Nokia nın en beğendiğim tarafı arkadaslar ücretsiz harita uygulamarı,özellikle lumia larda daha çok geliştirmiş kendisini.sizlere şöyle izah edeyim eğer karşılastırma yapılırsa diğer telefonlarla.örneğin işyerimde amirim bana akıllı telefon alacagını ve beraberinde aracı için bir navigasyon cihazı almayı düşündüğünü bu sebeplen hangi marka model almamı sordu.tabi bunu geçen yıl eylul aylarıdı sormustu,bende kendısıne acele etmemesını ve kasım aralık gibi nokia lumia almasını hem akıllı telefon olarak ihtiyacını fazlasıylan karşılayacagını hemde navigasyon ihtiyacını giderecegını soyleyerek tavsiye de bulundum.Ancak kendisi beni dinlemeyerek aralık 2012 tarihinde s3 mini aldı.Sonrası kendisi için kabus oldu neden mi? aldığı telefonu ihtiyacına yönelik hiçbirşeyi giderememiş oldu öreğin navigasyon ihtiyacını s3 miniden gideremedi bi türlü çünkü nokia nın haritaları gibi değil resmen sadece kendi yerini göstermekten baska bısey degıl s3 un navıgasyonu artı diğer ihtiyacı olan ve temel gerekli programlarıda android mağazasından uğraşarak bulması gerektıgınıde anlayınca adam iyice pişman oldu ama bana belli de etmiyor onuda söyliim.çünkü tam anlamıyor akıllı telefondan ve ikide bir bana danışarak bu niye boyle bunu nerden bulucam rehberım nereye kaybvoldu falan daha iyi ce kafayı yemek uzereydım en sonunda kendısıne size s3 mini yi tavsiye her kim ettiyse gidin ona sorun dedım ve öyle karşımda dondu kaldı

sonrası bende kendıme şubat ayında lumia 920 telefonumu aldım ve kendısıne harita uygulamarını vede diğer işlevsellikleride gösterince adam iyice bozuldu ve sonrası kendısıne ayrıyaten gidip piyasada 350 tl ye navıgasyon cihazı almak zorunda kaldı