YkPkY
Üye
cihazda hiç uygulama yok.tarihi ileri alıp ekranıda sildim.soft reset attım,hala çalışmıyorHocam ben çokta uzak olmayan yeni güncellemeyi bekliyorum Denim'li GDR1 Resmi sürüm yada GDR2 ön izleme. Düzelir bence![]()

cihazda hiç uygulama yok.tarihi ileri alıp ekranıda sildim.soft reset attım,hala çalışmıyorHocam ben çokta uzak olmayan yeni güncellemeyi bekliyorum Denim'li GDR1 Resmi sürüm yada GDR2 ön izleme. Düzelir bence![]()

Hocam bir de sıfırladıktan sonra bir süre hiç bir uygulama yüklemeden kullanın bakalım yine kendi kendine bozulacak mıcihazda hiç uygulama yok.tarihi ileri alıp ekranıda sildim.soft reset attım,hala çalışmıyor![]()

sorunu çözdüm,sorun yaratanı buldum. ama nasıl çözdüm sormayınHocam bir de sıfırladıktan sonra bir süre hiç bir uygulama yüklemeden kullanın bakalım yine kendi kendine bozulacak mı![]()

Vay be gerçekten de o sebep oluyormuş şimdi bende açtım o uygulamayı benimki de bozulduEvet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
İnanmayan varsa o uygulamayı bikere çalıştırması yeterli.
AAçıklıyorumm
3
2
1
Sorun : Cihaz Merkezi

Evet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
AAçıklıyorumm
3
2
1

Arkadaşlar merhaba l920 aşırı donma nedeniyle nsu ve nrst ile güncelleme yapmaya çalıştım ama hata veriyor bu programlar drişiminiz engellendi diye çozum nedir yardım
cihaz merkezi derken ayarlardaki cihaz merkezimi yoksa nokianın sonradan kurulan programmı eğer ayarladaki ise telefon sıfırlamadan sonra kurulu olarak gelmiyormu güncelleme gibi sonradan kuruluyor galiba yukardaki yazınızdan öyle anlaşılıyor iptal edince onu pil tasarruf modu normalemi döndü pekiEvet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
AAçıklıyorumm
3
2
1
Uygulamaya bir kere girdinmi artık pil tasarrufu ayvayı yiyorcihaz merkezi derken ayarlardaki cihaz merkezimi yoksa nokianın sonradan kurulan programmı eğer ayarladaki ise telefon sıfırlamadan sonra kurulu olarak gelmiyormu güncelleme gibi sonradan kuruluyor galiba yukardaki yazınızdan öyle anlaşılıyor iptal edince onu pil tasarruf modu normalemi döndü peki
O yüzden uygulamaya girmeyeceksin hatta tarihi ileri alıp tamamen ondan kurtulacaksın 
benim için gerek yok aslında ben bu halinide seviyorum tasarufa alıp ekranı kısmaması güzel ama tabiki eski halininde olması lazım zaten normalde bu şekilde de kullanılabiliyordu, benim aklıma aslında ilk o gelmişti ayarlardan ekran kısmında pil tasaruf modunda parlaklığı kıs seçeneği var sorun ms ise bence çözüm bulunur yaUygulamaya bir kere girdinmi artık pil tasarrufu ayvayı yiyorO yüzden uygulamaya girmeyeceksin hatta tarihi ileri alıp tamamen ondan kurtulacaksın
![]()
CSI: NY dizisine bile taş çıkartacak araştırma, helal olsun abiEvet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
AAçıklıyorumm
3
2
1
Bilgiler için de teşekkür ederim. Büyük ihtimalle glance ekranındaki pil tasarrufu simgesinin gözükmemesi de bundan dolayı.cihaz merkezi derken ayarlardaki cihaz merkezimi yoksa nokianın sonradan kurulan programmı eğer ayarladaki ise telefon sıfırlamadan sonra kurulu olarak gelmiyormu güncelleme gibi sonradan kuruluyor galiba yukardaki yazınızdan öyle anlaşılıyor iptal edince onu pil tasarruf modu normalemi döndü peki
CSI: NY dizisine bile taş çıkartacak araştırma, helal olsun abiBilgiler için de teşekkür ederim. Büyük ihtimalle glance ekranındaki pil tasarrufu simgesinin gözükmemesi de bundan dolayı.

Vay be gerçekten de o sebep oluyormuş şimdi bende açtım o uygulamayı benimki de bozuldu
@YkPkY
Hocam düzelmesi için illa sıfırlamamı gerek ?
Clint Eastwood'a çok selamlar abi.Artık glancede görûnüyor.hiç bir sıkıntı yok abim.
Ben teksasa gidiyorum,Ankara sıktı beni![]()
Gerçi o da çok yaşlandı ama neyse. Problemi bulmuşsun çok sağol abi, daha denemedim ama eminim bende de problemi çözecektir.