İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi oldu hem ms hem nokia bu haporloru kullanabilir. Bu arada htc boom sound haporlor kullanıyor sanırım benzer teknoloji yi kullanıyor .
Yalnız konumuz hoparlör değil mikrofonlar. :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ondrive'a başka bir hesapla giriş yapılamıyor mu? Eskiden oluyordu sanki, şimdi çıkış yapamıyorum. Yeni hesap ekleme de yapamıyorum?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
1020 si olan arkadaşlara bir sorum var şimdi bi yazı var diyelm uzakta gözle okunmuyor camerayı açıp yakınlaştırıp çektikten sonra ekranda gorup okuyabilcek derecede iyi çekıormu

YkPkY

YkPkY

Üye
1020 si olan arkadaşlara bir sorum var şimdi bi yazı var diyelm uzakta gözle okunmuyor camerayı açıp yakınlaştırıp çektikten sonra ekranda gorup okuyabilcek derecede iyi çekıormu

Kullanan arkadaşlara duyrulur

KenanK

KenanK

Üye
NOKIA yı tebrik ediyorum. Here Servislerini Genel olarak androide açmış ve açıklamada iOS içinde geleceği yazıyor. ne diyim. helal olsun.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hic sorma s4 mini ye gectim bende inanki daha kullanisli ve guzel olmus kulaniyorum suan 10 kisi indirmis mazada

KenanK

KenanK

Üye
Hic sorma s4 mini ye gectim bende inanki daha kullanisli ve guzel olmus kulaniyorum suan 10 kisi indirmis mazada

resmi açıklamada 1 milyon kişiye ulaşmış şuan. mağaza yanlış hesaplıyor herhalde.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Playde ole yaziodu bilmiom artik ama miss olmus .d

KenanK

KenanK

Üye
Nokia atar yapıyo mikro ya :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar bu gün mail geldi, Bundan sonra Windows Phone 7.x yüklü cihazlar unlock olamayacakmış. Haliyle bu cihazlarda uygulama testi yapılamayacak
Bilgilerinize...

cemil baba

cemil baba

Üye
NOKIA yı tebrik ediyorum. Here Servislerini Genel olarak androide açmış ve açıklamada iOS içinde geleceği yazıyor. ne diyim. helal olsun.
kardeşim ben bulamadım. link verir misin?

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende bulamadim .. Here da androide gelirse tamamdir bu is : ) Bu arada arkadaslar youmusic uygulamasinin kiymetini bilin koca androidde muzik indirme uygulamasi yok hepsi fasa fiso.. Ama ne yazikki sunu da gordum koca wp de de kiymeti bilinecek sadece youmusic varmis : )
Bu arada galaxy apps de here drive beta olarak var .. Drive lazim bana : )

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Here Maps + Drive hepsi tek uygulamada gömülü Androidde

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, skynet ve luckysleven

skynet

Üye
Peki çevrim dışı da çalışabiliyor mu wp deki gibi

luckysleven

luckysleven

Üye
Peki çevrim dışı da çalışabiliyor mu wp deki gibi

Evet calisiyor ve sd karta atiyor haritayi. Beta olmasina ragmen oldukca stabil calisiyor ayarlar menusu falan super olmus. Ben anlayamiyorum ya nokia kendi uygulamasina kendi telefonlarinda bu kadar ozen gostermiyordu. Yani lumiadaki here uygulamasina bakiyorum bide buna bakiyorum daglar kadar fark var. Zaten herseyi gectim here maps ve drive ayni uygulama icinde harika olmus yani ve bunu neden lumialarda yapmadilar diye adama sorarlar..

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve skynet
emz

emz

Üye
Evet calisiyor ve sd karta atiyor haritayi. Beta olmasina ragmen oldukca stabil calisiyor ayarlar menusu falan super olmus. Ben anlayamiyorum ya nokia kendi uygulamasina kendi telefonlarinda bu kadar ozen gostermiyordu. Yani lumiadaki here uygulamasina bakiyorum bide buna bakiyorum daglar kadar fark var. Zaten herseyi gectim here maps ve drive ayni uygulama icinde harika olmus yani ve bunu neden lumialarda yapmadilar diye adama sorarlar..

Artık Lumia onu ilgilendirmiyor da ondan. Zaten son dönemde iyice boşlamıştı. Nasılsa satılıyor diye umursamadı. Ama şimdi ellerindekileri en büyük gelir kaynağı bu. Bu arada bizde sadece Nokia kullananlar here drive + bedava aldılar. Diğerleri hala ücretli. Şimdi bizden kazanmayınca da ( zaten sistemi lumialar kurtarıyor şu an) kazanç kaynağı diğer sistemler. Adamlar kasmış yapmış. Şimdiki en büyük işleri bu. Artık Nokia adına wp için bir şey beklemeyin ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
Artık Lumia onu ilgilendirmiyor da ondan. Zaten son dönemde iyice boşlamıştı. Nasılsa satılıyor diye umursamadı. Ama şimdi ellerindekileri en büyük gelir kaynağı bu. Bu arada bizde sadece Nokia kullananlar here drive + bedava aldılar. Diğerleri hala ücretli. Şimdi bizden kazanmayınca da ( zaten sistemi lumialar kurtarıyor şu an) kazanç kaynağı diğer sistemler. Adamlar kasmış yapmış. Şimdiki en büyük işleri bu. Artık Nokia adına wp için bir şey beklemeyin ;)

Simdi bundan 1 sene onceye gidiyorum lumia almak icin neden olarak nokia uygulamalarini gosteriyorlardi. Htc alana parani cope atmissin deniyordu.

Gelelim bugune.. cift vurusla uyandirma , here maps , xbox uygulamalari bunlar artik lumia alma sebebi degil hepsine baska platformlarda ulasmak mumkun.. Geriye ne kaldi glance screen ve mixradio. Bunlarida kullanici yerse artik..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allah onların :bangin: :bann: :bottom: :gun1: :pokey: belasını verMESİN. Beddua bize yakışmaz. Ama sinirliyim o ayrı :off:.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, Rock Ve Roll, emz ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Simdi bundan 1 sene onceye gidiyorum lumia almak icin neden olarak nokia uygulamalarini gosteriyorlardi. Htc alana parani cope atmissin deniyordu.

Gelelim bugune.. cift vurusla uyandirma , here maps , xbox uygulamalari bunlar artik lumia alma sebebi degil hepsine baska platformlarda ulasmak mumkun.. Geriye ne kaldi glance screen ve mixradio. Bunlarida kullanici yerse artik..
HERE servisleri şimdilik ücretsiz. Ama yakında sadece amiral gemi modellerde ücretsiz olarak gelecek. Daha doğrusu HERE Drive ve HERE Drive+ olarak ikiye ayrılacak.

Üst Alt