kamuraN021
Üye
ve sen önce imzanı değiştir sonra 8.1'e geç ! bak daha duruyor![]()
hmm herkese teşekkürler peki kızma en kısa zamanda geçiyorum

ve sen önce imzanı değiştir sonra 8.1'e geç ! bak daha duruyor![]()

hmm herkese teşekkürler peki kızma en kısa zamanda geçiyorum![]()
geçbizim yerden yere vurduğumuz yok tabii sizinde hatalarla dolu sistemi bu kadar yerlere göklere sığdıramayacak kadar savunmanıza gerek yok sizde istediğniz kadar kullanabilirsiniz buyrun sizin olsun o zaman ne diyelim saadetler size ....sadece size şunu diyeyim sistem yeni bir sistem değil nerdeyse 2 sene olacak ve bu sure bir çok şeyi halledebilmek için yeterli bir sure tabi bunu kullanabilene bu sureyi nokıa ve Microsoft değerlendiremedi bu benim şahsi fikrim keşke bu kadar gereksiz cihaz uretmek yerine biraz daha fazla sistemle haşır neşir olsalardı....benim başka sistemi yada bu sistemi kullanmama kimse karışamaz isteyen istediğini kullanır sizlere yakışan insanları dışlayıcı değil eleştirilere açık olarak duşuncelere açık olabilmek sizlere bu yakışır umarım anlatabildim saygılar...
aynenHerkes şarjdan şikayetçi bende ise tam tersi oldu benim batarya performansı 2-3 kat daha arttı wp 8.1 de
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz buna artık çocuklar bile inanmıyor android tek denilen kasılma başka bir şey bilmiyorsunuz varsa yoksa kasılma ..diğer taraftan wp için tek soylenebilende stabillik sen androiddeki tüm özellikleri ep ye getir bakalım stabillik kalıyor mu lütfen kendimizi kandırmayın bahsettiğiniz o android hani diyorsunuz ya kasılıyor evet o kasılan cihazlar nokıa yı bitirme noktasına getirdi bu olay w p ile tam tersine dönebilirdi ama olmadı beceremediler size şunu söyleyeyim en azından cortanayı şuan için Türkçe kullanıma hazır hale getirselerdi bu bile bir çık insana yetecekti çok geç geç kalındı evet doğru cihazı alırken araştırmak lazım eminim sen aldığında bi dosya yoneticinin olmadığını bağımsız zil seslerinin olmadığını bildirim merkezinin olmadığını bilerek ve araştırıp aldın ve çokda memnunsun iyi kullanmalar arkadaşım ama herkes senin gibi olmayabilir sadece üzerinde nokıa yazısı var diye bu cihazları alanlar var ve içinin bu kadar boş olduğu tahmin bile edilmedi....Android iki yaşında iken ne haldeydi hatırlıyorum da gerçekten büyük fark var. Ayrıca elinizde para telefoncuya gitmeden önce biraz daha fazla araştırma yapmak sizin için iyi olurdu. Ben şimdi araştırmadan Android bir cihaz alsam sonra bu cihaza para verdim neden kasıyor diye forumlarda kendimi parçalasam komik olurdu herhalde. Bence siz seçimde yanılmışsınız.
Bir de tutturmuşlar yeni sistem, olur öyle; android ve ios çıktığında ne haldeydi diye.
Android ve iOs'ta ilk çıktıklarında piyasada bulunan sistemlerden daha ileri özellikler sunuyordu. Bu sayede daha çok tercih edildiler ve tercih edildikçe geliştiler. Yıl olmuş 2014 bildirimleri doğru düzgün bir arada göstermekten aciz sistem ne kadar tercih edilir bir düşünün. Bu konuda ios ya da android'in önünde olması gerekirken geri kalıyor ve ucuz bahaneler üretmekten başka bir şey yapılmıyor.
Ha güncellemeyle wp'de video çekme bozulsa, aman canım ne olacak iphone'da ilk çıktığında video çekemiyordu diyecek adamlar var yav.
Bir de tutturmuşlar yeni sistem, olur öyle; android ve ios çıktığında ne haldeydi diye.
Android ve iOs'ta ilk çıktıklarında piyasada bulunan sistemlerden daha ileri özellikler sunuyordu. Bu sayede daha çok tercih edildiler ve tercih edildikçe geliştiler. Yıl olmuş 2014 bildirimleri doğru düzgün bir arada göstermekten aciz sistem ne kadar tercih edilir bir düşünün. Bu konuda ios ya da android'in önünde olması gerekirken geri kalıyor ve ucuz bahaneler üretmekten başka bir şey yapılmıyor.
Ha güncellemeyle wp'de video çekme bozulsa, aman canım ne olacak iphone'da ilk çıktığında video çekemiyordu diyecek adamlar var yav.

bence sadece kendinizi kandırıyorsunuz buna artık çocuklar bile inanmıyor android tek denilen kasılma başka bir şey bilmiyorsunuz varsa yoksa kasılma ..diğer taraftan wp için tek soylenebilende stabillik sen androiddeki tüm özellikleri ep ye getir bakalım stabillik kalıyor mu lütfen kendimizi kandırmayın bahsettiğiniz o android hani diyorsunuz ya kasılıyor evet o kasılan cihazlar nokıa yı bitirme noktasına getirdi bu olay w p ile tam tersine dönebilirdi ama olmadı beceremediler size şunu söyleyeyim en azından cortanayı şuan için Türkçe kullanıma hazır hale getirselerdi bu bile bir çık insana yetecekti çok geç geç kalındı evet doğru cihazı alırken araştırmak lazım eminim sen aldığında bi dosya yoneticinin olmadığını bağımsız zil seslerinin olmadığını bildirim merkezinin olmadığını bilerek ve araştırıp aldın ve çokda memnunsun iyi kullanmalar arkadaşım ama herkes senin gibi olmayabilir sadece üzerinde nokıa yazısı var diye bu cihazları alanlar var ve içinin bu kadar boş olduğu tahmin bile edilmedi....
Fandroid?
Tost Makinası ile gönderildi.

Nokianın çıkardığı cihazlar iyi suçu microsoft a atacaksınız. Symbian nokianındı istediğini yapıyordu ama wp nokianın değil bunu kavramanız lazım. Bu telefonlara ios yuklu gelseydi kapış kapış satardı eminim.
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Windows nokia'yı satın aldı ben mi yanlış biliyorum
evet haklısın hatta nokia logolarının kalkacağı haberleri çıkmıştıWindows nokia'yı satın aldı ben mi yanlış biliyorum
Windows nokia'yı satın aldı ben mi yanlış biliyorum
Doğru biliyorsun fakat arkadaş yorumunda haklı çünkü Microsoft Nokia'yı satın alıp kendi işletim sistemini telefonlarda devam ettiriyor sadece donanım kısmında beğenmediğiniz bir durumda Nokia'ya kızabilirsiniz. Yazılım kısmında Microsoft iş başında.
@Akhtoher söyleyeceğimi söylemiş
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.