İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Adı üstünde abi canavar ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne kadar?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bende de hani o eski aiwa walkmanler vardı ya bir zamanlar, işte onun kulaklığını kullanıyorum, ağa kaç yıl önce adamlar yapmış, mükemmel bir bas-tiz efektleri var, kaç kulaklıkta denedim yok böylesi ...

neydi o eski günler :) aiwa ve sony. biri bas biri tiz ustası.

- - - Eklendi - - -

şu nokia aksesurarı olarak satılan JBL'nin ürettiği mavi bir hopörler var. telefonu üzerine koyunca çalıyor hani. onun da ses kalitesi harika. telefonu aldığım yerde denemiştim. ama kulaklıktan aldığım ses ile JBL'nin verdiği ses arasında zerre benzerlik yok. o bahsettiğiniz büyük kulaklık çok iyi olabilir ama yani onuda taşımak ve dışarda kulanmak zor olur. evde iyi gider ama.

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

power_24

Üye
Nokia nın en beğendiğim tarafı arkadaslar ücretsiz harita uygulamarı,özellikle lumia larda daha çok geliştirmiş kendisini.sizlere şöyle izah edeyim eğer karşılastırma yapılırsa diğer telefonlarla.örneğin işyerimde amirim bana akıllı telefon alacagını ve beraberinde aracı için bir navigasyon cihazı almayı düşündüğünü bu sebeplen hangi marka model almamı sordu.tabi bunu geçen yıl eylul aylarıdı sormustu,bende kendısıne acele etmemesını ve kasım aralık gibi nokia lumia almasını hem akıllı telefon olarak ihtiyacını fazlasıylan karşılayacagını hemde navigasyon ihtiyacını giderecegını soyleyerek tavsiye de bulundum.Ancak kendisi beni dinlemeyerek aralık 2012 tarihinde s3 mini aldı.Sonrası kendisi için kabus oldu neden mi? aldığı telefonu ihtiyacına yönelik hiçbirşeyi giderememiş oldu öreğin navigasyon ihtiyacını s3 miniden gideremedi bi türlü çünkü nokia nın haritaları gibi değil resmen sadece kendi yerini göstermekten baska bısey degıl s3 un navıgasyonu artı diğer ihtiyacı olan ve temel gerekli programlarıda android mağazasından uğraşarak bulması gerektıgınıde anlayınca adam iyice pişman oldu ama bana belli de etmiyor onuda söyliim.çünkü tam anlamıyor akıllı telefondan ve ikide bir bana danışarak bu niye boyle bunu nerden bulucam rehberım nereye kaybvoldu falan daha iyi ce kafayı yemek uzereydım en sonunda kendısıne size s3 mini yi tavsiye her kim ettiyse gidin ona sorun dedım ve öyle karşımda dondu kaldı :) sonrası bende kendıme şubat ayında lumia 920 telefonumu aldım ve kendısıne harita uygulamarını vede diğer işlevsellikleride gösterince adam iyice bozuldu ve sonrası kendısıne ayrıyaten gidip piyasada 350 tl ye navıgasyon cihazı almak zorunda kaldı

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Nokia nın en beğendiğim tarafı arkadaslar ücretsiz harita uygulamarı,özellikle lumia larda daha çok geliştirmiş kendisini.sizlere şöyle izah edeyim eğer karşılastırma yapılırsa diğer telefonlarla.örneğin işyerimde amirim bana akıllı telefon alacagını ve beraberinde aracı için bir navigasyon cihazı almayı düşündüğünü bu sebeplen hangi marka model almamı sordu.tabi bunu geçen yıl eylul aylarıdı sormustu,bende kendısıne acele etmemesını ve kasım aralık gibi nokia lumia almasını hem akıllı telefon olarak ihtiyacını fazlasıylan karşılayacagını hemde navigasyon ihtiyacını giderecegını soyleyerek tavsiye de bulundum.Ancak kendisi beni dinlemeyerek aralık 2012 tarihinde s3 mini aldı.Sonrası kendisi için kabus oldu neden mi? aldığı telefonu ihtiyacına yönelik hiçbirşeyi giderememiş oldu öreğin navigasyon ihtiyacını s3 miniden gideremedi bi türlü çünkü nokia nın haritaları gibi değil resmen sadece kendi yerini göstermekten baska bısey degıl s3 un navıgasyonu artı diğer ihtiyacı olan ve temel gerekli programlarıda android mağazasından uğraşarak bulması gerektıgınıde anlayınca adam iyice pişman oldu ama bana belli de etmiyor onuda söyliim.çünkü tam anlamıyor akıllı telefondan ve ikide bir bana danışarak bu niye boyle bunu nerden bulucam rehberım nereye kaybvoldu falan daha iyi ce kafayı yemek uzereydım en sonunda kendısıne size s3 mini yi tavsiye her kim ettiyse gidin ona sorun dedım ve öyle karşımda dondu kaldı :) sonrası bende kendıme şubat ayında lumia 920 telefonumu aldım ve kendısıne harita uygulamarını vede diğer işlevsellikleride gösterince adam iyice bozuldu ve sonrası kendısıne ayrıyaten gidip piyasada 350 tl ye navıgasyon cihazı almak zorunda kaldı

patronun bu mesajı görmez umarım :D

power_24

Üye
:aman2: yapıcak bişey yok

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
PureFood

PureFood

Üye
Hehehe :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
her zaman doğruları söylemekte fayda var. karşındaki patronun da olsa doğru neyse onu söyleyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

lumia 920 nini içini merak edenler buyrun merakınızı giderin :)

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?v=xFxHEIXv7UQ
ve 820 içini merak edenler :)

- - - Eklendi - - -

Kapasite kontrolu alamayan arkadaslar 4-5 gun sonra mağaza guncellemesiyle alacaklardır.. eyer alamazlarsa flaşlaması gerekir

• Beğen
Tepkiler: power_24
YkPkY

YkPkY

Üye
Be n istemiyorum artık kapasite falan.kendi kapasitem bana yeter :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve power_24

power_24

Üye
ne işe yarıyor bu kapasite kontrol ve menuler arasında nerde olması gerekıyor

PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: power_24
PureFood

PureFood

Üye
Geçici dosya derken hani şu Diğer klasör ler deki dosyalarımı siliyor

Öyle denilmişti. Ama yüklenen oyunlar da diğer klasörüne gidiyor o yüzden pek takılmaya gerek yok bu konuda.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar eksiklikleri bir kenara bırakıyorum ama bu telefon yavaş yavaş sorunlar çıkarmaya başladı. son on gün içinde birkaç kez dondu ve kapağı söküp bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. birinde ben kendim kapatırken "güle güle" yazısı ekranda kaldı öyle uzun süre gitmeyince de bataryayı söktüm. birinde de çalışır haldeyken ekran karardı kaldı öyle. kapağı sökmek kolay olsa bişey değil diyecem ama kapağı sökmek mesele yani. sök tak sök tak bu kapak çabuk yıpranır gibi geliyor bana. ikinci bir sorun Proshot isimli kamera uygulamasını indirdim. uygulama açıkken arama filan gelirse kamera yeşile dönüyor. o saatten sonra telefonun kendi kamera uygulamasını açsam da ekranda görüntü yerine yemyeşil düz bir görüntü görüyorum. telefonu kapatıp açınca düzeliyor. bu mesajı yazarken aynı şeyi denedim yine olacakmı diye ama bu sefer olmadı. ama dün ve bugün iki kez karşılaştım bu durumla. şu güncelleme bir an önce gelse artık.

Üst Alt