İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
25 Nisan itibari ile Nokia'nın cihazlar ve servisler bölümünün Microsoft'a olan satışının tamamlanması bekleniyor. :züü::züü:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 1020 beyaz ekleyin, beni bu arada 920 ile arasında ciddi farklar var kamera konusunda bununla kıyaslanacak telefon yok gibi dng de 41mb resim çekti aşırı netti, bu arada çok yakını netlemiyor yani 920 de macro resimde yakın netleme yaparken 1020 aynı mesafeden netleme yapmıyor (uzaktan çekersem aynı gibi oluyor ancak yakın çekimde sıkıntımı var anlamadım ) herkezde böylemi tellde sorun mu var acaba, birde telefonu vatandan aldım ancak turcell romlu çıktı böyle bir şey olma ihtimali varmı bunu düzeltmek için flas mı atmak gerekiyor illaki

Akhtoher

Akhtoher

Üye
lumia 1020 beyaz ekleyin, beni bu arada 920 ile arasında ciddi farklar var kamera konusunda bununla kıyaslanacak telefon yok gibi dng de 41mb resim çekti aşırı netti, bu arada çok yakını netlemiyor yani 920 de macro resimde yakın netleme yaparken 1020 aynı mesafeden netleme yapmıyor (uzaktan çekersem aynı gibi oluyor ancak yakın çekimde sıkıntımı var anlamadım ) herkezde böylemi tellde sorun mu var acaba, birde telefonu vatandan aldım ancak turcell romlu çıktı böyle bir şey olma ihtimali varmı bunu düzeltmek için flas mı atmak gerekiyor illaki

Benim aldığım 1020'de Türkcell romluydu. Avea ve Vodafone bu cihazı satamıyor anlaşma gereği. Global rom atmaktan başka çare yok.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Benim aldığım 1020'de Türkcell romluydu. Avea ve Vodafone bu cihazı satamıyor anlaşma gereği. Global rom atmaktan başka çare yok.
hayır vatanda ben 920 glabol romlu aldım ancak 1020 turcell çıktı yani 1020 nin glaboli yokmu (global dediğimiz direk nokia shoptan almış gibi değil mi)

sinilker

Üye
merhaba arkadaşlar bende ikinci el bir lumia 920 ile aranıza katılacağım şu an ürün yolda. 2 aylık cihaz faturası garantisi mevcut. inş. memnun kalırım ilk defa windows phone kullanacağım. android kullanıyordum ara ara takılmalar yaşıyordum oyun oynamama rağmen bu bahsettiğim telefonda lg g2 idi. farklı arayüzler denerken sürekli sorun çıkartıyordu. yine arayüz denerken lexunhome diye bir arayüz buldum. android de wp8 arayüzü vardı ve o kadar hoşuma gittiki. tabiki lumia kullananların yorumlarını da aldım. inş. memnun kalırım.

ErenMSC

Üye
merhaba arkadaşlar bende ikinci el bir lumia 920 ile aranıza katılacağım şu an ürün yolda. 2 aylık cihaz faturası garantisi mevcut. inş. memnun kalırım ilk defa windows phone kullanacağım. android kullanıyordum ara ara takılmalar yaşıyordum oyun oynamama rağmen bu bahsettiğim telefonda lg g2 idi. farklı arayüzler denerken sürekli sorun çıkartıyordu. yine arayüz denerken lexunhome diye bir arayüz buldum. android de wp8 arayüzü vardı ve o kadar hoşuma gittiki. tabiki lumia kullananların yorumlarını da aldım. inş. memnun kalırım.
Hoşgeldin, Oyun uygulama bakımından eskisine oranla büyük bir artış var. Sosyal ağlarda takılma kasılma yaşamassın tabi az eksiklikleri bulunmakta. Onun haricinden cok stabil :oke:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
hayır vatanda ben 920 glabol romlu aldım ancak 1020 turcell çıktı yani 1020 nin glaboli yokmu (global dediğimiz direk nokia shoptan almış gibi değil mi)

Evet Nokia shoptan almış gibi. Bu arada nasıl oldu bilmiyorum fakat Vatan bir şekilde Türkcell'den bunları uyguna alıp satıyor olabilir. Başka hiç bir açıklaması olamaz.

metinmb407

Üye
Arkadaşlar interneti kısıtlanmış bir wifi den (facebook vs giremiyorum ama forum haber siteleri vs onlara girebiliyorum) Lumiam ile nasıl girebilirim? 8.1 güncellemesini yükledim onuda belirteyim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar interneti kısıtlanmış bir wifi den (facebook vs giremiyorum ama forum haber siteleri vs onlara girebiliyorum) Lumiam ile nasıl girebilirim? 8.1 güncellemesini yükledim onuda belirteyim.

Telefonla bişey yapamazsın,serverden açılması lazım.

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: metinmb407
m542tf

m542tf

Üye
Formula 1 resmi uygulaması var mı? 2013 yılı için vardı sanırım.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar mağazadaki Navitel Navigator isimli navigasyonu kullanan var mı? Ben daha önce indirmişim ve deneme hakkım bitmiş hatırlamıyorum. Deneyen varsa bilgilendirebilir mi. Androidde kullanırken POİ noktaları bakımından en iyisiydi. Acaba burda da uygulama ve haritaları güncel mi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar malum sitelerden birinde MSnin Nokia'yı satın alma işleminin gerçekleşmesinin ardından yeni ismin belli olduğu ve bu ismin "Microsoft Mobile Oy" adı olduğu söyleniyor :off: doğruluk payı nedir?? :sinir @papakudioflu

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mobile OS mu OY mu yazım yanlışı mı var?

skynet

Üye
Oy mu ? :kop2:

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
ardacumhur

ardacumhur

Üye
OY nedir ya :kıskıs:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Finlandiya'da "Oyj" Ltd anlamına geliyor. herhalde burdan yola çıkmış ki MS j'yi fazla görmüş direk OY yapmış :ah

ErenMSC

Üye
Oy mu :ehe

cemil baba

cemil baba

Üye
oy oy oy kötü oldu bu.

Üst Alt