İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
HERE servisleri şimdilik ücretsiz. Ama yakında sadece amiral gemi modellerde ücretsiz olarak gelecek. Daha doğrusu HERE Drive ve HERE Drive+ olarak ikiye ayrılacak.

Abi peki biz önceden satın alanlar kullanabilecek mi? Yoksa bize de mi parayla olacak? Eğer bize parayla olursa işte kızdığım nokta olur. Ama önceki kullanıcılar satın aldıkları için Plus versiyonu kullanılırsa sorun yok.

skynet

Üye
Şimdi elite da denedim baya iyi olmuş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi peki biz önceden satın alanlar kullanabilecek mi? Yoksa bize de mi parayla olacak? Eğer bize parayla olursa işte kızdığım nokta olur. Ama önceki kullanıcılar satın aldıkları için Plus versiyonu kullanılırsa sorun yok.
Üst seviye Lumia cihazlarda Drive+, diğer orta ve alt seviye lumialarda Drive ön yüklü olarak gelmeye devam edecek.

luckysleven

luckysleven

Üye
Nokia ortaligi kizistiracak anlasilan. Drive ve drive+ arasindaki farkliliklar ne olacak acaba? Bu fark baya bir onem tasiyacak. Cunku lumia alan adam bunlara tav olup aliyor.. Suanda tr icin ikiside ayni sanirim. Valla onu bunu bilmem de suanki androide kullanima acilan here uygulamasi yeterde artar bile varsin beta kalsin.. Adamlar bildirim ozelligi bile koymuslar. Internete baglaninca cevrimici kullanmak istermisiniz diye soruyor.. Lumiada nerdeee : ) sonuc olarak lumialar birbirlerini yerken android alacagini alip aradan siyrilacak yine.. Iyiki androide gecmisim yahu : )

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence Microsoft orta ve üst seviye de acayip kullanıcı kaybedecek. Özellikle ilk etapta çok büyük bir kullanıcı kitlesine sahip Nokia'cıları düşünüyorum. En sevdikleri ve övündükleri özelliklerin ayrıcalık olmaktan çıktığını gören kullanıcılar için artık Microsoft cihazları pek bir şey ifade etmeyecektir. Cazibe kaybı diyorum ben buna.
Microsoft eğer W10 ile ciddi bir atak yapmazsa, bu tarz kullanıcı kayıplarında hızlı artış olacağına da kesin gözüyle bakarım.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Vay işte ayrılmanın ilk belirtileri. İlerde sadece üst seviyelere drive verilir. Plus bile verilmeyebilir.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Neyse zaten aramizdakilrr de yawas tan ayriliyor

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar apk lumia sağlam bir kamera yok mu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçen hafta mağazadaki gelişmelerin ardından Cuma günü sistem güncellemesi gelmişti.
Bu hafta da mağaza için hareketli bir hafta oldu ve Cuma akşamı geldi çattı :eller:

Geleceği yok ama insan bekliyor işte :kop2:

@papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, serinaga, emz ve 2 diğerleri
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bekleyın bkleyın muradınıza ereceksnınız umuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: cemil baba

n8 refresh

Üye
Arkadaşlar lumia 930 da Facebook ta sohbeti açık olanları nasıl göre bilirim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1399 TL :(
Lumia 1520 alasım geliyo
Yeni yıla onunla girebilirim tadı damağımda kaldı :(
O office lens yok mu o office lens beni benden aldı :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar lumia 930 da Facebook ta sohbeti açık olanları nasıl göre bilirim
Messengerden aktif diye bölümde görebilirisin
Lumia 1520 alasım geliyo
Evet benim de aklımda ama tek korkum büyüklüğünden dolayı sonradan pişman olmak,yoksa süper cihaz,fiyatta çok iyi:)

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Evet benim de aklımda ama tek korkum büyüklüğünden dolayı sonradan pişman olmak,yoksa süper cihaz,fiyatta çok iyi:)
Alınacaksa büyük olduğu için alınır zaten ;)

serinaga

serinaga

Üye
Va
Geçen hafta mağazadaki gelişmelerin ardından Cuma günü sistem güncellemesi gelmişti.
Bu hafta da mağaza için hareketli bir hafta oldu ve Cuma akşamı geldi çattı :eller:

@papakudioflu @Sensation

Vallahi bekliyoruz haaaa ...
Lumia 1520 alasım geliyo

Benimde alasım gelmişti, inan aldım geçtim, acayip memnunum ...

Büyüklüğü benide çok tedirgin etmişti ama öyle bir alışıyorsun ki, diğer telefonlar artık çocuk oyuncağı gibi geliyor ...

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar baya eski bi reklam fark ettim ama yeni izledim. İzlemeyen arkadaşlar için galaxy s4 reklamı :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Serhan

Serhan

Üye

@papakudioflu @Sensation
Birşey yok. :(

shakiryilmazz

Üye
Arkadaşlar merhaba 925 kullanıyorum arama tuşuna Google nasıl atanıyor. Explorerda ayarlardan ileri düzeye giriyorum ordan Google seçiyorum ama hala bing açılıyor

Üst Alt