İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

emreeozden

emreeozden

Üye
Lumia 820nin arka kamerası tozlanmış resimleri etkiliyor serviste temizlerler mi acaba bilgisi olan var mı?

Gelecekten gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar ben 8.1 yükledim telefonu sıfırlayacagım ama uygulamalarımın ayarlarımım gitmemesini istiyorum hangi adımları izlemem gerek

Tost makinesi ile gönderildi.

ErenMSC

Üye
Arkadaşlar ben 8.1 yükledim telefonu sıfırlayacagım ama uygulamalarımın ayarlarımım gitmemesini istiyorum hangi adımları izlemem gerek

Erdem bey kardesim 8.1 yüklemeden önce telefonu sıfırlasaydın daha iyiydi.

YkPkY

YkPkY

Üye

ayarlar,yedeklemeden herşeyi yedekle, ama ileri düzeyden eski yedeğin varsa önce onu sil.
sonra sıfırla açıldığında geri yükle.oyun ayarlarında kaldığı yerden devam etmiş olur

beats

beats

Üye
kardeşim link verebilir misin?

POS makinasından gönderildi.
LUMIA 820'de Fazla Görünen Resim, Video ve Müzikler ÇÖZÜMÜ ! - MaxiCep
Benzer bir konu daha vardı detaylı aramayla WP OS içinde aratabilirsin.
Lumia 820nin arka kamerası tozlanmış resimleri etkiliyor serviste temizlerler mi acaba bilgisi olan var mı?

Gelecekten gönderildi.
Her türlü pasta, cila, rötuş, bakım yapılır. :) Temizlerler tabii ki, servise yakınsan gün içinde hallederler.:spr

• Beğen
Tepkiler: emreeozden ve cemil baba
Rainesto

Rainesto

Üye
ayarlar,yedeklemeden herşeyi yedekle, ama ileri düzeyden eski yedeğin varsa önce onu sil.
sonra sıfırla açıldığında geri yükle.oyun ayarlarında kaldığı yerden devam etmiş olur
önceden yedegim yoktu :tşk: deneyecegim

serinaga

serinaga

Üye
WP8.1'de Günün İpucu:

Yazarken en kısa yoldan büyük harfle veya tamamı büyük harf olan kelime yazmak:

1) Mesajınızı yazın
2) İlk harfini veya tamamını büyütmek istediğiniz kelimeyi üzerine tıklayarak seçili hale getirin
3) Shift tuşuna bir kez basarsanız ilk harfi büyük, ikinci kez basarsanız tamamı büyük, üçüncü kez basarsanız yeniden tamamı küçük olacaktır.

Özgür mükemmel olmuş bu özellik, teşekkürler bilgilendirme için :emzik:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
tns25

tns25

Üye
Teşekkürler

Tacettinn

Tacettinn

Üye
WP8.1'de Günün İpucu:

Yazarken en kısa yoldan büyük harfle veya tamamı büyük harf olan kelime yazmak:

1) Mesajınızı yazın
2) İlk harfini veya tamamını büyütmek istediğiniz kelimeyi üzerine tıklayarak seçili hale getirin
3) Shift tuşuna bir kez basarsanız ilk harfi büyük, ikinci kez basarsanız tamamı büyük, üçüncü kez basarsanız yeniden tamamı küçük olacaktır.
Ufak ama can alıcı bi nokta daha. Gerçekten bu güncellemede baya iyi düşünceler var.

dakamon

dakamon

Üye
Şu Nokia ne zaman bir modelinde ön kameraya önem verecek acaba?

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Ben de Lumia kullanıcısıyım.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
luckysleven

luckysleven

Üye
şarja taktığımızda çıkan seste değişmiş o iğrenç ses gitmiş daha yeni fark ettim : )

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
cemil baba

cemil baba

Üye
8.1 yükleyen arkadaşlara bir sorum olacak diğer klasörüyle ilgili bir gelişme var mı?

cemil baba

cemil baba

Üye
Şuan yok gibi ama kararlı sürüm için umutluyuz :)
Gerçi epey düştü benim hafıza
ALLAH diğer klasörünün belasını versin 2.1 gb oldu bende. :bann: :vurandroiddeki gibi clean master tarzı bir uygulama şart.

enessrsy

enessrsy

Üye
Harici şarj alacağım ama burada sormuştum daha önce Nokia'nın tanıttığı 3200'lük pil ülkemize gelmemiş. Başka bir marka alsam problem çıkarır mı acaba?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bi zahmet şuraya oylarınızı bekliyorum

Üst Alt