İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

zaribin

Üye
Eyvallah hoşbulduk. Androidden sonra biraz zor oldu ama şimdi android kağnı gibi geliyor.

The Benefit

The Benefit

Üye
Tesekkur ederim. Guncellemeyi heyecanla bekliyorum.çılgın birşey olacakmış takip ettigim kadarıyla
Özellikle sd karta uygulama ve oyun yükleme ile kutucuklara resim atayabilme çok umut verici. Daha bir sürü özellik de var tabi. :)

• Beğen
Tepkiler: zaribin
YkPkY

YkPkY

Üye
Bazı arkadaşlar ve bazı uğraşlar görüyorum WP forum konularında.
WP'da eksiklik bulmak için canla başla yırtınıyorlar. Bazıları hırsından windows phone sevdalısı gibi gelip bin bir atmasyon soru soruyorlar, yok k..da tüy varmış, yok kaşının altında gözü varmış, her soruya cavaplar bir güzel çat diye yapıştırılıyor, olmadı ordan vuramadım başka yerden dalayım deniliyor, işte sallıyor şu yapılamıyormuş, bu yokmuş, alıyor cevabını çat diye, ama hala yetinemiyor, sanırsınız google'ın sabihi bunların babası.

helal kardeşim.çamurcu,ayakkabı kutucuklu akkoyunmu yok memlekette

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: beats, PureFood, Akhtoher ve 2 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
Hadi İyi Geceler Sağlıcakla Kalın.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Nokia'nın tanıttığı yeni (geçen eylül ayında ne kadar yeni sayılır bilemiyorum) DC-19 harici şarj cihazını gören var mı, ülkemizde satılıyor mu?

YkPkY

YkPkY

Üye
Türkiye ye gelmedi maalesef

srdrdrml

Üye
Dokunma hassaiyetini yükselt

blackcemre

Üye
Lumia 920 için ekran koruyucu arıyorum.Sizce hangi marka almalıyım?

remzi33

remzi33

Üye
skydrive a yükleme menüsünde mesajlar yok, yani mesajlar yüklenmiyor:vur

mesaj ayarlarında bir seçenek var yedeklemeyle alakalı. Ama kullanmadm bilmiyorum işe yarar mı

Lumia 920 ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Appstudio ya nolmuş öyle ya daha öncede girdim karışık gelmişti artık süper olmuş rss yerine normal uygulama için web görünümü yapabiliyorsun ikon vb herşey özgünleştiriliyor denemenizi tavsiye ederim .:D.

csH

csH

Üye

520 bataryasıyla 620:) kullanımım değişmedi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erdincpolat

erdincpolat

Üye
920 kullanan arkdaşlar daha önce kamera ile alakalı sıkıntı dile getirmişlerdi sanki, öyle hatırlıyorum da. Şimdi bende var böyle bir sıkıntı.
Fotoğrafı çektikten sonra bulanıklaşıyor neden acaba?
bu sorunu çözen varmı?920 kullanan arkdaşlar daha önce kamera ile alakalı sıkıntı dile getirmişlerdi sanki, öyle hatırlıyorum da. Şimdi bende var böyle bir sıkıntı.
Fotoğrafı çektikten sonra bulanıklaşıyor neden acaba?
bu sorunu çözen varmı?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
8.1'i bekleyen kumrular gibi, sende beni bekle sakın unutma.. Ellerim havada gözlerim yolda bir 8.1'i birde cortana'yı sakın unutma.. konuşulup durdun forumlarda süzülen yaşsın yanaklarımda, bir şarkı oldun dudaklarımda senin güncellemeni bekleyip durdum...

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve Rock Ve Roll
cemil baba

cemil baba

Üye
mesaj ayarlarında bir seçenek var yedeklemeyle alakalı. Ama kullanmadm bilmiyorum işe yarar mı

baktım olmuyor bende bana lazım olanların ekran göüntüsünü alıp sildim mesajları. hayatî değil ama olsaydı iyi olurdu. teşekkür ederim cevabınız için.

remzi33

remzi33

Üye
baktım olmuyor bende bana lazım olanların ekran göüntüsünü alıp sildim mesajları. hayatî değil ama olsaydı iyi olurdu. teşekkür ederim cevabınız için.

rica ederim

cemil baba

cemil baba

Üye
720 yi alalı birkaç gün oldu. telefonun tipi, şekli, şemali çok hoş. almadan önce wp8 platformunu çokça araştırdığım için hayal kırıklığı söz konusu değil çok şükür. bataryası daha düzen tutmadı ama gün içinde yoğun kullanımımda günü kurtarıyor. hafta sonu kalibrasyon yapmayı düşünüyorum. nokia kamera üzerine çok çalışmış kamera uygulamaları harika. özellikle glam me çok hoşuma gitti. bunun sayesinde selfie çılgınlığına bende katıldım :D. office lensi çok beğendim, öğrenci olduğum için bulduğum notun resmini çekiyorum kullanışlı yani. tek kötü yanı one note üzerine aktarmak istemesi, direk telefon üzerine kayıt etme olsaydı daha iyi olurdu.

ahize ve mikrofon beni düşündürüyordu ama endişe edecek birşey yokmuş, beklediğimden iyi çıktı ikiside :thumbup: :alkis. özellikle mikrofon tam not aldı benden. 720 böyleyse 930 daki 4 mikrofonu hayal bile edemiyorum :o.
ram in sıkıntısı yaşıyorum ama N8 den aktarmalı geldiğim için rahatsız etmiyor. N8 in sadece kamera megapikseli olarak arıyorum gerisi çok güzel. almayı düşünmeden öncesinde w8 animasyonlarını çok beğeniyordum hâlâ da beğeniyorum çok hoş :). Bundan sonra telefon almam diye düşünüyorum. alırsam 930 alırım o da ram i için olur veya 1 gb ram li 725 çıksın hiç düşünmeden alır parçalanana kadar kullanırım.

bir çok yerde de bahsedildiği gibi bir ortamda çıkarınca gözler sezde oluyor :D, ne, nasıl gibisinden sorular soruyorlar. bugün bu bakışma sonrasında telefon nazara geldi, yandex aramadan ana ekrana dönerken sürdürülüyor ekranında kaldı bir süre. iki okuyunca düzeldi şükür :).

ufak tefek sorunlar oldu/oluyor ama önemli değil. ilk gün telefondan bir ses çalarken ses açıp/kıstığımda değişmiyordu durdurup devam edince değişiyordu, kapatıp açınca düzeldi. müziği kapatmadan kulaklığı çıkarınca hoparlöre anlık ses geliyor ondan sonra müzik duruyor, ama önemli değil bu benim için. birde mikrofonu denerken bir iki videoda sessiz kayıt yaptı. sebebinin telefonun bilgisayara bağlı olmasına, diğerininde kabloyu çıkarır çıkarmaz telefon kendini toplamadan kayıt yapmama bağlıyorum. ilkinde çok korktum mikrofon patladı diye :ehe. yüksek basta denedimde biraz :naughty:.
wp8 i beğenipte mağazadan dolayı almayanlar yanlış yapıyorlar bence. sen almasan ben almasam kullanıcısı olmayan platforma adamlar niye uygulama yapsınlar. sende öyle çok beklersin.
bugün bir android fanına denk geldim. adam 'nokia güzelde androide geçse güzel olur' dedi. arkasından hoca geldi de hemen kayboldu da gereksiz bir tartışmaya girmedim :lac:.

işin özeti telefonumdan memnunum:yuru:yuru:yuru. ALLAH herkesi memnun etsin inşaALLAH :evet:. bataryası için aldım bu telefonu ondan dolayı diğer telefonlar gözüme görünmüyor. gün boyu şarj bitecek korkusu olmadan telefon kullanmak paha biçilemez . ram dan dolayı bi kaç saniyelik beklemeye tahammülü olmayanlar almasın diyede tavsiyede bulunayım.

ha bu arada kulaklığı gerçekten iyi değil. nokianın eski telefonlarındaki gibi müzik kontrollü kulaklıklar varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
saygılar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, luckysleven ve gunesinoglu
The Benefit

The Benefit

Üye
Milleti şair etmiş 8.1 maşallah. :D

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bütün işletim sistemlerinde hep bir bekleyiş,

Üst Alt