İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
son güncellemeye göre kıyaslarsan 4.4.2 ye forumlarda görürsün herkes şikayetçi s4 ten benim direk gördüğüm kamera, chrom, klavye bir sürü sorun yaşadı ve açılıyor hemen kapanıyordu kendiliğinden teli rest atalım dedik tel 1 saat iptal oldu ne kapandı ne açıldı ana menüde gezerken yine yavaştı ve söylediğim s4 ye kendi gelen programların dışında hiç bir şey kurulu değil yani böyle olması hiç normal değil ve aslında bu kitkatta kamera bana göre baya performansı arttı ancak stabilite kayboldu, birde bu kitkat kurulu olmayan telefonlarda baktım onlarında menüde gezerken kasıyor, şimdi siz 2 tane temizleme programı vardı onu kurun dersiniz ancak hiç program olmayan bir sistemde niye buna gerek kalsın ki

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Valla elektronik alet biraz şans işi galiba? Ben yaklaşık 1 yıl olacak s4 alalı, en ufak sorun kasma yaşamadım, temizleme programı zaten kullanmıyorum, stabilite olarak gayet performanslı özellikle batarya ve ram kullanımı, kamera performansı, 4.4.2 ile çok çok iyi düzeye geldi, chrome kesinlikle kullanmıyorum zaten kendi tarayıcısı mükemmel ,
Içinde kurulu programlar olayina gelirsek firma zaten genel ihtiyaç olan programları paket olarak kullanıcılara sunuyor, youtube, facebook, harita, google earth gibi, diğer programlar genel olarak ihtiyaca göre kuruluyor, mesela ben WhatsApp kullanmıyorum neden kurulu değil diye sitem etme hakkım yok,
Yani bu gibi şeyler,

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Valla elektronik alet biraz şans işi galiba? Ben yaklaşık 1 yıl olacak s4 alalı, en ufak sorun kasma yaşamadım, temizleme programı zaten kullanmıyorum, stabilite olarak gayet performanslı özellikle batarya ve ram kullanımı, kamera performansı, 4.4.2 ile çok çok iyi düzeye geldi, chrome kesinlikle kullanmıyorum zaten kendi tarayıcısı mükemmel ,
Içinde kurulu programlar olayina gelirsek firma zaten genel ihtiyaç olan programları paket olarak kullanıcılara sunuyor, youtube, facebook, harita, google earth gibi, diğer programlar genel olarak ihtiyaca göre kuruluyor, mesela ben WhatsApp kullanmıyorum neden kurulu değil diye sitem etme hakkım yok,
Yani bu gibi şeyler,

aslında şans işi değilde kullanımınıza aşırı bağlı dün bir pc zor açılıyordu ve gereksiz bir çok şeyi sildim şuan görseniz sıfır pc gibi uçuyor burada program kurmak değilde kullanım kısmı çok önemli, telefonlarda böyle neyse fazla uzatmayalı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: gunesinoglu
KenanK

KenanK

Üye
Benim sizden öğrenmek istediğim s3 ve s4 cihazlar hakkında, ne tür hata gördüğünüz hakkında fikir alabilirmiyim? Tartışma olsun diye sormuyorum sadece bu cihazlarda sizi hayal kırıklığına uğratan neydi?
Ben android s4 kullanıyorum, wp htc hd2 kullanıyorum,
Herkeste android kasılıyor fikri yerleşmiş, benim cihazın tek bir kez teklediğini görmedim, wp de olmayan bir dünya teknoloji ve özellik barındıran bir cihaz, ne kötülüğü var anlamadım,
Haa bende wp yi lumia 1520 ile yükseltmek istiyorum ancak incelediğimizde internet performansı gerçekten benim cihazdan çok geride, sosyal ağ desteği keza öyle,
Şimdi biz körü körüne herhangi bir sistemin fanı olacağımız yerine birbirimize yaşadığımız deneyimleri, eksiklikleri, anlatarak fikir alışverişi yapmamız gerekirken herkes takım tutar gibi birbirinin telefon ve sistemini kötülüyor, hatta bu bazen eleştiri dozunu aşıp hakaretvari tavırlara kadar ulaşabiliyor

orjinal romu ile ne kadar kullanabildin aleti. yada sıfırlamadan ne kadar kullandın diyim. Ben orjinal romu ile nette gezerken fıtık ediyordu beni. Bir keresinde yaşadığım sorunu yazayım. Bundan sonra zaten değiştirme kararı aldım. Sahibinde de ilana bakarken arama geldi 2 sn falan çaldı ve telefon kapandı. bataryayı çıkartmadan açamadım. Ben rom atarak kullanıcağım aleti ne yapayım. o zaman bu android olmuyor ki. oturup bir grup insanın içinden bileşenleri çıkarıp kafasına göre eklediği bileşenleri kullanmak oluyo. Yalansa yalan de.

Bir de IPad im yanımda iOS u da 5.1.1 sürümden beri kullanmaktayım. iOS 7 facia onların yanında. umarım iOS7.1.1 de düzeltirler. Ayrıyetten arkadaşımda LG Nexus 4 var ve bence android in kralı odur tamamen. işte buda stok saf rom olmasından kaynaklanıyor, onda da gerçi ufak tefek sorular var ama olsun o kadar.

Gelelim WP net performansına. Ben IPad de bile görmedim bu kadar akıcılık wep sayfalarındaki bunu wp7 den beri izliyorum gerçekten muazzam bir sayfa kayışı var sistemde. Bunu kimse inkar edemez istediğin yerde okuyabilirsin Net performansı WP nin şuan çok iyi. Ben aleti tamamen tasarımı ve başlangıç ekranın Cool duruşu için aldım. Ben android gibi şaşalı şeyleri pek sevmem. sade olsun şık olsun birde teklemesin yeter.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
orjinal romu ile ne kadar kullanabildin aleti. yada sıfırlamadan ne kadar kullandın diyim. Ben orjinal romu ile nette gezerken fıtık ediyordu beni. Bir keresinde yaşadığım sorunu yazayım. Bundan sonra zaten değiştirme kararı aldım. Sahibinde de ilana bakarken arama geldi 2 sn falan çaldı ve telefon kapandı. bataryayı çıkartmadan açamadım. Ben rom atarak kullanıcağım aleti ne yapayım. o zaman bu android olmuyor ki. oturup bir grup insanın içinden bileşenleri çıkarıp kafasına göre eklediği bileşenleri kullanmak oluyo. Yalansa yalan de.

Bir de IPad im yanımda iOS u da 5.1.1 sürümden beri kullanmaktayım. iOS 7 facia onların yanında. umarım iOS7.1.1 de düzeltirler. Ayrıyetten arkadaşımda LG Nexus 4 var ve bence android in kralı odur tamamen. işte buda stok saf rom olmasından kaynaklanıyor, onda da gerçi ufak tefek sorular var ama olsun o kadar.

Gelelim WP net performansına. Ben IPad de bile görmedim bu kadar akıcılık wep sayfalarındaki bunu wp7 den beri izliyorum gerçekten muazzam bir sayfa kayışı var sistemde. Bunu kimse inkar edemez istediğin yerde okuyabilirsin Net performansı WP nin şuan çok iyi. Ben aleti tamamen tasarımı ve başlangıç ekranın Cool duruşu için aldım. Ben android gibi şaşalı şeyleri pek sevmem. sade olsun şık olsun birde teklemesin yeter.
Halen orjinal rom ile kullanıyorum, stock 4.4.2, custom rom birkaç kez kurdum ancak orjinal stock rom kadar verimli olmayınca orjinaledönüş yaptım, . Iphone serisini 4s ile bitirdim, akışkan bir sistem ancak yinede s4den aldığım keyfi vermedi, tabiki wp nin akıcı olduğunu kullananlar söylüyor ki ben htc hd2 ile Windows deneyimi sürdürdüm, hepsinin artı özelliği olduğu kadar eksi özellikleri de mevcut

KenanK

KenanK

Üye
Halen orjinal rom ile kullanıyorum, stock 4.4.2, custom rom birkaç kez kurdum ancak orjinal stock rom kadar verimli olmayınca orjinaledönüş yaptım, . Iphone serisini 4s ile bitirdim, akışkan bir sistem ancak yinede s4den aldığım keyfi vermedi, tabiki wp nin akıcı olduğunu kullananlar söylüyor ki ben htc hd2 ile Windows deneyimi sürdürdüm, hepsinin artı özelliği olduğu kadar eksi özellikleri de mevcut

HTC HD2 dediğin alette Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional var ya. bunla nasıl karşılaştırsın bunu. yapma gözünü sevim. ben HTC HD7 de wp7 kullandım daha önce. klavye, net, ve sistem seriliği o zamandan belliydi daha. ondan öncesi zaten WP değil, WM.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
HTC HD2 dediğin alette Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional var ya. bunla nasıl karşılaştırsın bunu. yapma gözünü sevim. ben HTC HD7 de wp7 kullandım daha önce. klavye, net, ve sistem seriliği o zamandan belliydi daha. ondan öncesi zaten WP değil, WM.
Ben karşılaştırma yapmadım dikkat ederseniz, her üç sistemi hatta şu andaki piyasaya çıkan bütün sistemleri kullandım, tabiki şuanda Windows 8 onlardan çok çok ilerde, bu sebeple ki ben de lumia 1520 almayi düşünüyorum ,

merkel02

Kapalı Hesap
bir ara 19 Nisan'da bir etkinlik düzenleneceği ve yeni telefonların tanıtılacağı haberi vardı ne oldu acaba? Ve bu telefonlar 8.1'li olacak idi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WP8.1'de Günün İpucu:

Yazarken en kısa yoldan büyük harfle veya tamamı büyük harf olan kelime yazmak:

1) Mesajınızı yazın
2) İlk harfini veya tamamını büyütmek istediğiniz kelimeyi üzerine tıklayarak seçili hale getirin
3) Shift tuşuna bir kez basarsanız ilk harfi büyük, ikinci kez basarsanız tamamı büyük, üçüncü kez basarsanız yeniden tamamı küçük olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, serinaga, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri
deha48

deha48

Üye
8.1 ile 820 süper oldu bir de 64 gb kart taktım çok hızlı ve stabil çalışıyor microsoft baya yol kat etmiş tam sürüm gelince süper bir telefon olacak

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
zurrani

zurrani

Üye
Merhaba Arkadaşlar, katılmak isteyenler için

Lumia 1320 Kullanıcıları Facebook Grubu:

-Soru-cevapların popüler başlıklara göre listelenmesi olsun,
-Aradığını hızlı bulma olsun
-25mb'a kadar dosya yükleme olsun, foto yükleme olsun

facebook grupları bu tarz kullanıcı grupları için birebir :)

luckysleven

luckysleven

Üye
WP8.1'de Günün İpucu:

Yazarken en kısa yoldan büyük harfle veya tamamı büyük harf olan kelime yazmak:

1) Mesajınızı yazın
2) İlk harfini veya tamamını büyütmek istediğiniz kelimeyi üzerine tıklayarak seçili hale getirin
3) Shift tuşuna bir kez basarsanız ilk harfi büyük, ikinci kez basarsanız tamamı büyük, üçüncü kez basarsanız yeniden tamamı küçük olacaktır.

Bu ipucu sanırım yazılı olan kelimeyi editlemek için doğrumu anladım ? Çünkü bu sistem eskiden de vardı

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 520 de kırılmış. XDA çalışeyi :ehe

Akhtoher

Akhtoher

Üye
alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar Youtube yasağı na rağmen Youtube açan uygulama mağazada var mı acaba?

saylhamiosun

Üye
Merhabalar dostlar;
Merak ettiğim ve fikrinizi almak istediğim bir husus var.Yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.

Multimedya,büyük ekran ve S-Pen gibi özelliklerine heveslenerek ve tamamını kullanacağımı düşünerek yurtdışı Galaxy NOTE 2 cihaz satın aldım.
Zaman içerisinde baktım ki özelliklerini kullanmak bir yana,sadece internete girmek,çeşitli aralıklarla müzik dinlemek v.s için kullanır oldum cihazı...Belki alışkanlık belki de hakkını veremedim bilemiyorum.

Dün 3 aylık 32gb garantili bir Lumia 925 cihaz buldum.Cihaz çok temiz ve problemsiz,Mayıs ayının 7'si gibi takası gerçekleştireceğim.

Merak ettiğim ise şu;Durumumu dikkate alarak yanıtlarsanız memnun olacağım.

1. Note 2 ve Lumia 925'i gerek - ve +'ları ile,gerekse kendi kullanıcı deneyimlerinizi dikkate alarak kıyaslayabilir misiniz?
2. Lumia 925 tarzım da gözönüne alınırsa ve Windows işletim sisteminin geleceği ve gelişimine de bakıldığında beni ne kadar idare eder?
3. Sizler yerimde olsaydınız bu takası gerçekleştirir miydiniz ve bu hangi kıstaslara göre olurdu?

Şimdiden çok teşekkürler inşallah sizleri sıkmıyorumdur.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Merhabalar dostlar;
Merak ettiğim ve fikrinizi almak istediğim bir husus var.Yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım.

Multimedya,büyük ekran ve S-Pen gibi özelliklerine heveslenerek ve tamamını kullanacağımı düşünerek yurtdışı Galaxy NOTE 2 cihaz satın aldım.
Zaman içerisinde baktım ki özelliklerini kullanmak bir yana,sadece internete girmek,çeşitli aralıklarla müzik dinlemek v.s için kullanır oldum cihazı...Belki alışkanlık belki de hakkını veremedim bilemiyorum.

Dün 3 aylık 32gb garantili bir Lumia 925 cihaz buldum.Cihaz çok temiz ve problemsiz,Mayıs ayının 7'si gibi takası gerçekleştireceğim.

Merak ettiğim ise şu;Durumumu dikkate alarak yanıtlarsanız memnun olacağım.

1. Note 2 ve Lumia 925'i gerek - ve +'ları ile,gerekse kendi kullanıcı deneyimlerinizi dikkate alarak kıyaslayabilir misiniz?
2. Lumia 925 tarzım da gözönüne alınırsa ve Windows işletim sisteminin geleceği ve gelişimine de bakıldığında beni ne kadar idare eder?
3. Sizler yerimde olsaydınız bu takası gerçekleştirir miydiniz ve bu hangi kıstaslara göre olurdu?

Şimdiden çok teşekkürler inşallah sizleri sıkmıyorumdur.

1 sene Galaxy Note kullanmış biri olarak sizin de kullanım şeklinizi dikkate alarak bu takası yapardım.

a.emre

Üye
şuanda bolgesel seçim birleşik kırallıkta ve klavye TUR seçil yani ingilizce değil ve dediğim gibi boşluk sağında sadece nokta var bunu en basit örnek olarak verdim asıl amacım dediğim gibi kimi arkadaşlar kullandıkları lumialardan şikayetçi olmayabilir ama ben her zaman kullandığım cihazın yorumda değil gerçekten akıllı cihaz olmasını isteyen kişilerdenim bunuda doğal olarak 14 senedir vazgeçemediğim nokıadan beklemek bi hakkım olsa gerek
Virgül meselesinin ayarı var, bulamayanar için de faydalı olabilir belki.Ayarlar>Klavye>İleri Düzey>Varsa virgül tuşunu göster kutucuğunu işaretleyin.

cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar hafıza kartındaki müzikler, müzik çalar da üçer üçer görünüyorlar. Nasıl düzeltebilirim?

POS makinasından gönderildi.

ErenMSC

Üye

Üst Alt