İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Allah, analı babalı büyütsün. Size hayırlı evlat, vatana millete hayırlı birey, Allah'a hayırlı kul olsun. Allah, sağlık ve akıl nasip etsin. @Akhtoher

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Allah, analı babalı büyütsün. Size hayırlı evlat, vatana millete hayırlı birey, Allah'a hayırlı kul olsun. Allah, sağlık ve akıl nasip etsin. @Akhtoher
Allah razı olsun. İnşallah Allah hepimize vatanına milletine ailesine ve çevresine faydalı hayırlı birer evlat nasip eder :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke, gunesinoglu ve OttomaN TigeR
kahraman333333

kahraman333333

Üye
beyler anlayan biri mount valley oyunun wp ye gelmesi için mesaj atabilir mi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: csH
csH

csH

Üye
Beyler müziklerimi sizlerle paylaşıyorum, indirin pişman olmazsınız. ;)
Not: Telif hakkı nedeniyle paylaşmadan evvel kalite birazcık düşürülmüştür...:)
Perdono :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar wp8 için müzik kontrollü kulaklık var mı?

POS makinasından gönderildi.

cemil baba

cemil baba

Üye
benim philips kulaklıklar sorunsuz çalışıyor. Philips markasına bakabilirsiniz.
teşekkür ederim cevabınız için. ürün modeli nedir acaba? bir de üzerinde müzik kontrol tuşları var mı?

hookword

hookword

Üye
teşekkür ederim cevabınız için. ürün modeli nedir acaba? bir de üzerinde müzik kontrol tuşları var mı?

müzik kontrol tuşları olan 2-3 yıllık bir kulaklık yazıları silindi ve maalesef hatırlamıyorum. Başka bir philips var mikrofon ve arama açma tuşu bulunduran onda da sorun yaşamadım ancak onunda üzerinde numarası yokmuş :( Bence philips e güvenebilirsiniz. Biri dj monitör kulaklık olmak üzere 6 philips var bende hiç sorun yaşamadım.

cemil baba

cemil baba

Üye
müzik kontrol tuşları olan 2-3 yıllık bir kulaklık yazıları silindi ve maalesef hatırlamıyorum. Başka bir philips var mikrofon ve arama açma tuşu bulunduran onda da sorun yaşamadım ancak onunda üzerinde numarası yokmuş :( Bence philips e güvenebilirsiniz. Biri dj monitör kulaklık olmak üzere 6 philips var bende hiç sorun yaşamadım.
teşekkürler. bu iyi mi sizce

hookword

hookword

Üye
teşekkürler. bu iyi mi sizce

bu kulaklığı kullanmıştım daha önce baya iyiydi genel performans olarak. Başka sorularınız varsa kulaklık hakkında bir konu açmanızı tavsiye ediyorum malum konu dışı oluyor :)

cemil baba

cemil baba

Üye
bu kulaklığı kullanmıştım daha önce baya iyiydi genel performans olarak. Başka sorularınız varsa kulaklık hakkında bir konu açmanızı tavsiye ediyorum malum konu dışı oluyor :)
pekala teşekkür ederim.

PureFood

PureFood

Üye
Lumia 630'u 1 GB RAM diye biliyordum 512 imiş meğersem. İlginç, dört çekirdekli bir işlemci var ancak keşke değeri 1 GB olsaydı RAM'in.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
SD kartlarda Class hızından sonra şimdi de UHS diye bi terim çıkmış sanırım. ve muhtemelen ilerde bu da seri olarak numaralı gider. ama bu haliyle bile UHS-1 class10u fena katlamış hız olarak.

kısacası bu kartı Lumia 820 destekler mi?? :)

cemil baba

cemil baba

Üye
glam me uygulaması gerçekten harika :yuru. sayesinde selfie çılgınlığına bende katıldım :D. tavsiye ederim:evet:

beats

beats

Üye
SD kartlarda Class hızından sonra şimdi de UHS diye bi terim çıkmış sanırım. ve muhtemelen ilerde bu da seri olarak numaralı gider. ama bu haliyle bile UHS-1 class10u fena katlamış hız olarak.

kısacası bu kartı Lumia 820 destekler mi?? :)
Hocam UHS, ultra yüksek hız oluyor. :)Mobil cihazlar için kullanılabilir en hızlı olanlar microSDHC-Class 10-600X (CD'deki gibi katlanıyor) özelliğinde olmalı yaklaşık 90Mb yazma hızına ulaşıyor. Bu da özelliğine göre;
gördüğüm en iyi fiyat ama marka olarak nasıldır bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hocam UHS, ultra yüksek hız oluyor. :)Mobil cihazlar için kullanılabilir en hızlı olanlar microSDHC-Class 10-600X (CD'deki gibi katlanıyor) özelliğinde olmalı yaklaşık 90Mb yazma hızına ulaşıyor. Bu da özelliğine göre;
gördüğüm en iyi fiyat ama marka olarak nasıldır bilmiyorum.
tmm UHSnin ultra hızlı olduğu çok belli, benim sorum da buydu telefonlar kaldırır mı bu hızı? yani destekler mi diye :) sanırım class10un üzerine yetişemiyor telefonlar diyorsun :) yalnız senin link hem class10 hem UHS-I anlamadım şimdi ikisi bir arada kart mı bu ne? :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar kimsenin sormaması şaşırtıcı geldi ben sorayım bari. İphone ve Android cihazlarda Youtube giriş yapılıyor, biz neden hala devam ediyor? Bu nasıl bir saçmalıktır?

beats

beats

Üye
tmm UHSnin ultra hızlı olduğu çok belli, benim sorum da buydu telefonlar kaldırır mı bu hızı? yani destekler mi diye :) sanırım class10un üzerine yetişemiyor telefonlar diyorsun :) yalnız senin link hem class10 hem UHS-I anlamadım şimdi ikisi bir arada kart mı bu ne? :D

Biraz kurcaladım iki sınıf oluşmuş; Class 2-4-6-10 hız sınıfı (C harfi içinde yazar) ve UHS 1-3 ultra yüksek hız sınıfı (U harfi içinde yazar).
Class 2-4-6 normal hız, Class 10 yüksek hız sınıfına giriyor. Veri yolu hızları ise normal, yüksek, UHS-I ve UHS-II olarak ayrılıyor.
Hız sınıfında, veri yolu hızı; Class 10 minimum 10Mb, maksimum yaklaşık 90Mb:
Ultra hız sınıfında, veri yolu hızı; UHS-I minimum 10Mb maksimum 50-104Mb, UHS-II ise minimum 30MB maksimum 156-312Mb veri yolu hızlarına ulaşıyor.

UHS-I kart üzerinde "I" harfini kullanıyor.

UHS-II de "II" ifadesini kullanıyor.

Normal/Yüksek/UHS-I standardında olan kartların pinleri aynı olmakla beraber:

UHS-II standardının pinleri farklıdır. Pinlerinden de anlaşılacağı üzre şu anki cihazlarla tamamen uyumsuz.

Senin karışıklığa gelirsek kartın üzerinde hem Class 10 hem UHS-I yazması hız sınıflarının özelliklerinin örtüşmesinden kaynaklanıyor yani iki sınıfla da uyumlu olduğunu gösteriyor, şuan Lumia'lar için direkt UHS-I kart almak uyumsuzluk oluşturabilir. Tercihi sadece Class 10 ya da Class 10+UHS-I standartlı kart almak doğru olur (okuma/yazma hızları çok yüksek olamamakla beraber). Ama yine de kartı denemeden de anlaşılamayacağını düşünüyorum.

Mesela SanDisk ürün uyumluluğu sorgulaması yaptırıyor.
sitesi üzerinden Nokia'yı seçip altta da mobil cihazları seçip aratınca Lumia cihazlar çıkıyor oradan cihazı seçip markanın uyumlu olduğu kartlar görünüyor.

Nokia Tartışmalar forumlarında bazıları UHS-I kartın uyumlu olduğunu söylüyor, bazıları ise farklı marka ama aynı özellikte uyumsuzluk oluşturduğunu yazmış yani yine deneme-yanılma yöntemi kullanılacak. Aslında bunları Nokia ya da Microsoft tamamen açıklasa iyi olurmuş.
Son olarak sitesinde bir parantez içinde yüksek hız sınıfı ile ultra yüksek hız sınıfı uyumlu değildir diyor. İş yine kullanıcıya kalmış oluyor. :)

Bu arada SD 2Gb, SDHC (SD 2.0) 32Gb, SDXC (SD 3.0) 2Tb'a kadar maksimum bellek sağlar.

En hızlı kart:

O değil de konu mu açsaydım :ehe Aslında konu var fakat kilitli ve güncel değil. Şurada:
SD Kart(Hafıza Kartı) Satın Alma Rehberi//Mutlaka okuyun! - MaxiCep

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gunesinoglu ve ceza87

Üst Alt