İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Lumiance

Lumiance

Üye
sağ olun arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Lumiance

Lumiance

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hoşgeldin

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
şuan en ucuz amazonda 1300 tl civarı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ordan alinca vergi falan yok. Cunku ithalat izniniz yoksa cihaza yurda sokamazsiniz:D

barbin3900

barbin3900

Üye
benide ekleyin güzel konu olmuş paylaşımlar için :tşk:

n000k

n000k

Üye
Benide ekleyin beyaz lumiamla ;) bugün ise gitmeden turkcell bayisine uğradım ve beyaz vardı.görünce vuruldum. 5 saattir kafa patlatiyorum renk için ve arayıp beyaz turkcell kampanyası yaptırdım.sabah 9da almaya gidicem cihazı..
ilk başta beyaz renk dedim sonra kırmızı dedim ama beyazı gorunce,kırmızı falan uçup gitti aklımdan.sizce beyaz seçimim iyimi??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benide ekleyin beyaz lumiamla ;) bugün ise gitmeden turkcell bayisine uğradım ve beyaz vardı.görünce vuruldum. 5 saattir kafa patlatiyorum renk için ve arayıp beyaz turkcell kampanyası yaptırdım.sabah 9da almaya gidicem cihazı..
ilk başta beyaz renk dedim sonra kırmızı dedim ama beyazı gorunce,kırmızı falan uçup gitti aklımdan.sizce beyaz seçimim iyimi??

hayirli olsun harika bir secim olmuş.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun kardeş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun siz beğendiyseniz en iyi seçim :oke:

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
benide ekle beyaz 920

Placebo-

Placebo-

Üye
Nasıl bir wp rehberi hazırlasam diye düşünüyorum..

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bu arada bi hata yaptm markete yaşımı 18 den küçük yazım.(zaten 18'den küçüğüm ama )oyun indirirken aileyle ilili bi şeyler dedi 2. bi hesap açtım 32 yaşında sonra 16 lık hesaba izin verdim. 2 gün sonra xbox'tan bi oyun indiriyodum aileyle ilgili bi şey dedi yine ama ben 32 lik hesabın adını unuttum yeni bi hesap daha açtım bundan sonra onu kullancam ama telefondaki hesaptan çkamadım bi yardım çok mutlu eder muhteşem telefonu sıkıntısız kullanmak istiyorum

Üst Alt