gunesinoglu
Üye
Valla elektronik alet biraz şans işi galiba? Ben yaklaşık 1 yıl olacak s4 alalı, en ufak sorun kasma yaşamadım, temizleme programı zaten kullanmıyorum, stabilite olarak gayet performanslı özellikle batarya ve ram kullanımı, kamera performansı, 4.4.2 ile çok çok iyi düzeye geldi, chrome kesinlikle kullanmıyorum zaten kendi tarayıcısı mükemmel ,son güncellemeye göre kıyaslarsan 4.4.2 ye forumlarda görürsün herkes şikayetçi s4 ten benim direk gördüğüm kamera, chrom, klavye bir sürü sorun yaşadı ve açılıyor hemen kapanıyordu kendiliğinden teli rest atalım dedik tel 1 saat iptal oldu ne kapandı ne açıldı ana menüde gezerken yine yavaştı ve söylediğim s4 ye kendi gelen programların dışında hiç bir şey kurulu değil yani böyle olması hiç normal değil ve aslında bu kitkatta kamera bana göre baya performansı arttı ancak stabilite kayboldu, birde bu kitkat kurulu olmayan telefonlarda baktım onlarında menüde gezerken kasıyor, şimdi siz 2 tane temizleme programı vardı onu kurun dersiniz ancak hiç program olmayan bir sistemde niye buna gerek kalsın ki
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Içinde kurulu programlar olayina gelirsek firma zaten genel ihtiyaç olan programları paket olarak kullanıcılara sunuyor, youtube, facebook, harita, google earth gibi, diğer programlar genel olarak ihtiyaca göre kuruluyor, mesela ben WhatsApp kullanmıyorum neden kurulu değil diye sitem etme hakkım yok,
Yani bu gibi şeyler,