TurboCall
Üye
Özele gel devam edelim .Gta san andreas hala ağ hatası veriyor. Dns yok, Proxy yok .
.Telefonu Sıfırla Öyle Dene.
Özele gel devam edelim .Gta san andreas hala ağ hatası veriyor. Dns yok, Proxy yok .
.telefon sıfırlı + Modemi sıfırladım.Özele gel devam edelim ..
Telefonu Sıfırla Öyle Dene.
ne yapmalıyım pekiDesteklemiyor Olabilir.
N8 den suite e attım ordan nasıl 720 ye atabilirim? suite 720 yi görmüyorPc üzerinden Nokia Suite ile de deneyebilirsin, N8 dekileri aktarmak için.
Mesajlar çokmu önemli ?ne yapmalıyım peki
N8 den suite e attım ordan nasıl 720 ye atabilirim? suite 720 yi görmüyor
çok değil ama önemliMesajlar çokmu önemli ?
maalesefGta 512 lerde çalışıyor mu ? Bende yükleyeyim![]()

çok değil ama önemli
teşekkür ederim yardımınız içinMaalesef Bu Konuda Tam Bilgim Yok Ama Atamazsınız.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Rica Ederim.teşekkür ederim yardımınız için
çok değil ama önemli
suite den dışarı aktarma seçeneği yok malesefben denemedim elimde symbian cihaz olmadığı için ama denemeye değer
mesajları pc suite den dışa aktarın pcde bir yere sonra emin olmak için telefonda verilerimi aktar uygulamasından rehber yedeği alın, telefonu pcye takıp nereye attığını görün(hafıza kartı varsa oraya atıyor diye hatırlıyorum) yanına pcdeki mesaj yedeğini atıp verilerimi aktar ile mesajları çekmeye çalışın

Araçlar/Skydrive'a yükle ile yedek almıyor mu ?suite den dışarı aktarma seçeneği yok malesef![]()
skydrive a yükleme menüsünde mesajlar yok, yani mesajlar yüklenmiyorAraçlar/Skydrive'a yükle ile yedek almıyor mu ?

Hayırlı olsun. Üç vakte kadar wp 8.1 güncellemesi de alacağız. Gözümüz aydın.Slmn aleykum arkadaslar 1520 ile bende wp geçtim tecrubelerinizi heycanla takibe başladım

Slmn aleykum arkadaslar 1520 ile bende wp geçtim tecrubelerinizi heycanla takibe başladım

Tesekkur ederim. Guncellemeyi heyecanla bekliyorum.çılgın birşey olacakmış takip ettigim kadarıyla