İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Gündüz seninle konuştuğumuz konu işte. Bende Ali Kemal de 1520 kullanıcısı olarak teste gülüp geçiyoruz. Bazı kaynaklar o kadar boş ki takip etmek bile zaman kaybı.
Merhaba kardeşim, bizatihi bu telefonu kullandığın için en stabil bilgiyi senden alırız, bende düşünüyorum wp ve 1520 benim aklımın bir köşesinde, bu telefonun negatif yönleri varmı?

beats

beats

Üye
Terhinatör piyasada...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akhtoher

Akhtoher

Üye
teşekkür ederim sağolun. onu yükler miyim yoksa son kullanıcı için olanı mı beklerim bilmiyorum. hele bi kullanılım da bakarız :)
ALLAH size bağışlasın çocuğu. çok güzel bir duygudur bilirim :)

Allah razı olsun çok Sağolun :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Merhaba kardeşim, bizatihi bu telefonu kullandığın için en stabil bilgiyi senden alırız, bende düşünüyorum wp ve 1520 benim aklımın bir köşesinde, bu telefonun negatif yönleri varmı?

Büyüklüğü seni rahatsız etmiyorsa, her an İphone ile karşılaştırmazsan her türlü mutlu olursun hocam.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Büyüklüğü seni rahatsız etmiyorsa, her an İphone ile karşılaştırmazsan her türlü mutlu olursun hocam.
Iphone ile hangi konuda karşılaştırma yapmak gerekir? Büyüklük sıkıntı değil, s4 kullanıyorum ki gözüm büyük telefonlara alıştı, rahatsız edici gelmiyor,

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Iphone ile hangi konuda karşılaştırma yapmak gerekir? Büyüklük sıkıntı değil, s4 kullanıyorum ki gözüm büyük telefonlara alıştı, rahatsız edici gelmiyor,

Benim İphone 5'im de var. Uygulama kalitesi konusunda, ( bildirimleri saniyesinde almak yada uygulamaların güncelleme desteği konusunda) rakipsizdir. Bizim uygulamalarımız şu anda iphone kadar kaliteli olmasa da Microsoft bunu mutlaka yapacaktır. Ayrıca iphone'dan değil Android'den gelen biri pek rahatsız olmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Benim İphone 5'im de var. Uygulama kalitesi konusunda, ( bildirimleri saniyesinde almak yada uygulamaların güncelleme desteği konusunda) rakipsizdir. Bizim uygulamalarımız şu anda iphone kadar kaliteli olmasa da Microsoft bunu mutlaka yapacaktır. Ayrıca iphone'dan değil Android'den gelen biri pek rahatsız olmaz bence.
Bende eski bir iphone kullanıcısıyım, 3g modelinden başlayarak 5 modeline kadar kullandım, kısıtlama yüzünden android sistemine geçis yaptım, şimdi 1520 nin teknik verileri muntazam , internet hızı konusunda 1320 gibiyse hiç yaklaşmak istemiyorum, note3 ile karşılaştırma yapmışlar bariz şekilde note 3 fark ediyor,

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bende eski bir iphone kullanıcısıyım, 3g modelinden başlayarak 5 modeline kadar kullandım, kısıtlama yüzünden android sistemine geçis yaptım, şimdi 1520 nin teknik verileri muntazam , internet hızı konusunda 1320 gibiyse hiç yaklaşmak istemiyorum, note3 ile karşılaştırma yapmışlar bariz şekilde note 3 fark ediyor,

Telefonun 100 tane özelliği varsa bir tanesidir internette hızlı olma konusu. Bunun bataryası var ekran kalitesi var işlemci ram cpu derken bunların kaçında note 3 öne geçebiliyor? :))

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bizim sevimli bayan yine sahnede...
Nokia'nın güneş enerjili panel çalışmalarını anlatıyor :kıskıs:

Yıl sonunda veya 2015 yılı içerisinde beklenen güneş enerjili telefonlara kavuşabiliriz belki, kimbilir ;)

@papakudioflu

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar Lumia Cyan ile Icon ve 930'a glance özelliğinin verileceğinden bahsediliyor, bilgisi olan var mı bu konuda?

YkPkY

YkPkY

Üye

Bizim sevimli bayan yine sahnede...
Nokia'nın güneş enerjili panel çalışmalarını anlatıyor :kıskıs:

Yıl sonunda veya 2015 yılı içerisinde beklenen güneş enerjili telefonlara kavuşabiliriz belki, kimbilir ;)

@papakudioflu

çok iyi,kırılmıyor esnek.bunu telin arka kapağına entegre edince akım yetermi acaba

Çırak ile gönderildi

cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar N8 den 720 ye mesajları nasıl aktarabilirim? Ya da aktarabilir miyim? :sos

beats

beats

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
Gta san andreas hala ağ hatası veriyor. Dns yok, Proxy yok .

Üst Alt