İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
Arkdaşlar bnim cihazın titremesi çok acayip yaa. Sanki matkap çalışıyor gibi ses çukarıyo titrerken. Sizde nsıl titreşim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
asigsasi

asigsasi

Üye
normal kablolu şarjzı da varmı alfasayısal tuş takımı varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
bu kablosuz sarjzı ayrımı satılıyor

Frksylyc

Üye
surekli olarak cihazdan internete giren ve gun icinde sarj etme imkani olmayan arkadaslar degistirilemeyen bataryanin zahmetini cekecektir.cunku bataryayi en fazla somuren islemlerden biri surekli internette gezinmektir.

Frksylyc

Üye
5800 cihazimin 2 tane yedek bataryasi vardi suandaki galaxy s minde 2 tane yedek bataryasi var.gun icindede sarj etme imkanim olmadigi icin bataryasi degistirilemeyen cihaz asla almam.hangi marka hangi ozellik olursa olsun.cunku sabah 9:30dan aksam 6 ya kadar nerden baksaniz 5.5-6 saat internete giriyorym.sabit bataryali cihazlar 3000mah degere sahip akü olacakki almayi dusuneyim

Frksylyc

Üye
birde internet derken wifi yi kastetmiyorum gsm 2 g internetten bahsediyorum.zira wifi 5.5 saat internetten gezinme imkani sunarken 2 g de maksimum 3 saat sunuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
5800 cihazimin 2 tane yedek bataryasi vardi suandaki galaxy s minde 2 tane yedek bataryasi var.gun icindede sarj etme imkanim olmadigi icin bataryasi degistirilemeyen cihaz asla almam.hangi marka hangi ozellik olursa olsun.cunku sabah 9:30dan aksam 6 ya kadar nerden baksaniz 5.5-6 saat internete giriyorym.sabit bataryali cihazlar 3000mah degere sahip akü olacakki almayi dusuneyim

lumia900 var ve sizden daha aktif internet kullaniyorum. Sabah8'de başlarim akşam 5.5/6 arasi şarjim biter. Lumia920 kullanmadim ama kullananlardan bazilarinda iki gun şarji cok rahat gorenler var.

Frksylyc

Üye

lumia900 var ve sizden daha aktif internet kullaniyorum. Sabah8'de başlarim akşam 5.5/6 arasi şarjim biter. Lumia920 kullanmadim ama kullananlardan bazilarinda iki gun şarji cok rahat gorenler var.

wifi mi 2 g vs 3g mi kullaniyorsun internette.

gkcll

gkcll

Üye

bence alakasız ve saçma birşey yedek batarya işi n73 kullanıyor ken bende öyle bir tane şarj edici aldım yedek batarya ile telefon daki ile yedeği de doldurdum ve hiç takmadım cebimde kayboldu gitti olan 30 tlme oldu şarj edicide cabası bir günü kapatsın bir cihaz ikinci günü şurda kalsın
Ki zaten nokia lar bu konuda bir günü rahat kapatı deli gibi oynadığın halde

Lumiance

Lumiance

Üye
Evet artık ben de siyah lumiamla aranıza katıldım. Beni de ekleyin listeye :)

Üst Alt