İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Ulumem63

Ulumem63

Üye
Tmm kardeş saol

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
[video=youtube;H4ZcUXKxnLk]http://www.youtube.com/watch?v=H4ZcUXKxnLk[/video]

@bulutsuzgece gri de fena değilmiş aslında :naughty: :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tüh ya keşke griyi bekleseydim :ah

komando04

komando04

Üye
konuyu düzenleyen kardeşim benim nicki değiştirir misin lumia920 beyaz diye şimdiden sağol

- - - Eklendi - - -

yapma bunu yapmaaa:ah

Alikemal abi dün akşam format denedim telefona hiçbirşey olmadan açıldı.bende ayarlardan sıfırladım telefonu hem de şarjı fulleyipte yaptım bu işlemi ama telefon açılmadı.bende bugün gidip cihazı direk değiştirdim ve beyaz aldım.sağolsun sorun çıkarmadan değiştirdim.format şeklide aynı değilmiş lumianın daha belli değil dediler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konuyu düzenleyen kardeşim benim nicki değiştirir misin lumia920 beyaz diye şimdiden sağol

- - - Eklendi - - -

Alikemal abi dün akşam format denedim telefona hiçbirşey olmadan açıldı.bende ayarlardan sıfırladım telefonu hem de şarjı fulleyipte yaptım bu işlemi ama telefon açılmadı.bende bugün gidip cihazı direk değiştirdim ve beyaz aldım.sağolsun sorun çıkarmadan değiştirdim.format şeklide aynı değilmiş lumianın daha belli değil dediler

hayirli olsun ben zaten sana beyaz al demiştim:ehe

komando04

komando04

Üye

seçme şansım yoktu ki:D

nasibi görüyor musun abi beyaz al dedin bana siyah aldım nasip olmadı ama şimdi beyaz nasip oldu.sende beyaz alacağım dedin siyah nasip oldu.Hayırlı uğurlu olsun abi

- - - Eklendi - - -

Burda msj yazan 10 kisiden sadece 2 kiside vardir lumia denen tel. Telefon bes kurus etmez cop.....
FOREVER GS2

kardeşim senin yaptığın hem çocuksu hem de çekememezlik vede okadar insanın günahını alıyorsun.eline alıp bir kere inceledin mi.birdaha böyle saçma yorumlar yapma

lumia61

Üye
Arkadaşlar ekran görütüsü almayı bilmeyenler için güc tuşuyla microsoft simgesine aynı anda basın görüntü albümlerinizde ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

:hmmm

alical33

alical33

Üye
bugün bende aldım ekleyebilirsin :)

Üst Alt