benide listeye ekleyebilirmisiniz acaba ...doya yöneticisi bi uygulama veya bi yöntem varmı acaba lumia için.
normal kablolu şarjzı da varmı alfasayısal tuş takımı varmı
bu kablosuz sarjzı ayrımı satılıyor
5800 cihazimin 2 tane yedek bataryasi vardi suandaki galaxy s minde 2 tane yedek bataryasi var.gun icindede sarj etme imkanim olmadigi icin bataryasi degistirilemeyen cihaz asla almam.hangi marka hangi ozellik olursa olsun.cunku sabah 9:30dan aksam 6 ya kadar nerden baksaniz 5.5-6 saat internete giriyorym.sabit bataryali cihazlar 3000mah degere sahip akü olacakki almayi dusuneyim
lumia900 var ve sizden daha aktif internet kullaniyorum. Sabah8'de başlarim akşam 5.5/6 arasi şarjim biter. Lumia920 kullanmadim ama kullananlardan bazilarinda iki gun şarji cok rahat gorenler var.
wifi mi 2 g vs 3g mi kullaniyorsun internette.
5800 cihazimin 2 tane yedek bataryasi vardi suandaki galaxy s minde 2 tane yedek bataryasi var.gun icindede sarj etme imkanim olmadigi icin bataryasi degistirilemeyen cihaz asla almam.hangi marka hangi ozellik olursa olsun.cunku sabah 9:30dan aksam 6 ya kadar nerden baksaniz 5.5-6 saat internete giriyorym.sabit bataryali cihazlar 3000mah degere sahip akü olacakki almayi dusuneyim
Evet artık ben de siyah lumiamla aranıza katıldım. Beni de ekleyin listeye![]()
hayırlı uğurlu ola

Nick ini değiştirmen gerekecek![]()