İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eleman telefonların terminatörü olan 3310'u ayfon gibi yamultmaya çalışıyor
görüntüler çok hoş birde aynı eleman 5s aynı şeyi yapsa kim bilir ne olur merak ediyorum

Lumia 1020 lere ekleyebilirmisiniz beni de

beats

Üye
An itibariyle Nokia sunucularına ulaşılamıyor NSRT ve NSU çalışmıyor, Navifirm'de de ilk defa bu ürün kodunda cihaz yazılımı bulunmuyor hatasını gördüm. Normalde başka hatalar verirdi ilk kez gördüm bunu, acaba Microsoft tamamen sunucu mu değiştirdi ve bitince bu durum düzelecek ya da yazılımlara artık indiremeyecek miyiz ? Bekleyip görelim.

Düzenleme: Direkt erişimle indirme yapılabiliyor, yani url adresiyle. Sanırım program ile erişimde bir sorun var ya da bir şeyleer değişiyor.

Son düzenleme:
beyler oturdum yarim saat ip6 yi inceledim. Hani orasi kotu burasi iyi muhabbeti yapmayacagim ama sunu soylemek istiyorumki elinizdeki telefonlarin en azindan tasarim olarak degerini bilin : ) Icerik olarakta wp nin kisa surede geldigi nokta yillarin iosunun yaninda hicte goz ardi edilmez

Amerika'da sorun yok.
Bir de bölge değiştirip deneyelim bakalım. Bölgeyi değiştirmek de işe yaramadı Bir de soft reset deneyeyim.

Soft reset de çözüm olmadı, uygulamayı kaldırıp bölgeyi değiştirdim. Şimdi tekrar yükleyeceğim.

skynet

Üye
Aynen bende durum aynıSoft reset defalarca yeniden başlatma ama nafile çalışan uygulamada bozuldu iyimiTarihten yılı 2115 yapıp uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı

Bütün yapılabilecek şeyleri yaptım ama sonuç yok. OEM uygulamalarında bu aralar iyice sinir bozucu sorunlar olmaya başladı.

Tepkiler: skynet
Bütün yapılabilecek şeyleri yaptım ama sonuç yok. OEM uygulamalarında bu aralar iyice sinir bozucu sorunlar olmaya başladı.
arkadaşlar ben bölge Amerika iken güncelleme yaptım ve bir kez yeniden başlattım şu an sorunsuz çalışıyor ve yeni özellikler gelmiş mesela bildirimler yukarıda değil aşağıda görünüyor ve glance screen için uygulama seçebiliyoruz daha önce resmi paylaşılmıştı glance da hava durumu vs

sorun da o zaten, bölgesi Amerika olup da güncelleyenlerde bir problem yokken, diğer bölgelerde güncelledikten sonra yeniden başlatmaya rağmen özelliklere ulaşılamıyor.

cidden güzel olmuş ama ss alamıyorum maalesef şunun glance versiyonunu düşünün

YkPkY

Üye
Bende sorunsuz çalışıyor,bölge Türkiye.

skynet

Üye
Yav yeniliği geçtim şimdi artık saatte çıkmıyor

YkPkY

Üye
Bir süre sonra saatle hava durumu birbirine biner,saat yukarı çıktıkça,onu söyleyeyim.

abi valla yapacakları OEM uygulamalarını bile bir rayına, düzene oturtamadılar. İlk kez bu kadar sinirlendim belki de Nokia ve MS'e.