İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar eksiklikleri bir kenara bırakıyorum ama bu telefon yavaş yavaş sorunlar çıkarmaya başladı. son on gün içinde birkaç kez dondu ve kapağı söküp bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. birinde ben kendim kapatırken "güle güle" yazısı ekranda kaldı öyle uzun süre gitmeyince de bataryayı söktüm. birinde de çalışır haldeyken ekran karardı kaldı öyle. kapağı sökmek kolay olsa bişey değil diyecem ama kapağı sökmek mesele yani. sök tak sök tak bu kapak çabuk yıpranır gibi geliyor bana. ikinci bir sorun Proshot isimli kamera uygulamasını indirdim. uygulama açıkken arama filan gelirse kamera yeşile dönüyor. o saatten sonra telefonun kendi kamera uygulamasını açsam da ekranda görüntü yerine yemyeşil düz bir görüntü görüyorum. telefonu kapatıp açınca düzeliyor. bu mesajı yazarken aynı şeyi denedim yine olacakmı diye ama bu sefer olmadı. ama dün ve bugün iki kez karşılaştım bu durumla. şu güncelleme bir an önce gelse artık.

:allalla: bence yüklü uygulamalarla alakalı bir sorunmuş gibi duruyor, çünkü Proshot isimli uygulama anladığım kadarıyla sorun yaratıyor senin telde, başka kullanan arkadaşlarda da benzer sorun var mı ona bir bakmak lazım ...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya benim dokunmatik arada bir basmıyor neden acaba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Muhtemelen kullandığın, ekran koruyucu filimden kaynaklanıyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
:allalla: bence yüklü uygulamalarla alakalı bir sorunmuş gibi duruyor, çünkü Proshot isimli uygulama anladığım kadarıyla sorun yaratıyor senin telde, başka kullanan arkadaşlarda da benzer sorun var mı ona bir bakmak lazım ...

hadi yüklediğim uygulamadan kaynaklanıyor diyelim. uygulamayı kapatıp telefonun kendi kamera uygulamasını açtığımda ekran yine yeşil görünüyor. yani yüklediğim uygulama sistemin kendisini etkiliyor. sistem böyle bir etkiye açık olmaması lazım normalde. her yüklediğimiz uygulama sistemde biyerlere değecekse yandık.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar tavsiye etiğiniz bir flashlight uygulaması var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teşekkürler :) (aklımdaki uygulamaydı)

Diğer kullanıcılardan da öneriler alalım

adalar42

Üye
Azmin zaferi, ehh birazda şans yardım etmiş, lakin onca şey yazmışsın ama en çarpıcı yeri 1000 TL. maaştan 12.000 TL. maaş :allalla: , nassı oluyor bu yaaa ? Babana söyle valla her iş gelir elimden, bu nassı iştir yahu ???

şöyle sölim babam doğrusu çok çalışkan bütün firmalar babamın namını duydu diyebilirim 7/24 uyuyamıyor çünkü otobüsler babamdan izinsiz gidip gelemiyorlar,babam gelen otobüslerin motor yağını dolduruyor,yetmiyor otobüslere gidiyor bazı zamanları ve hiç ama hiç vakti yok 1 gün tatili olsa ne iyi eve 3 saatliğine geliyor ve geldiğinde gözleri kıpkırmızı oluyor yemek bile yiyemeden yatıyor :'( . 12.000 tl felan az gelir çok çalışıyor nerdeyse tüm firmalar onu istiyordu kamilkoç yetkilileri 12 bin tl aylık deyince babam kamilkoç'a geçti.inş anlamışındır.

ayrıca beyler modern kombat 4 çıktı indirenler varmı ben indirdim çok güzel ama tüm oyunlarım gitti bi tanecik oyun yüzünden :D

mtf_25

Üye
Lumia 820 almak istiyorumda sadece batarya süresini merak ediyorum ne kadar dayanıyor acaba ? :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
şöyle sölim babam doğrusu çok çalışkan bütün firmalar babamın namını duydu diyebilirim 7/24 uyuyamıyor çünkü otobüsler babamdan izinsiz gidip gelemiyorlar,babam gelen otobüslerin motor yağını dolduruyor,yetmiyor otobüslere gidiyor bazı zamanları ve hiç ama hiç vakti yok 1 gün tatili olsa ne iyi eve 3 saatliğine geliyor ve geldiğinde gözleri kıpkırmızı oluyor yemek bile yiyemeden yatıyor :'( . 12.000 tl felan az gelir çok çalışıyor nerdeyse tüm firmalar onu istiyordu kamilkoç yetkilileri 12 bin tl aylık deyince babam kamilkoç'a geçti.inş anlamışındır.

ayrıca beyler modern kombat 4 çıktı indirenler varmı ben indirdim çok güzel ama tüm oyunlarım gitti bi tanecik oyun yüzünden :D

arkadaşlar kimsenin özel hayatını, kaç para kazandığını, ne iş yaptığını sorgulama lüksüne sahip değiliz. hele burası onun yeri hiç değil. herkesin emeğinin karşılığını almasını dileriz. adalar42 kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin de bu konuya girmiş olman çok doğru değil. babası işsiz olan yada kazancı çok düşük olan insanlar var. geliri iyi olanlar yada ailesi zengin olanlar burda konuştuğumuz telefonları çok rahat alabiliyorken 300-400 liralık bir telefon hayali kurup alamayan çok insan var. lütfen bunu da düşün ve "babam şu kadar maaş alıyor" gibi konuları bir daha açma derim. bir tavsiye sadece.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
ağzımdan almışsın arkadaşım.
şurada şuanki durumumu anlatsam bellki ağlarsınız,aama dersinizki 920 kullanıyorsun o zaman kullanma.1500 bölü 12 taksitle aldım ve hayatımda ilk defa taksitli telefon aldım.
geçirdiğim ameliyatlarla dalga geçiyorum artık.artık herkes gibi koşup zıplayamıyorum,iş yerim bana insaf etmiyor.şurada kaynatıyorum deliliğe veriyorum.ama hayatın tadıda böyle çıkıyor be arkadaş.
insanlar büyüyecek yaşayacak ve gelişecek.
terbiyeli bi çocukmuş ki izah etme gereksinimi duymuş tekrardan.para şımartmasın sapıttırmasın yeterki.
Allah hayırlı kullarından eylesin

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, PureFood ve OttomaN TigeR

power_24

Üye
ayarlar-telefon guncellemes ıne 3g baglantıylan guncelleme olup olmadıgını kontrol ettim ve güncelleme varmış ancak wi-fi bağlantısı istiyor güncelleyen arkadaslar ne var bu guncellemede bılgı verırsenız sevınırım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ayarlar-telefon guncellemes ıne 3g baglantıylan guncelleme olup olmadıgını kontrol ettim ve güncelleme varmış ancak wi-fi bağlantısı istiyor güncelleyen arkadaslar ne var bu guncellemede bılgı verırsenız sevınırım.
Kapasite kontrol, şarj ve kamera iyileştirmesi ile ilgili bir güncelleme, (ben görmedim :()

sauozgur

sauozgur

Üye
arkadaşlar bişe sormak istiyoum. telefonu alalı 1 hafta oldu belki düzelir ama 1-2 gündür özellikle şarjı sapıttı yarım saatte %5 gidiyo hiçbişe yapmadan düzelirmi yoksa yapmam gereken bişe varmı herşey kapalı sadece hava durumu uygulaması açık böyle sorunu olan varmı??

PureFood

PureFood

Üye
Yav MC4 oynadım sadece 10-15 dk, şarj 30'du bir baktım kritik pil dedi. Bu oyun Asfalt 7'den daha çok sömürüyor şarjı. Alıp almama konusunda kararsızım :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

power_24

Üye
Yav MC4 oynadım sadece 10-15 dk, şarj 30'du bir baktım kritik pil dedi. Bu oyun Asfalt 7'den daha çok sömürüyor şarjı. Alıp almama konusunda kararsızım :D
güzel oyuna benziyor ancak çok pahalı geldi ne bu yaw böle telefonmu alıyoruz yenı bastan

Üst Alt