkPkY

Üst Alt