İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Sizin söylediğiniz gibi önceden ayarlanmış bir dns yok cihazda bu kadar açık söylediğim. İyi forumlar.
Bende s4kullanıyorum, orjinal tarayıcı ile giriş yapılmıyor, mahkeme kararı direkt karşıma çıkıyor, youtube uygulaması giriyor ancak videolar açılmıyor, bu sebepten dolayı bende vpn programı kullanıyorum, Turkcell kullanıyorum, başka bir hattın kendi kullandığı dns ayarı farklı ise girebilir, ancak turkcell ile ayarsız girmiyor,

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bende s4kullanıyorum, orjinal tarayıcı ile giriş yapılmıyor, mahkeme kararı direkt karşıma çıkıyor, youtube uygulaması giriyor ancak videolar açılmıyor, bu sebepten dolayı bende vpn programı kullanıyorum, Turkcell kullanıyorum, başka bir hattın kendi kullandığı dns ayarı farklı ise girebilir, ancak turkcell ile ayarsız girmiyor,

S3 de Tarayıcı mahkeme kararı falan deyip açmıyor resmi uygulama ile girdim baktım açılıyor dedim bizim cihazlar mı bugta kaldı ne oldu :)

• Beğen
Tepkiler: FBTaNeR07
msakli_

msakli_

Üye
Sakarya Üniversitesinde okuyan varsa wp cihazlar için wifi yi nasıl ayarladığını söyleyebilir mi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Günaydın arkadaşlar asayiş berkemal :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Ercument33

Üye
Evet beyler başlıkta olduğu gibi.. Guç ve ses açmaya basıyorum başlık yazısı geliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SLH.55

SLH.55

Üye
bende alıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3D yüz tanımayla ilgili haber verilmişti sanırım ama videosunu paylaşan oldu mu bilmiyorum.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ErenMSC

Üye
Edit: aldım :)

Son düzenleme:
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar mağazada uygulamaları ücretsiz bulan bi uygulama vardı. Aradım bulamadım. Hatırlayan bilen varsa yardımcı olabilir mi?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar mağazada uygulamaları ücretsiz bulan bi uygulama vardı. Aradım bulamadım. Hatırlayan bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Appdeals, store deals, myAppFree bunlar popüler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ayto

Üye
Arkadaslar yaadım ederseniz sevinrim lumia 820de çift tıklama ile ekran açma ve ekranda saat gösterme özeiliği yokmu varsa nasıl oluyor ben güncelledim teli ama o özellikleri hâlâ bulamadım

beats

beats

Üye
Arkadaslar yaadım ederseniz sevinrim lumia 820de çift tıklama ile ekran açma ve ekranda saat gösterme özeiliği yokmu varsa nasıl oluyor ben güncelledim teli ama o özellikleri hâlâ bulamadım

Uygulaması benzeri uygulama ile sistem uygulamalarını güncellediysen:
Ayarlar/Dokun ile çift tık,
Ayarlar/Göz Atma ile saati açabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo

ayto

Üye

Uygulaması benzeri uygulama ile sistem uygulamalarını güncellediysen:
Ayarlar/Dokun ile çift tık,
Ayarlar/Göz Atma ile saati açabilirsin.
Hocam normal yazılım güncelleme yaptım ama Ayarlarda göz atma bölûmû yok ayrıca çift tık ta yok ayrı bir güncellemesi demi var bunun yoksa.normal cihaz son güncellemesini kontrol ettirip güncelledim ama menüde o bölümler yok bulamadım
Hocam normal yazılım güncelleme yaptım ama Ayarlarda göz atma bölûmû yok ayrıca çift tık ta yok ayrı bir güncellemesi demi var bunun yoksa.normal cihaz son güncellemesini kontrol ettirip güncelledim ama menüde o bölümler yok bulamadım

Hocam dediğiniz gibi yaptım halloldu çok teşekkür ederim. bu ekrandaki saat uygulamasının pile etkisi nasıl acaba çok pil tüketirmi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar marketten bir şey indirmeye çalıştığımda şu anda sunuculara ulaşılamıyor diyor 1 saattir böyle ne yapmalıyım ?

Üst Alt