İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
Avatarınızdan ne kadar tarafsız bir kullanıcı olduğunuz belli. Yorumlarda aynı orantıda bu yüzden hiç şaşırmadım :)

Tarafsız olup ya da olmamam haklı bir konuya parmak bastığım gerçeğini değiştirmiyor.

Oda arkadaşım Lumia 920 kullanıyor, haliyle her daim dibimde bir wp var. Gelişmelerini an ve an takip edip ilk elden kıyaslama yapabiliyorum. Ben kendimse şu an cyanogenmod yüklü bir S3 kullanıyorum. Ondan öncede iPhone ve S^3 kullanmıştım. Her sisteme açığım yani.

Profil resmimde android simgesi olduğunu dahi unutmuşum, bayağıdır siteye girdiğim yoktu :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Tarafsız olup ya da olmamam haklı bir konuya parmak bastığım gerçeğini değiştirmiyor.

Oda arkadaşım Lumia 920 kullanıyor, her daim dibimde ben ise cyanogenmod yüklü bir S3; ondan öncede iPhone ve S^3 kullanmıştım. Her sisteme açığım

Profil resmimde android simgesi olduğunu dahi unutmuşum, bayağıdır siteye girdiğim yoktu :)

Yahu tartışmayı kesseniz artık burası farklı bir konu.

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşlar,

İnsan bir cihaz kullanıyorsa doğal olarak iyi taraflarını da kötü taraflarını da yazmasında konuşmasında sakınca yok bildiğimiz kadar ve bunun kadar doğal birşey de yok.
Tabiki önemli olan kırıcı olmamak, olumlu taraflarını yazdığımızda helal deyip beğen manyağı yapmak, olumsuz taraflarını yazdığımızda ise saldırmak ne kadar objektif bir davranış olabilir ki.

Ne WP ne IOS ne Android babamızın firmaları değil sonuçta. Adamların bu sistemleri yapmasındaki en baştaki mantık son kullanıcıların kendilerini super hissetmesi değil, para tabiki ve piyasa da tek olmak ki o da paraya gider :bira:

Bilen, hatırlayan bilir Lumia 820 kullandım, ardından Lumia 925 ve toplamda 13-14 ay kadar sanırım. Memnun olduğum tarafları tabiki vardı, ama en memnun olunacak tarafı ki Nokia nın üzerine düştüğü Kamera ve WP8 stabilitesi. (Ki Lumia 1020 bile bence tam anlamıyla o üzerindeki kameranın hakkını vermiyor, artık yazılımla mı düzeltilir bilemem).
Bir de Here maps kral gerçekten
Başka ne var ?
Ciddi anlamda tüm iyi niyetimle soruyorum başka ne var ?
Tipini vs. saymıyorum.
Bana kalırsa bu piyasanın gelmiş geçmiş en baba en karizmatik kasası N9 dur.
Zaten Lumia lar da da bunun ekmeğini yediler biraz.

Şu an Note 2 kullanıyorum, (arkadaşlar lütfen ama lütfen olay WP Andorid olayına dönmesin, o amaçla yazmıyorum).

Neden : Herşey var istediğim, ama tabiki rehber e basışta 3 sn bekletmesi var uyuz bir durum, ara ara kasmaları hafiften var inanın öyle abartı birşey görmedim. GPS in uydu bulması berbat offline olarak, Lumia da 10 sn. Kusuru hatası yok değil, bana kendimce iki seçenek kaldı hafiften kasmalı bir sistem ama içinde yok yok, ya da yağ biri bir sistem ama boş…

Lumia kullanırken zaten gelişeceğini vs. bilerek aldım ama bu kadar da ağır halde sürüneceğini bilmiyorum. O yüzden vazgeçtim.
Birilerine git o zaman kardeşim şunu al bunu al demek de çözüm veya kaçış yolu değil.

Parasıyla aldığın bir ürürnün sıkıntısı varsa bırakın da biraz sitemi olsun mesela dimi.
Bazı arkadaşlarımız WP8.1 bile gelmeden ben bu halde bile çok memnunum herşeyi yetiyor diye yazdıklarında inanın ama inanın şaşırıyorum. Mantık yürütemiyorum.
Hee,, sadece kamera whatsapp facebook filan kullanma olayı ise o zaman tabiki çok akıllı telefona da gerek yok.

Başka bir yazım da da belirtmiştim, gerçekten çok iyi niyetli arkadaşlarımız var, veya verdiği paralar yüzünden ne yapsın kendine zorla memnuniyet oluşturmak zorunda kalıyor ki saygı duyarım ne yapalım.

Bu kadar memnun olupta her mesajda “arkadaşlar topluca yüklenelim, geri dönüş yapalım paso, yağdıralım, yazalım çizelim” diye mücadele veririliyor.
O zaman verme abi adama derler, nasıl olsa sistem gelişecek ya seneler sonra, otur bekle….

Madem memnunsun, sana yetiyor niye diğer platformlarda kalıplaşmış şeyleri istiyorsun, acele etme derler veya memnunsan isteme derler adama ?

Bunu diyebilirler mesela ben demiyorum ama insanı sevkediyor bu düşünceye.
Konuşulanlar arasında fark olunca.

Bir de kızmayın darılmayın ama şu örnek artık çok komik geliyor bana J
Arkadaşım Andorid ve IOS ilk çıktığında nasıldı ?

Ben büyük bir firma sahibiyim teknolojinin farklı kolunda, karar veriyorum arkadaşlar Televizyon da üreteceğiz artık diyorum.
Şimdi 2014 yılında daha yeni üretmeye başladığım için bu televizyonu siyah beyaz ve tüplü vs.. olması lazım dimi :bangin: Sonuçta, yıllar öncesi böyleydi. Daha da gerisine gitmiyorum. Sonra örnek verilip mesaj içeriği yerine Televizyonun ilk icadına gitmesin olay.

Şu 8.1 güncellemesi ise geliştiricelere geldi sonuçta dimi, son kullanıcıya değil.
Ne kadar daha bekleyecek millet aradan yıllar geçiyor.
Bunları da görmek lazım abi, hem eksik sistem çıkar, mühendislerin yerine paralar döküp telefon alan müşterilerini kullan kobay olarak, oldu..

İşin özü, tabi ki herkes istediğini kullanacak, neyi severse onu alacak ama eleştiri hakkı olacak muhakkak, biz burada eleştiriye ki (o da sisteme yani forumdaki arkadaşlara değil) hemen gard alıyoruz ama Microsoft eleştirsinler diye beta güncelleme veriyor, hatalarımızı kusurlarımızı söylesinler diye !!

O yüzden kimse ne WP, ne IOS, ne Andorid için birbirini kırmasın.

Tabiki hataları konuşulur ama birbirimize üstünlük taslama derdinde olmadan, maksat muhabbet olsun. Zaten sıkıntılı bir dünya içindeyiz, kardeşim bir de kullandığım cep telefonunun içindeki işletim sistemi yüzünden mi millettle yarışa, tatışmaya gireceğim.

Şu savunduğumuz sistemler yerine başka şeyleri savunsaydık belki de neler olurdu...

Sevgi ve saygılarımla…

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo, gunesinoglu, cesurpolis61 ve 2 diğerleri
Akhtoher

Akhtoher

Üye

Oda arkadaşım Lumia 920 kullanıyor, haliyle her daim dibimde bir wp var. Gelişmelerini an ve an takip edip ilk elden kıyaslama yapabiliyorum. Ben kendimse şu an cyanogenmod yüklü bir S3 kullanıyorum. Ondan öncede iPhone ve S^3 kullanmıştım. Her sisteme açığım yani.

Uzun zamandır girmediğiniz belli. Android telefon kullanıp Windows Phone bölümünde ne arıyorsanız artık :)

cemil baba

cemil baba

Üye
eleştirmek herkesin hakkı. kimse kimseyi kırmasın ama fanboyların çamur atmasına da izin verilmesin. DH de 1020 nin haber başlığı 50+ sayfa fan boylarının tartışmasıyla çöplüğe döndü.
ben de microsoftun satış politikasını eleştiriyorum. kendi elleriyle google ve apple ın ekmeğine yağ sürüyorlar. eleştirilerim aslında nokia ya ama nokia ms nin olduğu için ms ye.

şimdi insanlar zaten işletim sistemine temkinli yaklaşıyorlar, kafalarında bir sürü soru işareti var. insanlara telefonu almaları için bir sebep vermelisin değil mi?

bir cihaz beğeniyorsun tam alacaksın, bakıyorsun batarya kötü. batarya iyi olanda ram kötü. ram iyi ön kamera kötü, arka kamera yeterli değil. kamera iyi, ram iyi bu seferde fiyat fazla. 1020 ilk çıktığında 2000 tl ydi. şu an bilmiyorum ne kadar. iphone 5s le neredeyse aynı. bu sisteme uzak olan biri niçin alsın ki bunu.

bizim gördüğümüzü ms göremiyor mu acaba? yoksa @ferit.61 in yazdığı gibi bizi kobay olarak mı kullanıyor?
google açık açık gizlilik ihlali yaptığı için android kullanmak istemiyorum. tabi bu diğerlerinin yapmadığı anlamına gelmez ama esas mesela bu değil. iphone da çok fazla kısıtlama var ayrıca çürük. tek seçenek wp kalıyordu, tercih ettim. bilerek aldığım için memnuniyetsizlik söz konusu değil. hatta bir çok ayrıntıya hayran kaldım. şu an aklıma gelmiyor. kullanınca gösteriyor kendini. 720 den sonra alacağım telefon yine üst model bir lumia olur diye düşünüyorum. ama ms nin politikalarına baktıkça her cihazdan bir özellik(batarya, ram, gorilla cam, ön kamera, vs.) kısıp cihaz piyasaya sürmeye devam ederse belkide 720 ilk ve son lumiam olabilir.

özellkilerini beğendiğim bir cihazın şarjını kafama takmayayım. şarjı için aldığım bir telefon için özellikten ödün vermeyeyim. bunlar en basiti. kimse iphone unda şarjı kötü demesin. bu telefonların işimize gelmesi için kendini ortaya çıkaracak özellikleri olmalı. ki bence en önemlisi bataryadır.

'acaba bilerek mi yapıyorlar' diye düşünmekten kendimi alamıyorum. insan gerçekten hayret ediyor.

lütfen kimse 'almasaydın' tarzından polemik çıkaracak cevap yazmasın.

saygılar...

• Beğen
Tepkiler: ferit.61 ve gunesinoglu

kartal-78

Üye
arkadaşlar 8.1 güncelleme ne zaman ota olarak gelir

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar,

İnsan bir cihaz kullanıyorsa doğal olarak iyi taraflarını da kötü taraflarını da yazmasında konuşmasında sakınca yok bildiğimiz kadar ve bunun kadar doğal birşey de yok.
Tabiki önemli olan kırıcı olmamak, olumlu taraflarını yazdığımızda helal deyip beğen manyağı yapmak, olumsuz taraflarını yazdığımızda ise saldırmak ne kadar objektif bir davranış olabilir ki.

Ne WP ne IOS ne Android babamızın firmaları değil sonuçta. Adamların bu sistemleri yapmasındaki en baştaki mantık son kullanıcıların kendilerini super hissetmesi değil, para tabiki ve piyasa da tek olmak ki o da paraya gider :bira:

Bilen, hatırlayan bilir Lumia 820 kullandım, ardından Lumia 925 ve toplamda 13-14 ay kadar sanırım. Memnun olduğum tarafları tabiki vardı, ama en memnun olunacak tarafı ki Nokia nın üzerine düştüğü Kamera ve WP8 stabilitesi. (Ki Lumia 1020 bile bence tam anlamıyla o üzerindeki kameranın hakkını vermiyor, artık yazılımla mı düzeltilir bilemem).
Bir de Here maps kral gerçekten
Başka ne var ?
Ciddi anlamda tüm iyi niyetimle soruyorum başka ne var ?
Tipini vs. saymıyorum.
Bana kalırsa bu piyasanın gelmiş geçmiş en baba en karizmatik kasası N9 dur.
Zaten Lumia lar da da bunun ekmeğini yediler biraz.

Şu an Note 2 kullanıyorum, (arkadaşlar lütfen ama lütfen olay WP Andorid olayına dönmesin, o amaçla yazmıyorum).

Neden : Herşey var istediğim, ama tabiki rehber e basışta 3 sn bekletmesi var uyuz bir durum, ara ara kasmaları hafiften var inanın öyle abartı birşey görmedim. GPS in uydu bulması berbat offline olarak, Lumia da 10 sn. Kusuru hatası yok değil, bana kendimce iki seçenek kaldı hafiften kasmalı bir sistem ama içinde yok yok, ya da yağ biri bir sistem ama boş…

Lumia kullanırken zaten gelişeceğini vs. bilerek aldım ama bu kadar da ağır halde sürüneceğini bilmiyorum. O yüzden vazgeçtim.
Birilerine git o zaman kardeşim şunu al bunu al demek de çözüm veya kaçış yolu değil.

Parasıyla aldığın bir ürürnün sıkıntısı varsa bırakın da biraz sitemi olsun mesela dimi.
Bazı arkadaşlarımız WP8.1 bile gelmeden ben bu halde bile çok memnunum herşeyi yetiyor diye yazdıklarında inanın ama inanın şaşırıyorum. Mantık yürütemiyorum.
Hee,, sadece kamera whatsapp facebook filan kullanma olayı ise o zaman tabiki çok akıllı telefona da gerek yok.

Başka bir yazım da da belirtmiştim, gerçekten çok iyi niyetli arkadaşlarımız var, veya verdiği paralar yüzünden ne yapsın kendine zorla memnuniyet oluşturmak zorunda kalıyor ki saygı duyarım ne yapalım.

Bu kadar memnun olupta her mesajda “arkadaşlar topluca yüklenelim, geri dönüş yapalım paso, yağdıralım, yazalım çizelim” diye mücadele veririliyor.
O zaman verme abi adama derler, nasıl olsa sistem gelişecek ya seneler sonra, otur bekle….

Madem memnunsun, sana yetiyor niye diğer platformlarda kalıplaşmış şeyleri istiyorsun, acele etme derler veya memnunsan isteme derler adama ?

Bunu diyebilirler mesela ben demiyorum ama insanı sevkediyor bu düşünceye.
Konuşulanlar arasında fark olunca.

Bir de kızmayın darılmayın ama şu örnek artık çok komik geliyor bana J
Arkadaşım Andorid ve IOS ilk çıktığında nasıldı ?

Ben büyük bir firma sahibiyim teknolojinin farklı kolunda, karar veriyorum arkadaşlar Televizyon da üreteceğiz artık diyorum.
Şimdi 2014 yılında daha yeni üretmeye başladığım için bu televizyonu siyah beyaz ve tüplü vs.. olması lazım dimi :bangin: Sonuçta, yıllar öncesi böyleydi. Daha da gerisine gitmiyorum. Sonra örnek verilip mesaj içeriği yerine Televizyonun ilk icadına gitmesin olay.

Şu 8.1 güncellemesi ise geliştiricelere geldi sonuçta dimi, son kullanıcıya değil.
Ne kadar daha bekleyecek millet aradan yıllar geçiyor.
Bunları da görmek lazım abi, hem eksik sistem çıkar, mühendislerin yerine paralar döküp telefon alan müşterilerini kullan kobay olarak, oldu..

İşin özü, tabi ki herkes istediğini kullanacak, neyi severse onu alacak ama eleştiri hakkı olacak muhakkak, biz burada eleştiriye ki (o da sisteme yani forumdaki arkadaşlara değil) hemen gard alıyoruz ama Microsoft eleştirsinler diye beta güncelleme veriyor, hatalarımızı kusurlarımızı söylesinler diye !!

O yüzden kimse ne WP, ne IOS, ne Andorid için birbirini kırmasın.

Tabiki hataları konuşulur ama birbirimize üstünlük taslama derdinde olmadan, maksat muhabbet olsun. Zaten sıkıntılı bir dünya içindeyiz, kardeşim bir de kullandığım cep telefonunun içindeki işletim sistemi yüzünden mi millettle yarışa, tatışmaya gireceğim.

Şu savunduğumuz sistemler yerine başka şeyleri savunsaydık belki de neler olurdu...

Sevgi ve saygılarımla…
Hocam çok güzel yazmışsın, bende önceden Galaxy S3 ve Nokia 5800XM kullandım. Şuan iPhone 5S ve Lumia 920 kullanıyorum. Ben Windows Phone seçtim çünkü en sevmediğim şey şu uygulama şu kadar ram yer, aa ramim şişiyor, telefon kasıyor sıfırlayayımda bi rahatlasın tarzı şeylerdir. Galaxy S3 te bu çok yaşanıyordu. 5800 XM zaten malumunuz. iOS ve WP8 gerçekten bu konuda kendini aşmış sistemler. iOS ta kafan rahat olur. Her şey tamdır. Fakat Android veya WP deki gibi bir ekran dizmelisin yani farkın olacak. Herkesin aynı. Olmazki. Ve ben kamera ve profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşmaktan çok hoşlanırım. Ve Nokia Camera ile çektiğim resimlere (Lumia920) insanlar inanamıyor. Son olarak sağlamlık. Bu benim için en önemlilerdendir. Nokianın sağlamlığını bilen bilir. Elbetteki kötü yönleride var WP un. Örneğin oyun eksiği ama ben oyunumu tabletimde ve bilgisayarımda oynarım. Navigasyon desteği süper Nokianın. O yüzden benim tercihim isteklerimi en iyi şekilde karşıladığı için Windows Phone 8.1.

Bu konuda özet olarak herkes kendi isteklerini karşılayacak sistemi seçmelidir..

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo, ferit.61 ve gunesinoglu
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Elin gavuru yapıyor İOS , Windows , Android. Biz de onların kavgasını .

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ben söylediklerinizin çoğuna saten katılıyorum, dediğiniz gibi sistemin tüm eksiklerini bilerek aldım bu hali bile beni memnun ediyor. Benim anlamadığım bu kadar isyan ettirecek kadar dolmuşsunuz , telefonu size zorla mı aldırdılar?
bak güzel kardeşim tabiki kimse kimseye zorla cihaz aldırtmıyor sonuçta sen parasını alıyorsun lütfen msj larımıda ya tamamını oku,yada hiç cevap verme ben 14 senedir nokıa kullanıyorum ve biliyorum ki nokıa her zaman kaliteli cihaz çıkarır ve her yeni bir cihazın serisine göre yeni çıkan cihaz daha fazla özellikle gelir illaki alt seviye , üst seviye farklılık olur.. Ben ve benim gibi aynı düşüncede olan bir çok arkadaş bu lumialar yeni çıktığında cihazımız en iyisi olsun noıanın yeni çıkan amiral gemisi 920 aldık benim aklımın ucundan bile geçmezdi daha önceki msjmda belirttiğim ozelliklerin olmamayışı, sen hangi nokıa cihazında gördün tercihler yok, ki bunlar her cihazda var ve hiç düşünmeden aldık sonra zamanla inceledik o yok bu yok şöyle 1sene oncesine bak kaç kişi bu yüzden sitede konu açmış cihazda mp3 var ama ringtones klasörün de olmayan mp3 seçilmiyor butun bunlar hiç duşunemediğimiz eksikliklerdi. Olsun alışırız düzelir dedik beklemeye geçtik nokıanın yetkilileri bile şikayetçi oldular Microsoft güncelleme konusunda çok yavaştı .her ay yeni bir cihaz hatta android li cihazlar bile çıkardılar yani ortada un, şeker, yağ var ama bi türlü helvaya donuşmuyordu evet bu durum karşısında nokıa çaresiz ve bir umutla guvendiği Microsoft ortaklıkta kendisini kurtaramadı kendi çapında yaptığı guncellemeler kimseyi tatmin etmedi hep 8.1 ile yatıp kaldık herşey buna bağlıydı ve 1 sene 4 ay sonra kavuştuk bir buçuk senedir beklenen bu büyük bekleyiş benim gibi bir çok arkadaşıda tatmin etmedi en basiti 1520 de 5 diğer cihazlarda 4 tane kısa yol ekleniyor çıkmu zor bunu sağa sola kaymalı 10-15 tane koymak bunlar nokıa ve microsot gibi 2 dev firmadan beklenen özellikler olmamalı.şuan bu yazımı yazarken klavyede alfabe kısmında nokta simgesi var virgul yok yazı içerisinde virgül koymak için sayısala geçip koyman gerekiyor virgülün sayısal kısımda olup alfabe kısmında olmaması ilginç değilmi. Cortana gibi heyecanla beklenen bir uygulamayı neden 2 ülkeye veriyosunda diğer ülkelere ayrımcılık yapıyorsun bu sizin için ilginç değilmi kısaca benim nokıa ve microsoftan beklentim çok daha farklı idi ve benim için butun bunlar tamamen hayal kırıklığı. Ben ve bir çok insan bir telefonu en fazla 2 sene kullanır ve yeni amiral gemisi sahibi olmak ister sldığımız telefonların garantisi bitmek üzere biz hala cihazı tam özellikle kullanamadık bu yüzden genel olarak bir çok arkadaş gibi bende tüm bunlardan dolayı artık soğumaya başladım şuan için ailemde 2 bende 2 tane olan lumia sayısı emin ol en kısa zamanda 3 e belki 2 ye düşecek. Tabiki siz memnun olabilirsiniz ve dediğim gibi saygı duyarım....

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Yorumunuzun tamamını okudum sorunlarınızdan birini çözmek adına klavyeden İngilizceyi kaldırırsanız virgül simgesini boşluk bırakma tuşunun sol kısmında görebilirsiniz

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yorumunuzun tamamını okudum sorunlarınızdan birini çözmek adına klavyeden İngilizceyi kaldırırsanız virgül simgesini boşluk bırakma tuşunun sol kısmında görebilirsiniz
şuanda bolgesel seçim birleşik kırallıkta ve klavye TUR seçil yani ingilizce değil ve dediğim gibi boşluk sağında sadece nokta var bunu en basit örnek olarak verdim asıl amacım dediğim gibi kimi arkadaşlar kullandıkları lumialardan şikayetçi olmayabilir ama ben her zaman kullandığım cihazın yorumda değil gerçekten akıllı cihaz olmasını isteyen kişilerdenim bunuda doğal olarak 14 senedir vazgeçemediğim nokıadan beklemek bi hakkım olsa gerek

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bak güzel kardeşim tabiki kimse kimseye zorla cihaz aldırtmıyor sonuçta sen parasını alıyorsun lütfen msj larımıda ya tamamını oku,yada hiç cevap verme ben 14 senedir nokıa kullanıyorum ve biliyorum ki nokıa her zaman kaliteli cihaz çıkarır ve her yeni bir cihazın serisine göre yeni çıkan cihaz daha fazla özellikle gelir illaki alt seviye , üst seviye farklılık olur.. Ben ve benim gibi aynı düşüncede olan bir çok arkadaş bu lumialar yeni çıktığında cihazımız en iyisi olsun noıanın yeni çıkan amiral gemisi 920 aldık benim aklımın ucundan bile geçmezdi daha önceki msjmda belirttiğim ozelliklerin olmamayışı, sen hangi nokıa cihazında gördün tercihler yok, ki bunlar her cihazda var ve hiç düşünmeden aldık sonra zamanla inceledik o yok bu yok şöyle 1sene oncesine bak kaç kişi bu yüzden sitede konu açmış cihazda mp3 var ama ringtones klasörün de olmayan mp3 seçilmiyor butun bunlar hiç duşunemediğimiz eksikliklerdi. Olsun alışırız düzelir dedik beklemeye geçtik nokıanın yetkilileri bile şikayetçi oldular Microsoft güncelleme konusunda çok yavaştı .her ay yeni bir cihaz hatta android li cihazlar bile çıkardılar yani ortada un, şeker, yağ var ama bi türlü helvaya donuşmuyordu evet bu durum karşısında nokıa çaresiz ve bir umutla guvendiği Microsoft ortaklıkta kendisini kurtaramadı kendi çapında yaptığı guncellemeler kimseyi tatmin etmedi hep 8.1 ile yatıp kaldık herşey buna bağlıydı ve 1 sene 4 ay sonra kavuştuk bir buçuk senedir beklenen bu büyük bekleyiş benim gibi bir çok arkadaşıda tatmin etmedi en basiti 1520 de 5 diğer cihazlarda 4 tane kısa yol ekleniyor çıkmu zor bunu sağa sola kaymalı 10-15 tane koymak bunlar nokıa ve microsot gibi 2 dev firmadan beklenen özellikler olmamalı.şuan bu yazımı yazarken klavyede alfabe kısmında nokta simgesi var virgul yok yazı içerisinde virgül koymak için sayısala geçip koyman gerekiyor virgülün sayısal kısımda olup alfabe kısmında olmaması ilginç değilmi. Cortana gibi heyecanla beklenen bir uygulamayı neden 2 ülkeye veriyosunda diğer ülkelere ayrımcılık yapıyorsun bu sizin için ilginç değilmi kısaca benim nokıa ve microsoftan beklentim çok daha farklı idi ve benim için butun bunlar tamamen hayal kırıklığı. Ben ve bir çok insan bir telefonu en fazla 2 sene kullanır ve yeni amiral gemisi sahibi olmak ister sldığımız telefonların garantisi bitmek üzere biz hala cihazı tam özellikle kullanamadık bu yüzden genel olarak bir çok arkadaş gibi bende tüm bunlardan dolayı artık soğumaya başladım şuan için ailemde 2 bende 2 tane olan lumia sayısı emin ol en kısa zamanda 3 e belki 2 ye düşecek. Tabiki siz memnun olabilirsiniz ve dediğim gibi saygı duyarım....

Keşke özet geçseydiniz :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
şuanda bolgesel seçim birleşik kırallıkta ve klavye TUR seçil yani ingilizce değil ve dediğim gibi boşluk sağında sadece nokta var bunu en basit örnek olarak verdim asıl amacım dediğim gibi kimi arkadaşlar kullandıkları lumialardan şikayetçi olmayabilir ama ben her zaman kullandığım cihazın yorumda değil gerçekten akıllı cihaz olmasını isteyen kişilerdenim bunuda doğal olarak 14 senedir vazgeçemediğim nokıadan beklemek bi hakkım olsa gerek

Dil seçmek değil ingilizceyi kaldırmanız gerek klavye bolumunden ve beklentilerinizde haklı olabilirsiniz bütün kullanıcılar da sizin kadar beklenti içinde degil sizde bunu kabul edin

Bay H

Bay H

Üye
Komut ile çalışan lamba yapımı :kıskıs:
Malzemeler;
1 adet Cortana
1 uygulama
1 devre
1 lamba
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ademoz05

ademoz05

Üye
@bulutsuzgece
Hocam Windows Phone Explorer i bi deneyebilir misiniz. İnmiyor bende. Uygulama listesinde "bir sorun var" vs yazıyor.mağazada da sürekli "beklemede" gozukuyor

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Hiç ios beta kullanmamışın yada görmemişsin belli oluyor. Şuanda verilen sistem betadan da geride. bu sorunlar elbette olacak. sorun çıkaran wp8 e dönsün. ama iOS ta geri dönüşün bile yok. yıl olmuş 2014 ios 7 ile hızlı erişim çubuğu geldiki onuda beceremdiler hala doğrultmaya uğraşıyorlar. diğer sistemleri kullan sonra yorum yaparsın wp ye.

ben eksikleri bile bile aldım. WP 7 kullanan arkadaşımda kullandım ilk wp yi. orda bile sistem çok iyi çalışıyordu. Bildirim Çubuğunun hiç eksikliğini yaşamadım. yada hızlı erişim çubuğunun daha önceden iOS 5 ve iOS6 kullandığım dan. Android dediğiniz sistemide çevremde gördüm. S3 ve S4 ü gördükten sonra özellikle Android diyenleri hala anlamış değilim. Android sadece Nexus aletlerle stabil çalışan bir sistem. oda stok sistem olduğundan.

Kimse sana zorla wp kullan demiyor. Ben bilerek tercih ettim. Çokta memnunum aletten. Ve NOKIA nın bu sistemi cihazlara optimize ettiğinde kullanan herkesinde hoşuna gideceğinden eminim.
Benim sizden öğrenmek istediğim s3 ve s4 cihazlar hakkında, ne tür hata gördüğünüz hakkında fikir alabilirmiyim? Tartışma olsun diye sormuyorum sadece bu cihazlarda sizi hayal kırıklığına uğratan neydi?
Ben android s4 kullanıyorum, wp htc hd2 kullanıyorum,
Herkeste android kasılıyor fikri yerleşmiş, benim cihazın tek bir kez teklediğini görmedim, wp de olmayan bir dünya teknoloji ve özellik barındıran bir cihaz, ne kötülüğü var anlamadım,
Haa bende wp yi lumia 1520 ile yükseltmek istiyorum ancak incelediğimizde internet performansı gerçekten benim cihazdan çok geride, sosyal ağ desteği keza öyle,
Şimdi biz körü körüne herhangi bir sistemin fanı olacağımız yerine birbirimize yaşadığımız deneyimleri, eksiklikleri, anlatarak fikir alışverişi yapmamız gerekirken herkes takım tutar gibi birbirinin telefon ve sistemini kötülüyor, hatta bu bazen eleştiri dozunu aşıp hakaretvari tavırlara kadar ulaşabiliyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Benim sizden öğrenmek istediğim s3 ve s4 cihazlar hakkında, ne tür hata gördüğünüz hakkında fikir alabilirmiyim? Tartışma olsun diye sormuyorum sadece bu cihazlarda sizi hayal kırıklığına uğratan neydi?
Ben android s4 kullanıyorum, wp htc hd2 kullanıyorum,
Herkeste android kasılıyor fikri yerleşmiş, benim cihazın tek bir kez teklediğini görmedim, wp de olmayan bir dünya teknoloji ve özellik barındıran bir cihaz, ne kötülüğü var anlamadım,
Haa bende wp yi lumia 1520 ile yükseltmek istiyorum ancak incelediğimizde internet performansı gerçekten benim cihazdan çok geride, sosyal ağ desteği keza öyle,
Şimdi biz körü körüne herhangi bir sistemin fanı olacağımız yerine birbirimize yaşadığımız deneyimleri, eksiklikleri, anlatarak fikir alışverişi yapmamız gerekirken herkes takım tutar gibi birbirinin telefon ve sistemini kötülüyor, hatta bu bazen eleştiri dozunu aşıp hakaretvari tavırlara kadar ulaşabiliyor

son güncellemeye göre kıyaslarsan 4.4.2 ye forumlarda görürsün herkes şikayetçi s4 ten benim direk gördüğüm kamera, chrom, klavye bir sürü sorun yaşadı ve açılıyor hemen kapanıyordu kendiliğinden teli rest atalım dedik tel 1 saat iptal oldu ne kapandı ne açıldı ana menüde gezerken yine yavaştı ve söylediğim s4 ye kendi gelen programların dışında hiç bir şey kurulu değil yani böyle olması hiç normal değil ve aslında bu kitkatta kamera bana göre baya performansı arttı ancak stabilite kayboldu, birde bu kitkat kurulu olmayan telefonlarda baktım onlarında menüde gezerken kasıyor, şimdi siz 2 tane temizleme programı vardı onu kurun dersiniz ancak hiç program olmayan bir sistemde niye buna gerek kalsın ki

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cemil baba

cemil baba

Üye
bende bölge Türkiye. klavyede ingilizce de açık Türkçe de. virgül, boşluk tuşuyla noktanın arasında. bölgeyle alakalı olabilir.

Üst Alt