İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar merhaba 925 kullanıyorum arama tuşuna Google nasıl atanıyor. Explorerda ayarlardan ileri düzeye giriyorum ordan Google seçiyorum ama hala bing açılıyor
Bölge Amerika kullanıyorsan yerleşik bing açılır. Bölgeni Türkiye yapman gerek

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Rainesto

Rainesto

Üye
O bu değilde Amber güncellemesinin konusunu gördüm nereden nereye gelmişiz

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
O bu değilde Amber güncellemesinin konusunu gördüm nereden nereye gelmişiz
Olmamamız gereken bir yerden olmamız gereken yere yakın bir yerdeyiz. Çok da sevinecek bir durum yok aslında. Eskiden ölmüştük ağlayanımız yoktu; şimdi ölü değil sistem ama hasta. İlaçlarımız da popüler ve kullanışlı uygulamalar(Beta olmayan)

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
Rainesto

Rainesto

Üye
Olmamamız gereken bir yerden olmamız gereken yere yakın bir yerdeyiz. Çok da sevinecek bir durum yok aslında. Eskiden ölmüştük ağlayanımız yoktu; şimdi ölü değil sistem ama hasta. İlaçlarımız da popüler ve kullanışlı uygulamalar(Beta olmayan)
:D benim için şuan ki hali yeterli

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece abi yardımcı olsanız da şu instagram için tepkimizi bir gösterebilsek ya guncellenmiyor kaç aydır bug dolu program, twitter, e-mail üzerinden tepkimizi gosterirsek yoğunlaşırlar konu üzerinde belki

...decode...

...decode...

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece abi yardımcı olsanız da şu instagram için tepkimizi bir gösterebilsek ya guncellenmiyor kaç aydır bug dolu program, twitter, e-mail üzerinden tepkimizi gosterirsek yoğunlaşırlar konu üzerinde belki
bu konuda bende çok araştırma yapmıştım ulaşacak birilerini bulmak için fakat sonuçsuz kalmıştım açıkçası. Bulursanız destek veririm elimden geldiğince. Program 9 aydan beri güncellenmiyor, şaka gibi resmen.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar Bi yerde okudum bu garanti işlerinde cumartesi de iş günü sayılıyormuş aslı var mı ona göre idarelik cihaz almaya gideceğim

n8 refresh

Üye
Arkadaşlar facebookta beğendiğimiz bir yazıyı kopyalayıp yapıştıramıyorum benmi yapamıyorum yoksa böyle bir özellik yokmu lumialarda

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bir konuda acil yardım istiyorum sophielens hd ile çektiğim fotoğraflar nereye kaydediliyor fotoğrafları bulamadım kaydet butonuda yok nerde bu fotoğraflar

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar facebookta beğendiğimiz bir yazıyı kopyalayıp yapıştıramıyorum benmi yapamıyorum yoksa böyle bir özellik yokmu lumialarda

Sadece paylaş yapabilirsin,yada tarayıcıyla yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: n8 refresh
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
o hiçbi sistemde yok ayrıyetten twitterdada sadece lumılerde var kopyala

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar bu teleservisin kayıt süreci kaç gün sürer

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
İnstagrama diğer platformda güncelleme gelip yeni filtreler vs şeyler eklenmiş. Allah vere bize ne zaman gelir

Mertinho35

Mertinho35

Üye
Beyler Lumiaların tavsiye ettiğiniz satış yerleri ve fiyatları var mı ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Teleservis Dokunmatik ekranı kusurlu bulmuş bana ne kadara patlar ?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Belli bir süre yok şuanda

Üst Alt