İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Gta 512 lerde çalışıyor mu ? Bende yükleyeyim :)

hookword

hookword

Üye
çok değil ama önemli

ben denemedim elimde symbian cihaz olmadığı için ama denemeye değer
mesajları pc suite den dışa aktarın pcde bir yere sonra emin olmak için telefonda verilerimi aktar uygulamasından rehber yedeği alın, telefonu pcye takıp nereye attığını görün(hafıza kartı varsa oraya atıyor diye hatırlıyorum) yanına pcdeki mesaj yedeğini atıp verilerimi aktar ile mesajları çekmeye çalışın

cemil baba

cemil baba

Üye
ben denemedim elimde symbian cihaz olmadığı için ama denemeye değer
mesajları pc suite den dışa aktarın pcde bir yere sonra emin olmak için telefonda verilerimi aktar uygulamasından rehber yedeği alın, telefonu pcye takıp nereye attığını görün(hafıza kartı varsa oraya atıyor diye hatırlıyorum) yanına pcdeki mesaj yedeğini atıp verilerimi aktar ile mesajları çekmeye çalışın
suite den dışarı aktarma seçeneği yok malesef :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazı arkadaşlar ve bazı uğraşlar görüyorum WP forum konularında.
WP'da eksiklik bulmak için canla başla yırtınıyorlar. Bazıları hırsından windows phone sevdalısı gibi gelip bin bir atmasyon soru soruyorlar, yok k..da tüy varmış, yok kaşının altında gözü varmış, her soruya cavaplar bir güzel çat diye yapıştırılıyor, olmadı ordan vuramadım başka yerden dalayım deniliyor, işte sallıyor şu yapılamıyormuş, bu yokmuş, alıyor cevabını çat diye, ama hala yetinemiyor, sanırsınız google'ın sabihi bunların babası.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, YkPkY, zaribin ve 1 kişi daha

zaribin

Üye
Slmn aleykum arkadaslar 1520 ile bende wp geçtim tecrubelerinizi heycanla takibe başladım

• Beğen
Tepkiler: PureFood, 4MaGuS, suyunsesi ve 1 kişi daha
The Benefit

The Benefit

Üye
Slmn aleykum arkadaslar 1520 ile bende wp geçtim tecrubelerinizi heycanla takibe başladım
Hayırlı olsun. Üç vakte kadar wp 8.1 güncellemesi de alacağız. Gözümüz aydın. :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve zaribin
Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zaribin

zaribin

Üye
Tesekkur ederim. Guncellemeyi heyecanla bekliyorum.çılgın birşey olacakmış takip ettigim kadarıyla

Üst Alt