İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
istediğimiz mp3 ü nasıl zil sesi yapıyoruz ? mağaza konusundada telden giriyorum fakat pcdn uygulama yükleyeceğimde giriş yaparken bir sorun oluştu tekrar deneyin diyor

drm koruması olmayan mp3'leri zil sesi klasörüne atıp zil sesi olarak secebilirsin.

komando04

komando04

Üye
istediğimiz mp3 ü nasıl zil sesi yapıyoruz ? mağaza konusundada telden giriyorum fakat pcdn uygulama yükleyeceğimde giriş yaparken bir sorun oluştu tekrar deneyin diyor

mağazaya zil sesi yaratıcı yazınca program çıkıyor onunla istediğin müziği ayarlarsın

- - - Eklendi - - -

mağazaya zil sesi yaratıcı yazınca program çıkıyor onunla istediğin müziği ayarlarsın

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bilgi icin :tsk:

ceranimo999

Üye
bende kullanıyoru mbenide eklersen sevinirm :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
listede eksik var:hmmm

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar sarhoş değilim, uyku sersemi, şizofreni de değilim kafama saksı falan da düşmedi. Bilincim açık akıl sağlığım yerinde yani :D

Bende bazen parmağım ekrana temas etmediği halde 1 cmden falan parmak hareketimle birlikte sayfa aşağı yukarı kayıyor. Nette olsun menülerde gezinirken falan olsun. Bazen oluyor ama surekli değil.

Sizde de oluyor mu bu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sarhoş değilim, uyku sersemi, şizofreni de değilim kafama saksı falan da düşmedi. Bilincim açık akıl sağlığım yerinde yani :D

Bende bazen parmağım ekrana temas etmediği halde 1 cmden falan parmak hareketimle birlikte sayfa aşağı yukarı kayıyor. Nette olsun menülerde gezinirken falan olsun. Bazen oluyor ama surekli değil.

Sizde de oluyor mu bu?

:kop2: bana da oldu bir kaç kere dokunmuşumdur heralde dedim kendi kendime. :kop2:

Lumiance

Lumiance

Üye

:kop2: bana da oldu bir kaç kere dokunmuşumdur heralde dedim kendi kendime. :kop2:

evet ben de öyle duşunmutum ilki ama. Öyle mi değil mi diye yan çevirip baktığımda parmağımın ekrana temas etmediğini gördüm. Çok şaşırmıştım. Nokia aşmış yani dokunmatiği bir adım öteye taşıyarak dokunmamatik ekran yapmış helal olsun dedim :D

cintrikus

cintrikus

Üye
arkadaşlar bugün yarın gidip alıcam dün inceledim güzel bayadırda forumlardan bakıyorum merak ettiğim bir iki soru var yardımcı olursanız sevinirim öle oyun meraklısı film izleme meraklısı falan değilim kullandığım tek şey müzik için ve sosyal ağlar twiitter mesela bütün gün açıktır hiç kapanmaz bende face arada sırada whatssapp işte falan whatssapp şimdilik yokmuş sanırım merak ettiğim twitter ve face uygulamaları türkçemi ve tam manasıyla özellikle twiitterı kullanabiliyomuyuz
birde aksesuar olarak şarj üniteleri var ya onların dik duranı hakkında bilginiz varmı biri 900 biri 910 modeli olarak geçiyor diye biliyorum ben ama sanırım 910 modeli dik duran model türkiyede daha yok sanırım bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bugün yarın gidip alıcam dün inceledim güzel bayadırda forumlardan bakıyorum merak ettiğim bir iki soru var yardımcı olursanız sevinirim öle oyun meraklısı film izleme meraklısı falan değilim kullandığım tek şey müzik için ve sosyal ağlar twiitter mesela bütün gün açıktır hiç kapanmaz bende face arada sırada whatssapp işte falan whatssapp şimdilik yokmuş sanırım merak ettiğim twitter ve face uygulamaları türkçemi ve tam manasıyla özellikle twiitterı kullanabiliyomuyuz
birde aksesuar olarak şarj üniteleri var ya onların dik duranı hakkında bilginiz varmı biri 900 biri 910 modeli olarak geçiyor diye biliyorum ben ama sanırım 910 modeli dik duran model türkiyede daha yok sanırım bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim.

sosyal ağlar tamamen Turkçe ve kişilerle entegre bu konuda wp işletim sistemi mükemmel diyebiliriz. Müzik konusunda kullanan arkadaşlar oldukça memnun. Whatsapp bir kaç gıne kadar güncellenecek ve tüm platformlardaki en mükemmel uygulama wp'de olucak. Hiç tereddüt etmeden alabilirsin.

Placebo-

Placebo-

Üye
ekran ve dokunma adında yeni güncelleme geldi..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mutlaka yap o güncellemeyi ezgi dokunmatik hassasiyetini geliştiriyor.

phantomddl

Üye
Bana neden gelmiyor somuru:

Üst Alt