İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

crrelax001

Üye
Win 8 olan bi arkadaş bana mesaj atsın hilesini anlatacam asphalt 8 yuklu olması lazım ama

suyunsesi

suyunsesi

Üye
uygulama listenizi karşılaştırın derim. Bize de haber verin. :) Sende olmayıp bende yada bizde olan uygulamaları tek tek silerek deneyebiliriz.
Şimdi pil tasarrufuna etki edebilecek başka bir uygulama? Acaba ne olabilir?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uygulama listenizi karşılaştırın derim. Bize de haber verin. :) Sende olmayıp bende yada bizde olan uygulamaları tek tek silerek deneyebiliriz.
bulursanız haber edin :islik

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Dünyanın uygulaması oyunu var,piuuuuvvv :/

4MaGuS

4MaGuS

Üye

bence ilk planda ms nin kendi programlarına bakın onedrive mesela olabilir

YkPkY

YkPkY

Üye
Hocam şimdilik benimki sorunsuz çalışıyor :) Birde yedeği geri yüklemeden deneyin :hmmm
Ben telefonu aldığımdan beri bir kere bile yedek almamışımdır hep tekrar elle kurarım uygulamaları :gul:

Peki aynı uygulamaları aynen geri yükledin mi.ben biçok uygulama sildim reset attım halen çalışmıyor

beats

beats

Üye
Peki aynı uygulamaları aynen geri yükledin mi.ben biçok uygulama sildim reset attım halen çalışmıyor
Boşuna uğraşmayın abi, daha önce yazdığım gibi çokça denedim. Aklıma gelen tüm yükleme metotlarıyla işlemi tamamladım ama nafile uygulama güncellemeleri yaptıktan kısa süre sonra pil tasarrufu çalışmaz hâle geliyor. Bence pil tasarrufuna gelecek güncellemeyle mesele hallolur, bunlar Lumia 920 için elbette. Bir çakışma da varsa sistem ya da Nokia uygulamalarından (ayarlardaki) kaynaklanıyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
Akşam bidaha sıfırlayıp bir saat geri yükleme yapmadan kullanayım

skynet

Üye
Evet hocam yükledim :)Bu arada dikkatimi çekti göz atma ekranında yine tasarruf moduna girdiğinde pil simgesinin üzerinde kalkan simgesi çıkıyor :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Evet hocam yükledim :)Bu arada dikkatimi çekti göz atma ekranında yine tasarruf moduna girdiğinde pil simgesinin üzerinde kalkan simgesi çıkıyor :)

Benim glancedr pil resmi yok.şarja takınca çıkıyor sadece

YkPkY

YkPkY

Üye
Allah Allah.ilginç

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
Demekki pil tasarrufum hiç çalışmıyor

afwerker

afwerker

Üye
Listeye benide tekrar yazın :) Lumia 1520 - 920 - 820

serinaga

serinaga

Üye
Valla çok şükür bende sorunsuz çalışıyor :)

Daha önceden istediğimiz yazıyı yazıyorduk, güncelleme sonrası bu özellik kullanılamıyor diyor, sizde de aynı mı acaba ?

skynet

Üye
Daha önceden istediğimiz yazıyı yazıyorduk, güncelleme sonrası bu özellik kullanılamıyor diyor, sizde de aynı mı acaba ?
Evet güncelleme sonrası artık yazı yazma olayı kaldırılmış

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Eve geldim öyle yapıyorum şimdi.her alfabede sof reset atıyorum :-S
Hocam ben çokta uzak olmayan yeni güncellemeyi bekliyorum Denim'li GDR1 Resmi sürüm yada GDR2 ön izleme. Düzelir bence :)

Üst Alt