Abi sen yüklemesen de 3 gün içinde kendisi otomatik yükler. Kritik güncellemeyi test amaçlı gönderilen bir güncellemeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama baya zaman oldu şimdiye kadar çoktan yapmış olması lazımdı telefonun o güncellemeyiEee artık eskisi gibi takip etmeyince bayağı bir gerilerden gelir olduk Turgay.Peki neymiş bu güncelleme? Ben henüz yüklemedim.!

O kritik güncelleme testi bir öncekiydi. Bu güncelleme pil tasarrufu live tile'ı anlık güncelliyor. Ayrıca pil tasarrufunu hızlı ayarlara da atamayı sağlıyor.Abi sen yüklemesen de 3 gün içinde kendisi otomatik yükler. Kritik güncellemeyi test amaçlı gönderilen bir güncellemeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama baya zaman oldu şimdiye kadar çoktan yapmış olması lazımdı telefonun o güncellemeyi![]()
Evet normal foursquare oldu diğer sistemlerdeki gibi.Arkadaşlar Foursquare güncelleme aldı. Arasıydı tamamen değişmiş. Durum 4.0 olmuş.
Microsoftan Ayrıldı Artık Nokia,@papakudioflu abi nokia android tablet çıkarmış ne iş bu bilgin varmı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
isim olarak nokia devam edecek mi yaniMicrosoftan Ayrıldı Artık Nokia,
2016 4. Çeyreğinde Androidli Telefonlar Üretecek.
evet ama 2016dan önce olmaz nono fakat ortak üretim yapabilirisim olarak nokia devam edecek mi yani
ee şimdi nolacakEvet Nokia Microsoft ve Samsung'a inat ben ölmedim küllerimden doğacağım mesajı verdi. Android'li #NokiaN1 çıktı Android = Nokia Telefon yakındır
ilerde androidli nokia mı kullanacağız işler karışacak desene 
Nokia Candır...ee şimdi nolacakilerde androidli nokia mı kullanacağız işler karışacak desene
![]()
Nokia artık akıllı telefon çıkarmayacak CEO'su açıklama yapmıştı geçen günlerde, ayrıca tableti de Foxconn yapıyormuş ve Nokia'dan isim hakkını satın almışlar elbette Nokia kalitesi korunacakmış.Evet Nokia Microsoft ve Samsung'a inat ben ölmedim küllerimden doğacağım mesajı verdi. Android'li #NokiaN1 çıktı Android = Nokia Telefon yakındır
herkes yalanlar biz doğrularız giriş yapacagı nerdeyse kesinNokia artık akıllı telefon çıkarmayacak CEO'su açıklama yapmıştı geçen günlerde, ayrıca tableti de Foxconn yapıyormuş ve Nokia'dan isim hakkını satın almışlar elbette Nokia kalitesi korunacakmış.
Sanki sen yapılırken nokia yönetim kurulundaydın. Nokia üretim yapılabilecek bütün ünitelerini microsofta sattı. Nokia ceosu Rajeev Suri de üretim yapacak güç ve kapasiteleri olmadığını bu yüzden inovasyon, patent ve marka lisanslama yapacaklarını fakat akıllı telefon uretmeyeceklerini açıkladı. Nokia N1 de marka lisanslaması yapıldı. Nokia standartlarında Foxconn tarafından üretilen bir cihaz Nokia N1. Yani nokia, bu tablete isim hakkını sattı.2016 4. Çeyreğine Kadar Yapmayacak Evet,
Foxconn Tableti Yaparken Yanında mıydın?
Foxcoon Resmi Açıklama Varmı?Sanki sen yapılırken nokia yönetim kurulundaydın. Nokia üretim yapılabilecek bütün ünitelerini microsofta sattı. Nokia ceosu Rajeev Suri de üretim yapacak güç ve kapasiteleri olmadığını bu yüzden inovasyon, patent ve marka lisanslama yapacaklarını fakat akıllı telefon uretmeyeceklerini açıkladı. Nokia N1 de marka lisanslaması yapıldı. Nokia standartlarında Foxconn tarafından üretilen bir cihaz Nokia N1. Yani nokia, bu tablete isim hakkını sattı.
Resmi açıklamaların hepsi yapıldı bu konuda.Foxcoon Resmi Açıklama Varmı?
Nokia Kalitesini Koruyor Ama Değilmi?Resmi açıklamaların hepsi yapıldı bu konuda.
It's interesting to note that despite this tablet carrying the Nokia branding it is not exactly built by them. The company has sold off most of its device building capabilities to Microsoft.
Instead Nokia has partnered with a Chinese ODM that manufactures the devices using the company's branding
Burada belirtilene göre kendileri üretmemişler. Zaten cihaz kısmını Microsoft'a devrettiklerinden dolayı kendilerinin bu tarz bir üretimin altından kalkacak kapasiteleri yokmuş. Onun yerine bir Çinli firmaya ürettirip üzerine kendi markalarını vurdurmuşlar.
Cihaz eline ulaşmadı henüz. Ama yapılan açıklama "Nokia Standartlarinda" üretim yapıldığı yönünde.Nokia Kalitesini Koruyor Ama Değilmi?