O sorun hakkında bir konu var forumda.
Erdem bey kardesim 8.1 yüklemeden önce telefonu sıfırlasaydın daha iyiydi.Arkadaşlar ben 8.1 yükledim telefonu sıfırlayacagım ama uygulamalarımın ayarlarımım gitmemesini istiyorum hangi adımları izlemem gerek
Tost makinesi ile gönderildi.
ayarlar,yedeklemeden herşeyi yedekle, ama ileri düzeyden eski yedeğin varsa önce onu sil.Arkadaşlar ben 8.1 yükledim telefonu sıfırlayacagım ama uygulamalarımın ayarlarımım gitmemesini istiyorum hangi adımları izlemem gerek
Tost makinesi ile gönderildi.
LUMIA 820'de Fazla Görünen Resim, Video ve Müzikler ÇÖZÜMÜ ! - MaxiCepkardeşim link verebilir misin?
POS makinasından gönderildi.
Her türlü pasta, cila, rötuş, bakım yapılır.Lumia 820nin arka kamerası tozlanmış resimleri etkiliyor serviste temizlerler mi acaba bilgisi olan var mı?
Gelecekten gönderildi.
Temizlerler tabii ki, servise yakınsan gün içinde hallederler.
önceden yedegim yoktuayarlar,yedeklemeden herşeyi yedekle, ama ileri düzeyden eski yedeğin varsa önce onu sil.
sonra sıfırla açıldığında geri yükle.oyun ayarlarında kaldığı yerden devam etmiş olur
deneyecegimLUMIA 820'de Fazla Görünen Resim, Video ve Müzikler ÇÖZÜMÜ ! - MaxiCep
Benzer bir konu daha vardı detaylı aramayla WP OS içinde aratabilirsin.

WP8.1'de Günün İpucu:
Yazarken en kısa yoldan büyük harfle veya tamamı büyük harf olan kelime yazmak:
1) Mesajınızı yazın
2) İlk harfini veya tamamını büyütmek istediğiniz kelimeyi üzerine tıklayarak seçili hale getirin
3) Shift tuşuna bir kez basarsanız ilk harfi büyük, ikinci kez basarsanız tamamı büyük, üçüncü kez basarsanız yeniden tamamı küçük olacaktır.

Ufak ama can alıcı bi nokta daha. Gerçekten bu güncellemede baya iyi düşünceler var.WP8.1'de Günün İpucu:
Yazarken en kısa yoldan büyük harfle veya tamamı büyük harf olan kelime yazmak:
1) Mesajınızı yazın
2) İlk harfini veya tamamını büyütmek istediğiniz kelimeyi üzerine tıklayarak seçili hale getirin
3) Shift tuşuna bir kez basarsanız ilk harfi büyük, ikinci kez basarsanız tamamı büyük, üçüncü kez basarsanız yeniden tamamı küçük olacaktır.
8.1 yükleyen arkadaşlara bir sorum olacak diğer klasörüyle ilgili bir gelişme var mı?

ALLAH diğer klasörünün belasını versin 2.1 gb oldu bende.Şuan yok gibi ama kararlı sürüm için umutluyuz
Gerçi epey düştü benim hafıza
androiddeki gibi clean master tarzı bir uygulama şart.Tabletimde kullanıyorum onu, harbiden öyle bişi şart.ALLAH diğer klasörünün belasını versin 2.1 gb oldu bende.![]()
androiddeki gibi clean master tarzı bir uygulama şart.