İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
Kurallara uyuyorsa zevkle değiştiririm. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada bi hata yaptm markete yaşımı 18 den küçük yazım.(zaten 18'den küçüğüm ama )oyun indirirken aileyle ilili bi şeyler dedi 2. bi hesap açtım 32 yaşında sonra 16 lık hesaba izin verdim. 2 gün sonra xbox'tan bi oyun indiriyodum aileyle ilgili bi şey dedi yine ama ben 32 lik hesabın adını unuttum yeni bi hesap daha açtım bundan sonra onu kullancam ama telefondaki hesaptan çkamadım bi yardım çok mutlu eder muhteşem telefonu sıkıntısız kullanmak istiyorum

ayarlar bolumunden telefona reset atman gerekiyor fakat bu durumda eski hesabinla yukledigin uygulamalar arasinda satin aldiklarin varsa kullanamazsin.

n000k

n000k

Üye
kardeş ilk baştq uymuyordu şimdi resmi küçülttüm yukarda kullanabilirsin

Eve gidince pcde ayarlarını,şimdi telden giriyorum foruma. Bu tapatalk süper bisiymis.. yorumları bile begenebliyorum :D

n000k

n000k

Üye
telefonumu aldım arkadaşlar.. artık elimde beyaz L920 im :op: .. heyecanlıyım çok.. birşey sormak istiyorum.. ilk şarjı bitince ne kadar şarjda tutmam lazım??

komando04

komando04

Üye
ilk telefon kapansın ve 6saat filan şarjda tut

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şarj dolduktan sonra 6saat daha şarjda tutucaksin.

furkey

Üye
telefonumu aldım arkadaşlar.. artık elimde beyaz L920 im :op: .. heyecanlıyım çok.. birşey sormak istiyorum.. ilk şarjı bitince ne kadar şarjda tutmam lazım??

Böyle şeylere gerek yok öyle şeyler eskidendi... Yanlış bilinen hurafeler onlar istediğin gibi takip çıkartabilirsin batarya ömrüne etki etmeyecektir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Böyle şeylere gerek yok öyle şeyler eskidendi... Yanlış bilinen hurafeler onlar istediğin gibi takip çıkartabilirsin batarya ömrüne etki etmeyecektir

ilk şarjla birlikte batarya kalibrasyonu yapiliyor bu yuzden nokianin tavsiyesi bu yonde.

n000k

n000k

Üye

ilk şarjla birlikte batarya kalibrasyonu yapiliyor bu yuzden nokianin tavsiyesi bu yonde.
evet bunu duymuştum :) aldım abi şimdi akşama yatarken takcam şarja.. yani ilk şarjını yapcam.. 6 saatten fazla tutsam bişey olurmu??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet bunu duymuştum :) aldım abi şimdi akşama yatarken takcam şarja.. yani ilk şarjını yapcam.. 6 saatten fazla tutsam bişey olurmu??

olmaz sen 6saat sabret de fazlasi lazim degil:d:

Lumiance

Lumiance

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
uyuyabilecek misin. Yanında lumia yatarken :D

Gözüm onda uyucam ama priz baya uzak benden.o yüzden dokunamiycam ona,rahat duracak :D sabah çok erken kalktım onun için.gözümden uyku akiyo ama beynimle kalbim onda :D

Üst Alt