Eğer sen haklı olduğunu düşünüyorsan para da vermek istemiyorsan tüketici hakem heyetine başvur tarafsız bir bilirkişi tarafından incelenmesini iste. Cepten çıkartılan telefon böyle olacaksa burada bence tasarım hatası vardır. Sonuçta bunu sana satarken şu tarz pantolon giy cebin şu kadar genişlikte olmalı diye uyarıyorlar mı, uyarmıyorlar. 440 tl iyi para.arkadaşlar 1520 telefonumun cebimden cıkardığımda ekranındaki renkler karıştı...
servise göturdum ekran kırılmış almayız dediler..
yeni ekran 440 tl dediler...bir oneri veya bilgiye ihtiyacım var lütfen cevap
Tüketiciler derneği en iyi çözümsanırım...bu arada nokia destek ten mail attım şikayet olarak sağlam yazı yazdım bakalım ne olacak...tüm tellerim noktaydı eğer kötü bir geri dönüş alırsam daha microsoft ve nokia marka herhangi bir ürün sokmam eveEğer sen haklı olduğunu düşünüyorsan para da vermek istemiyorsan tüketici hakem heyetine başvur tarafsız bir bilirkişi tarafından incelenmesini iste. Cepten çıkartılan telefon böyle olacaksa burada bence tasarım hatası vardır. Sonuçta bunu sana satarken şu tarz pantolon giy cebin şu kadar genişlikte olmalı diye uyarıyorlar mı, uyarmıyorlar. 440 tl iyi para.
Eğer ekran tam karanlık değil ama bi kararma durumuna geçince oluyorsa sıkıntı yok. Yada batarya tasarrufu için yapıyordur.İyi günler yeni aldığım Lumia 720 telefonumun alta çalışan windows geri tuşalarının ışıkları ara ara kendiliğinden sönüyor sonra yanıyor.Normal bişey mi bilgisi olan varmı?
İyi günler yeni aldığım Lumia 720 telefonumun alta çalışan windows geri tuşalarının ışıkları ara ara kendiliğinden sönüyor sonra yanıyor.Normal bişey mi bilgisi olan varmı?
Benim cahilliğim ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ışık sensörü varmış tam lambanını altında duruyordum karanlığa geçince tekrar yanıyor. bir süre dokunmayınca sönüyor dediğiniz gibi teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinKilit ekranı zaman aşımı süresi dolmadan hemen önce söner, aydınlıkta yanmaz, loş ve karanlık ortamlarda yanar. Loş ortamlarda kararsız davranabilir. Eğer siz ekranda dokunmadan karanlıkta yanıp sönüyorsa, o zaman donanımsal bir sıkıntı olabilir ...

Telefon iyice sapıttı ekran kafasına göre yanlış noktaları algılıyor. Ekran titremeleri cabası kulaklık girişide çatladı zaten duvara çalmama ramak kaldı.

Duvara çalsam iyi hale kalmaz o da (daha önce iki aylık n72 parçaladım duvarda ) neyse yedek telefon bulunca servise gidecek artık.Duvara çalmışsın gibi davranıyor zaten telefon![]()
yok artık! teleskop mu lan o?!?Beyler sizce bu makina ney fikri olan varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Video kayıt özelliği olan teleskop ? ? ?Beyler sizce bu makina ney fikri olan varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız