İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Önümüzdeki build etkinliği 29 nisandaymış. 29 Nisandan sonra dec prev alırız win 10 un herhalde :) @papakudioflu @bulutsuzgece
Windows 10 Geliştirici değişiklikleri ve telefon ve tabletler için yapılan özelleştirmelerin tanıtılacağı belirtiliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Önümüzdeki build etkinliği 29 nisandaymış. 29 Nisandan sonra dec prev alırız win 10 un herhalde :) @papakudioflu @bulutsuzgece

Şimdilik daha kısa vadede gelecek olan yazılımsal ve donanımsal gelişmelere odaklanmakta fayda var.
Nisan'ı konuşmak için erken. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: emz
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

bende biraz gıcıklık vereyim :ehe:p

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
YkPkY

YkPkY

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Windows 10 Geliştirici değişiklikleri ve telefon ve tabletler için yapılan özelleştirmelerin tanıtılacağı belirtiliyor.
Hem windows pc hem windows phone tanıtımları olacak desenize :) dolu dolu bir lansman olacak :)

emz

emz

Üye

Abi bende aynını yaptım ve sadece kullanmadığım zamanlar mobil veriyi kapadım. Onun haricinde aynı kullandım. 3 gün 14 saat oldu hatta resmini paylaştım burada ki benim telefonum 525 ve batarya 1450mah. Ona rağmen oldu yani. Çift tıkla uyandırı ve diğer ekstraları kapasam 1 hafta olurdu herhalde :eje

emz

emz

Üye
920 mim cidden denim oldu.bu seferki şaka değil.herkes baksın extra bilgiye.bitek benimki mi böyle :D

Abi bravo :eller: Ne yaptın bilmiyorum ama denim gelme olasılığı % -100000000...... Gibi bir şey. Artık telefona nasıl bir işkence çektirdiysen sana bırak beni diye bunu demiş :ehe.
Ayrıca sana güncelleme gelse geldi diye yazardım yine foruma :ehe

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve YkPkY
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bendede denim olmuştu pfdyi açınca tekrar cyan oldu
Kapatınca tekrar denim oluyor güncelleme hatası galiba

yeminli06

yeminli06

Üye
Artık bi youtube uygulaması çıkarsalar çok iyi olacak

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Ekstralar bilgi'yi güncelledim telefon DENIM diyor ne oldu yav bi heyecanla yazayım dedim ??

YkPkY

YkPkY

Üye
Abi bravo :eller: Ne yaptın bilmiyorum ama denim gelme olasılığı % -100000000...... Gibi bir şey. Artık telefona nasıl bir işkence çektirdiysen sana bırak beni diye bunu demiş :ehe.
Ayrıca sana güncelleme gelse geldi diye yazardım yine foruma :ehe

:Dbeni az çok tanımışın abim :)
Başka olanlarda var,artık bir ilk değilim :P

• Beğen
emz

emz

Üye
:Dbeni az çok tanımışın abim :)
Başka olanlarda var,artık bir ilk değilim :P

Ama uykum falan:ehe. Tanıdık az çok herkesin huyunu o konuda :ehe. Ama bende de DENİM oldu. Özgür abi açıkladı güncelleme hatasıymış. Sadece şu anki sürümü d denim sanıyormuş. ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ön izleme sürümü yüklü cihazlarda denim yazıyor,kararlı sürümde bir sorun yok hâla cyan yazıyor

• Beğen
kamil5028347

kamil5028347

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
@YkPkY
Hocam benim pil tasarrufu yine bozuldu :ah Telefonu sıfırlayıp cihaz merkezinide kaldırmıştım yani sorunsuz çalışıyordu ama bugün baktım yine bozulmuş :hmmm
Bugün telefona yüklediğim tek şey bu oyun:

Üst Alt