İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ailem ayarını nasıl kapatabilirim arkadaşlar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir süredir Android'li tabletimde (LG Gpad) "Clumsy Ninja" isimli oyunu oynuyorum.
Gerçekten oldukça güzel bir oyun.
Umarım en kısa zamanda Windows Phone için de yayınlarlar.
Bu konuda bir planları olup olmadığına dair resmi sitelerinden mesaj attım.
Bakalım dönüş yapacaklar mı... :hmmm

@Sensation @papakudioflu @OttomaN TigeR

Resmi site:

Twitter:

Facebook:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WPLovers'ta gördüm hoşuma gitti :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz, Nextman, PureFood ve 5 diğerleri
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir süredir Android'li tabletimde (LG Gpad) "Clumsy Ninja" isimli oyunu oynuyorum.

Resmi site:

Twitter:

Facebook:
Twitterdaki paylaşımını görmüştüm Özgür. Sen beğendiysen mutlaka güzel bir oyundur, ama bana hitap etmiyor maalesef. :islik Bu arada görsel harika.:spr

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Resmi site:

Twitter:

Facebook:
Umarım çıkar farklılık güzeldir. Bir süre bende oynamıştım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
İşim bitince bende deneyeyim,920 cilere destek olarak
Bende birkaç kez üst üste soft reset deneyeyim bakalım ne oluyor? :D Hani sıfırlamak sonrası işlemler uzun diye bi önce bunu deneyeceğim.Evet denedim ve arka arkaya 7-8 soft reset sonrası sonuç olumsuz. Düzelme yok. 920 de sıfırlama deneyecek olan YkPkY ardakaşımızın sonucunu da bekleyelim. :)

jepaq

Üye
uzun zamandır işim olmamıştı o yüzden yeni farkettim akıllı çekim kaldırıldı mı arkadaşlar? onun yerine seri çekim gelmiş heralde ama yüzleri değiştirme, nesneleri silme filan vardı onları nasıl yapıyoruz?

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende birkaç kez üst üste soft reset deneyeyim bakalım ne oluyor? :D Hani sıfırlamak sonrası işlemler uzun diye bi önce bunu deneyeceğim.Evet denedim ve arka arkaya 7-8 soft reset sonrası sonuç olumsuz. Düzelme yok. 920 de sıfırlama deneyecek olan YkPkY ardakaşımızın sonucunu da bekleyelim. :)
çok şükür pil tasarrufu çalışmaya başladı.
tüm ayarlarınızı uygulamalarınızı önce yedekleyin.tabi hafızanızda belge resim falan varsa onlarıda kopyalayın.sonra sıfırlayın.
açıldıktan sonra geri yüklemeyi yapın,herşey olduğu gibi geri geliyor zaten,klasör ayarları bile.

• Beğen
Tepkiler: beats ve skynet
beats

beats

Üye
çok şükür pil tasarrufu çalışmaya başladı.
tüm ayarlarınızı uygulamalarınızı önce yedekleyin.tabi hafızanızda belge resim falan varsa onlarıda kopyalayın.sonra sıfırlayın.
açıldıktan sonra geri yüklemeyi yapın,herşey olduğu gibi geri geliyor zaten,klasör ayarları bile.
Çokça denedim ama bir kere daha denemekten zarar gelmez.

YkPkY

YkPkY

Üye
Dene dene,aylardır çalışmıyor du.
Ekran güncellemesini bile yapmamıştım çalışıyordu

YkPkY

YkPkY

Üye
E bu yine bozuldu.

YkPkY

YkPkY

Üye
:ehe :ehe :ehe
Ve beklenen durum. Abi biz de bunu diyoruz. İki günde bozuluveriyor. Sonuç yine hüsran. :ehe

Yüklenen bi uygulama bozuyor bence.yedekleme geri yüklemede bi sıkıntı yoktu.tüm uygulamalar yüklemesi bittikden sonra baktım yine aynı.
Bozan bi uygulama var bence,komutlar çakışıyor

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Yüklenen bi uygulama bozuyor bence.yedekleme geri yüklemede bi sıkıntı yoktu.tüm uygulamalar yüklemesi bittikden sonra baktım yine aynı.
Bozan bi uygulama var bence,komutlar çakışıyor
Hocam şimdilik benimki sorunsuz çalışıyor :) Birde yedeği geri yüklemeden deneyin :hmmm
Ben telefonu aldığımdan beri bir kere bile yedek almamışımdır hep tekrar elle kurarım uygulamaları :gul:

Üst Alt