İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
mutlaka yap o güncellemeyi ezgi dokunmatik hassasiyetini geliştiriyor.

Alikemal abi ben yaptım eskise de iyisi şimdide mükemmel

- - - Eklendi - - -

bu arada memnun musun Alikemal abi wp8den lumia 920den

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Alikemal abi ben yaptım eskise de iyisi şimdide mükemmel

- - - Eklendi - - -

bu arada memnun musun Alikemal abi wp8den lumia 920den

aynen nerdeyse ekrana dokunmadan algılıyor hissi veriyor ekran. Ben memnunum şarj,hızı mükemmel. Henüz donma,reset gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım maşallah.

phantomddl

Üye
Herkese geldi bana gelmedi mi şimdi somuru:
4-5 Gündür bana hiç bir update gelmedi, bundan başka update geldi mi?

komando04

komando04

Üye
Herkese geldi bana gelmedi mi şimdi somuru:
4-5 Gündür bana hiç bir update gelmedi, bundan başka update geldi mi?

kardeşim telefonunda bulunan tüm uygulama ve oyunlara geliyor güncellemeler gelir sanada aynı anda gelmiyor ama bir gün gecikmeli herkese geliyor denedim çünkü

ecel54

ecel54

Üye
benim lumia 800'de uygulama güncellemesi uygulamaya girdikten sonra geliyor. Kullanmadığım uygulama gózükmüyor.

phantomddl

Üye
Geldi biraz önce bana da :aha:

komando04

komando04

Üye

aynen nerdeyse ekrana dokunmadan algılıyor hissi veriyor ekran. Ben memnunum şarj,hızı mükemmel. Henüz donma,reset gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım maşallah.

hayırlı uğurlu olsun abi.bide sen kutunun içinden çıkan şarj cihazı ilemi şarj ediyorsun.ben Nokia 603ün ki ile ediyorum iki kat daha hızlı şarj ediyor.denedim ve birkaç arkadaşta aynısını söylüyor

Lumiance

Lumiance

Üye
telefonu bakırköy kvk ya teslim ettim. Tabi öncesinde nokia carei arayarak durum hakkında bilgi verdim. Değişim olayını sordum. Siz servise verin herhangi bir parça değişimi olursa telefonu değiştirebilirsiniz dediler. Bakalım hayırlısı...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonu bakırköy kvk ya teslim ettim. Tabi öncesinde nokia carei arayarak durum hakkında bilgi verdim. Değişim olayını sordum. Siz servise verin herhangi bir parça değişimi olursa telefonu değiştirebilirsiniz dediler. Bakalım hayırlısı...

:ah servise degil aldigin yere vericektin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hayırlı uğurlu olsun abi.bide sen kutunun içinden çıkan şarj cihazı ilemi şarj ediyorsun.ben Nokia 603ün ki ile ediyorum iki kat daha hızlı şarj ediyor.denedim ve birkaç arkadaşta aynısını söylüyor

lumia900'un şarjini kullaniyorum. İşyerinde şarjim 2saat 20dakikada doluyor evde bir bucuk saatte doluyor.

Lumiance

Lumiance

Üye

:ah servise degil aldigin yere vericektin

aldığım yer de servise göndereceğini söyledi. Önce servisten arızalı olduğuna dair rapor tutulması gerekiyormuş. Ondan sonra değiştiriyorlarmış.
Onlar gönderirlerse 4 gün sadece kargo için geçecekmiş falan sen götürürsen daha çabuk hallolur dediler

alical33

alical33

Üye
banada gelmedi ekranla ilgili bi güncelleme

komando04

komando04

Üye
gelmeyen güncellemeleri kendiniz güncelleyin arkadaşlar

phantomddl

Üye
gelmeyen güncellemeleri kendiniz güncelleyin arkadaşlar

Program/oyun güncellemeleri manuel olarak yapılabiliyor ama Ekran, Şebeke vs güncellemeleri mağaza da olmadığından dolayı beklemek gerekiyor.

remzi33

remzi33

Üye
Mağazadan gelen güncellemeyi kendimiz kontrol edemiyoruz manuel olarak arkadaşlar. Cihazlar otomatik olarak belli aralıklarla uygulama ve ayar guncelemesi kontrolü yapıyor. Ancak güncellemesi mağazada var olan bir uygulamayı veya oyunu veri bağlantısı açıkken açarsanız güncellemesi hemen görünebiliyor bazen. Bu da her zaman geçerli olmayabiliyor. Benim tahminime göre bu ikincisi internet hızıyla alakalı

alical33

alical33

Üye
kendiniz nasıl yapacazda

Üst Alt