Evet artık ben de siyah lumiamla aranıza katıldım. Beni de ekleyin listeye![]()
kısmet olursa bu hafta icide ben katilcam araniza kırmızı lumiamla :rolleyes:Evet artık ben de siyah lumiamla aranıza katıldım. Beni de ekleyin listeye![]()
Ordan alınca buraya vergi fana versek aynı para aşağı yukarı ama garanti olayıda varşuan en ucuz amazonda 1300 tl civarı
benide ekleyin güzel konu olmuş paylaşımlar için![]()

Benide ekleyin beyaz lumiamlabugün ise gitmeden turkcell bayisine uğradım ve beyaz vardı.görünce vuruldum. 5 saattir kafa patlatiyorum renk için ve arayıp beyaz turkcell kampanyası yaptırdım.sabah 9da almaya gidicem cihazı..
ilk başta beyaz renk dedim sonra kırmızı dedim ama beyazı gorunce,kırmızı falan uçup gitti aklımdan.sizce beyaz seçimim iyimi??
hayırlı uğurlu olsun kardeşBenide ekleyin beyaz lumiamlabugün ise gitmeden turkcell bayisine uğradım ve beyaz vardı.görünce vuruldum. 5 saattir kafa patlatiyorum renk için ve arayıp beyaz turkcell kampanyası yaptırdım.sabah 9da almaya gidicem cihazı..
ilk başta beyaz renk dedim sonra kırmızı dedim ama beyazı gorunce,kırmızı falan uçup gitti aklımdan.sizce beyaz seçimim iyimi??
hayırlı olsun siz beğendiyseniz en iyi seçim![]()

hayirli olsun harika bir secim olmuş.