İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
Herkes şarjdan şikayetçi bende ise tam tersi oldu benim batarya performansı 2-3 kat daha arttı wp 8.1 de

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bizim yerden yere vurduğumuz yok tabii sizinde hatalarla dolu sistemi bu kadar yerlere göklere sığdıramayacak kadar savunmanıza gerek yok sizde istediğniz kadar kullanabilirsiniz buyrun sizin olsun o zaman ne diyelim saadetler size ....sadece size şunu diyeyim sistem yeni bir sistem değil nerdeyse 2 sene olacak ve bu sure bir çok şeyi halledebilmek için yeterli bir sure tabi bunu kullanabilene bu sureyi nokıa ve Microsoft değerlendiremedi bu benim şahsi fikrim keşke bu kadar gereksiz cihaz uretmek yerine biraz daha fazla sistemle haşır neşir olsalardı....benim başka sistemi yada bu sistemi kullanmama kimse karışamaz isteyen istediğini kullanır sizlere yakışan insanları dışlayıcı değil eleştirilere açık olarak duşuncelere açık olabilmek sizlere bu yakışır umarım anlatabildim saygılar...

Android iki yaşında iken ne haldeydi hatırlıyorum da gerçekten büyük fark var. Ayrıca elinizde para telefoncuya gitmeden önce biraz daha fazla araştırma yapmak sizin için iyi olurdu. Ben şimdi araştırmadan Android bir cihaz alsam sonra bu cihaza para verdim neden kasıyor diye forumlarda kendimi parçalasam komik olurdu herhalde. Bence siz seçimde yanılmışsınız.

CANGO97

CANGO97

Üye
ben yüklüyorum şu an deneyimlerimi yazıcam :D

R.A.M

R.A.M

Üye
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Android iki yaşında iken ne haldeydi hatırlıyorum da gerçekten büyük fark var. Ayrıca elinizde para telefoncuya gitmeden önce biraz daha fazla araştırma yapmak sizin için iyi olurdu. Ben şimdi araştırmadan Android bir cihaz alsam sonra bu cihaza para verdim neden kasıyor diye forumlarda kendimi parçalasam komik olurdu herhalde. Bence siz seçimde yanılmışsınız.
bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz buna artık çocuklar bile inanmıyor android tek denilen kasılma başka bir şey bilmiyorsunuz varsa yoksa kasılma ..diğer taraftan wp için tek soylenebilende stabillik sen androiddeki tüm özellikleri ep ye getir bakalım stabillik kalıyor mu lütfen kendimizi kandırmayın bahsettiğiniz o android hani diyorsunuz ya kasılıyor evet o kasılan cihazlar nokıa yı bitirme noktasına getirdi bu olay w p ile tam tersine dönebilirdi ama olmadı beceremediler size şunu söyleyeyim en azından cortanayı şuan için Türkçe kullanıma hazır hale getirselerdi bu bile bir çık insana yetecekti çok geç geç kalındı evet doğru cihazı alırken araştırmak lazım eminim sen aldığında bi dosya yoneticinin olmadığını bağımsız zil seslerinin olmadığını bildirim merkezinin olmadığını bilerek ve araştırıp aldın ve çokda memnunsun iyi kullanmalar arkadaşım ama herkes senin gibi olmayabilir sadece üzerinde nokıa yazısı var diye bu cihazları alanlar var ve içinin bu kadar boş olduğu tahmin bile edilmedi....

• Beğen
Tepkiler: gunesinoglu ve Esendağlı

nonamex

Üye
Bir de tutturmuşlar yeni sistem, olur öyle; android ve ios çıktığında ne haldeydi diye.

Android ve iOs'ta ilk çıktıklarında piyasada bulunan sistemlerden daha ileri özellikler sunuyordu. Bu sayede daha çok tercih edildiler ve tercih edildikçe geliştiler. Yıl olmuş 2014 bildirimleri doğru düzgün bir arada göstermekten aciz sistem ne kadar tercih edilir bir düşünün. Bu konuda ios ya da android'in önünde olması gerekirken geri kalıyor ve ucuz bahaneler üretmekten başka bir şey yapılmıyor.

Ha güncellemeyle wp'de video çekme bozulsa, aman canım ne olacak iphone'da ilk çıktığında video çekemiyordu diyecek adamlar var yav.

• Beğen
Tepkiler: Gopluumit ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Bir de tutturmuşlar yeni sistem, olur öyle; android ve ios çıktığında ne haldeydi diye.

Android ve iOs'ta ilk çıktıklarında piyasada bulunan sistemlerden daha ileri özellikler sunuyordu. Bu sayede daha çok tercih edildiler ve tercih edildikçe geliştiler. Yıl olmuş 2014 bildirimleri doğru düzgün bir arada göstermekten aciz sistem ne kadar tercih edilir bir düşünün. Bu konuda ios ya da android'in önünde olması gerekirken geri kalıyor ve ucuz bahaneler üretmekten başka bir şey yapılmıyor.

Ha güncellemeyle wp'de video çekme bozulsa, aman canım ne olacak iphone'da ilk çıktığında video çekemiyordu diyecek adamlar var yav.

Diğer sistemlerle karşılaştırıldığında eksileri var ama artıları da var bunlara objektif olmak lazım. Ama 8 ile 8.1 arasında bir kıyaslama yapılacaksa ben adamların harıl harıl çalıştıklarını düşünüyorum bunu da 7 8 ay gibi birsi surede yaptılar.

Tost Makinası ile gönderildi.

KenanK

KenanK

Üye

Hiç ios beta kullanmamışın yada görmemişsin belli oluyor. Şuanda verilen sistem betadan da geride. bu sorunlar elbette olacak. sorun çıkaran wp8 e dönsün. ama iOS ta geri dönüşün bile yok. yıl olmuş 2014 ios 7 ile hızlı erişim çubuğu geldiki onuda beceremdiler hala doğrultmaya uğraşıyorlar. diğer sistemleri kullan sonra yorum yaparsın wp ye.

ben eksikleri bile bile aldım. WP 7 kullanan arkadaşımda kullandım ilk wp yi. orda bile sistem çok iyi çalışıyordu. Bildirim Çubuğunun hiç eksikliğini yaşamadım. yada hızlı erişim çubuğunun daha önceden iOS 5 ve iOS6 kullandığım dan. Android dediğiniz sistemide çevremde gördüm. S3 ve S4 ü gördükten sonra özellikle Android diyenleri hala anlamış değilim. Android sadece Nexus aletlerle stabil çalışan bir sistem. oda stok sistem olduğundan.

Kimse sana zorla wp kullan demiyor. Ben bilerek tercih ettim. Çokta memnunum aletten. Ve NOKIA nın bu sistemi cihazlara optimize ettiğinde kullanan herkesinde hoşuna gideceğinden eminim.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve ...decode...
Akhtoher

Akhtoher

Üye

Avatarınızdan ne kadar tarafsız bir kullanıcı olduğunuz belli. Yorumlarda aynı orantıda bu yüzden hiç şaşırmadım :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz buna artık çocuklar bile inanmıyor android tek denilen kasılma başka bir şey bilmiyorsunuz varsa yoksa kasılma ..diğer taraftan wp için tek soylenebilende stabillik sen androiddeki tüm özellikleri ep ye getir bakalım stabillik kalıyor mu lütfen kendimizi kandırmayın bahsettiğiniz o android hani diyorsunuz ya kasılıyor evet o kasılan cihazlar nokıa yı bitirme noktasına getirdi bu olay w p ile tam tersine dönebilirdi ama olmadı beceremediler size şunu söyleyeyim en azından cortanayı şuan için Türkçe kullanıma hazır hale getirselerdi bu bile bir çık insana yetecekti çok geç geç kalındı evet doğru cihazı alırken araştırmak lazım eminim sen aldığında bi dosya yoneticinin olmadığını bağımsız zil seslerinin olmadığını bildirim merkezinin olmadığını bilerek ve araştırıp aldın ve çokda memnunsun iyi kullanmalar arkadaşım ama herkes senin gibi olmayabilir sadece üzerinde nokıa yazısı var diye bu cihazları alanlar var ve içinin bu kadar boş olduğu tahmin bile edilmedi....

Ben söylediklerinizin çoğuna saten katılıyorum, dediğiniz gibi sistemin tüm eksiklerini bilerek aldım bu hali bile beni memnun ediyor. Benim anlamadığım bu kadar isyan ettirecek kadar dolmuşsunuz , telefonu size zorla mı aldırdılar?

dakamon

dakamon

Üye

Fandroid?

Tost Makinası ile gönderildi.

Grotesk

Grotesk

Üye
Nokianın çıkardığı cihazlar iyi suçu microsoft a atacaksınız. Symbian nokianındı istediğini yapıyordu ama wp nokianın değil bunu kavramanız lazım. Bu telefonlara ios yuklu gelseydi kapış kapış satardı eminim.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Windows nokia'yı satın aldı ben mi yanlış biliyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Windows nokia'yı satın aldı ben mi yanlış biliyorum

Doğru biliyorsun fakat arkadaş yorumunda haklı çünkü Microsoft Nokia'yı satın alıp kendi işletim sistemini telefonlarda devam ettiriyor sadece donanım kısmında beğenmediğiniz bir durumda Nokia'ya kızabilirsiniz. Yazılım kısmında Microsoft iş başında.

Grotesk

Grotesk

Üye
Doğru biliyorsun fakat arkadaş yorumunda haklı çünkü Microsoft Nokia'yı satın alıp kendi işletim sistemini telefonlarda devam ettiriyor sadece donanım kısmında beğenmediğiniz bir durumda Nokia'ya kızabilirsiniz. Yazılım kısmında Microsoft iş başında.

ewt kesinlikle arkadaşında dediği gibi yakında donanım kısmında da windowsu göreceğiz nokia'nın simgesi kalkacak bakalım herkes iyi hizmet bekliyor.

Üst Alt