İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

by_psycho

by_psycho

Üye
Su whats app icin bi bilgi yokmu wp8 de kullandigini iddia edenler vardi ama magazada yok indirilmemesi icin kapatilmks diye duydum?
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligiyla gönderildi.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Su whats app icin bi bilgi yokmu wp8 de kullandigini iddia edenler vardi ama magazada yok indirilmemesi icin kapatilmks diye duydum?

kardeş konuda paylaştım whatsappı

- - - Eklendi - - -

buyur link
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79

- - - Eklendi - - -

pardon kardeş o 7.5 içinmiş ama bi aralar wp8 için olduğunu görmüştüm

remzi33

remzi33

Üye
Bn whatsapp kullanıyorm sorunsuz gibiydi ama kullandıkça telefonu zorladğnı fark ettm. Reset donma falan yapıyor kaldırdm bn de

- - - Eklendi - - -

Ayrıca nfs hot pursit ve mirrors edge çalışmıyor bnde. Açılıyor normal şekilde ama Play deyince kapanıyor

by_psycho

by_psycho

Üye
Whats app wp8 icin yok magazada ve sorunlu diye okumustum ama burfa bi kac kisi kullaniyorum falan demis acaba neden halen magazada yok :S

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Whats app wp8 icin yok magazada ve sorunlu diye okumustum ama burfa bi kac kisi kullaniyorum falan demis acaba neden halen magazada yok :S

kardes bi aralar bende gormustum

phantomddl

Üye

Evet bende yüklü ilk günden beri fakat sorunlu olduğu doğru. Bir kere mesajlaşırken cihaz yeniden başladı durduk yere. Bir kere oldu bana, ama bazı kişilerde sürekli oluyormuş sanırım. O yüzden hatalar giderilip tekrardan koyulacak mağazaya.

Mesela Paypal uygulaması da bir ara vardı ben indirmiştim, ama şu anda o da mağazadan kalktı, güncelleme bekliyor.

Ocak ayına kadar bütün uygulamalar, güncellemeler rayına girecektir diye umut ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ConnorKenway
zaferozkan

zaferozkan

Üye
ben kullanıyorum win8 imde whatsapp ı her hangi bir donma yada reset yaşamadım. sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve mağazan indirdim.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi icin :tşk:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
şu an itibari ile mağaza yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağza göçmüş :(

phantomddl

Üye
Nasıl yok :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasıl göçmüş ya ben girebiliyorum.

komando04

komando04

Üye
hangi mağazadan bahsediyorsunuz arkadaşlar

komando04

komando04

Üye
normal mağazada indirme yapıyor şimdi yaptım

alical33

alical33

Üye
istediğimiz mp3 ü nasıl zil sesi yapıyoruz ? mağaza konusundada telden giriyorum fakat pcdn uygulama yükleyeceğimde giriş yaparken bir sorun oluştu tekrar deneyin diyor

Üst Alt