bende öyle bir sıkıntı yok açtım girdim (1520)![]()
Clint Eastwood'a çok selamlar abi.Gerçi o da çok yaşlandı ama neyse. Problemi bulmuşsun çok sağol abi, daha denemedim ama eminim bende de problemi çözecektir.

Clint Eastwood'a çok selamlar abi.Gerçi o da çok yaşlandı ama neyse. Problemi bulmuşsun çok sağol abi, daha denemedim ama eminim bende de problemi çözecektir.

benim için gerek yok aslında ben bu halinide seviyorum tasarufa alıp ekranı kısmaması güzel ama tabiki eski halininde olması lazım zaten normalde bu şekilde de kullanılabiliyordu, benim aklıma aslında ilk o gelmişti ayarlardan ekran kısmında pil tasaruf modunda parlaklığı kıs seçeneği var sorun ms ise bence çözüm bulunur ya
Kullanabiliniyor ama zaten yetmeyen şarz,%20 nin altına gelince daha çabuk bitiyortasarruf amacıda bu zaten.
Kimse sorunun kaynağını bilmezse kimse çözüm için uğraşmaz yada bulmaları aylar alır,yada alt modeller tie alınmaz.
Bu ticarette böyle.
Hep Baskı yapacaksın

Evet sorunun kökü kesinleşti.yedeğimi bile geri yükledim ama onu yüklerken iptal ettim güncellemesini.tarihi ileri alarak tamamende sildim sistemden.
İnanmayan varsa o uygulamayı bikere çalıştırması yeterli.
AAçıklıyorumm
3
2
1
Sorun : Cihaz Merkezi
Arkadaşalar, Symbian kullandığımda wifi ağına bağlandığında ağın yüzde kaç çektiğini gösteriyordu lumiada bu yok. Ayrıca bir program gösteriyor mu bunu? Gösteriyorsa nedir?
Bizim cihazlarla halen bişey yapılamıyor,ama millet neler yapıyor off
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha bi kameraları bile izleyemiyorum
bu özelliği bizde de kullanılabiliyor bazı cihazlar direk destek veriyor bazılar destek vermiyor, hatta desteği olmayan cihazlar içinde destek sağladığı için ezcast tarzı cihazlar kullanılabiliyor , desteği olanlar için mircast li cihazlar gerekli
Hyırlı olsunbenim telefonum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana torpil geçmişler 
Hyırlı olsunsana torpil geçmişler
![]()

Hocam o nasıl oldu öyle ?Şaka değil vallaha,gerçek benim telin bu![]()